1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ya şu muhabbete de hasta oluyorum yahu.''Adam kariyerinde hiç kırmızı kart görmemiş''Ne şimdi bu yaptığı hareketi haklı mı çıkarıyor.Şu ana kadar olmayacak birşey bundan sonra da mı olmayacak.Futbolcu öyle ya da böyle her zaman kırmızı kart riski taşır.bkz.2006 Dünya Kupası Finali Zidane karşıdaki küfür etti diye çaktı kafayı çıktı.Zidane'ın o maç öncesi kaç kişi kırmızı kart görebileceğini tahmin etti acaba.Meireles'i ne yaptığı hareket ve tavırları ne de bundan önce kırmızı kart görmeyişi haklı pozisyona getirir.Bu adamın bu kadar savunulması(yaptıkları ortada olduğu halde)fazla gereksiz.
    Yaptıkları nasıl ortada bende bu muhabbete hasta oluyorum.Herkesin tükürdü dedigi pozisyonu cepheden olan acıdan gördük ve tükürmedigi anlasıldı.Türk argosunda o hareket homo işareti diye dünyanın her yerinde öyle mi oldugunu sanıyorsunuz ? Bu kadar profesyonel bir oyuncu aptal degil ya milyonların önünde o anlamda bir isareti yapsın ne ceza gelecegini bildigi halde.Küfretmişse birşey diyemem onunda cezası bu kadar olmamalı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yaptıkları nasıl ortada bende bu muhabbete hasta oluyorum.Herkesin tükürdü dedigi pozisyonu cepheden olan acıdan gördük ve tükürmedigi anlasıldı.Türk argosunda o hareket homo işareti diye dünyanın her yerinde öyle mi oldugunu sanıyorsunuz ? Bu kadar profesyonel bir oyuncu aptal degil ya milyonların önünde o anlamda bir isareti yapsın ne ceza gelecegini bildigi halde.Küfretmişse birşey diyemem onunda cezası bu kadar olmamalı.
    Tabi ben sana homo işareti yapsam sen boynuma atlayacaksın demi sevginden

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tabi ben sana homo işareti yapsam sen boynuma atlayacaksın demi sevginden
    Dedigimi düzgünce okusaydın bu zırvayı yazmazdın diye düsünüyorum.TÜRK ARGOSUNDA böyle bu işaret.Dünyanın her yerinde böyle olmak zorunda degil biz böyle anlıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Dedigimi düzgünce okusaydın bu zırvayı yazmazdın diye düsünüyorum.TÜRK ARGOSUNDA böyle bu işaret.Dünyanın her yerinde böyle olmak zorunda degil biz böyle anlıyoruz.
    Canım kardeşim homo işareti yapıp ardından parmağını sokmak ne pardon onu da mı başka anlamda yaptı yahu

Mesaj Yetkileri