1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Threaded View

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    .
    Ceza çok ağır ve düşürülmeli,
    Bir şey sorcam fener gs bilmemne bir yana bırak. Bak benim için hiç farketmez FB şampiyon olsun kupalar alsın, sorum şu ;

Bu ligde hakeme karşı (yanlış karar verse dahi) yapılan bu tarz terbiyesizlik veya değil "tepkilerden" bıkıp usanmadın mı? Bu tarz şeylerin sonsuza dek önüne geçmek istemiyor musun?
    İstiyorsan eğer bu bir şanstır artık he yok ben istemiyorum Fener'in maçları benim için daha önemli bu sene şampiyon olsun ne olursa olsun diyorsan da Turk futbolu neden gelişmiyor niye şampiyonlar liginde en basit kura olarak görülüyoruz bilmem ne diye şikayet etmeyeceksin.

Bu olay TFF için bir şans ya cezadan vazgecmeyecek ya da bu tarz şeylerin önüne daha da geçemez.
    He bak Demirören'i günahım kadar sevmem ama geldiğinden beri desteklediğim kararları desteklemediklerimden daha fazla.

Engin ve ardından Meireles olası en ağır şekilde cezalandırılmalı ki bir daha oyuncular bu tarz davranışlara kalkışmasın. Hakem kararı ne olursa olsun hakem sahanın mutlak hakimidir. Raporunda da istediği gibi yazar bu dünyanın her yerinde böyledir. Federasyonlar hakeme mutlak güvenirler biz de güvenmek durumundayız.

Sen şimdi diyeceksin ki Meireles tükürmedi, hakem de tükürdü diyor.
    Yani biri yalan söylüyor. Bu yalan söyleyen konumuna neden hakem getiriliyor? Meireles yalan söylüyor belki. Sonuçta futbolda dünyanın her yerinde bu tip durumlarda futbolcuya pek söz hakkı verilmez. FIFA ve UEFA her olaganustu hakem kararında bir açıklama gereği duyduğu zaman, maçın mutlak hakimi hakemdir diye özellikle belirtiyor. Kısacası hakem ne derse o.
    Ayrıca Meireles FB klubunun gucunu arkasına alarak sütten çıkma ak kaşıkmış gibi demeçler veriyor.
    Yok sıfır kart gordum demek istemiş de bilmem neymiş de hakeme seni seviyorum demiş de. Canım ya ne iyi niyetliymiş. Ayıp ayıp asıl sizin klüp olarak para cezasını geçirmeniz lazım kendisine. Aynen bizim Engin'e yapmamız gerektiği gibi (yapıldı mı bilmiyorum).

Herkes istediği gibi işine geldiği gibi yorumluyor bu tip olayları. Aynı durum bizim de başımıza geldi adam hakemin yakasına sarıldı gelip hala 11 maçın az oldugunu söyleyenler oldu ben ceza mercii olsam ikisine de sezonu kapattırmıştım.
    Olaya bir de federasyon ve hakemler açısından bakın, bu adam en sağlam ceza verilmezse bir daha da sahada otorite bilmem ne beklemeyin. Türk futbolunun gelişmesinden falan da bahsetmeyin.

Ayrıca FB yönetimine söylüyorum;
    "devamında ise Yönetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz"

Bu ne şimdi? Sürekli aynı tehdit, yeter artık ya havuzdan cıkmak istiyorsanız cıkın yani bunu sürekli neden kendi lehininizde kararlar cıkması için kullanıyorsunuz. Çıkın havuzdan paranız sizin olsun ama o zaman Turk futbolunun zarar gordugu kadar Fb klubu de zarar görecek bunu da çok iyi bildikleri için sürekli pazarlık unsuru olarak kullanıyorlar. Hem çıkamıyorlar hem de çıkarız diye tehdit unsuru oluşturuyorlar. E çıkın mademki, Avrupa'da çıkanların durumu ortada işte.
    Last edited by davidvilla : 21.Aralık.2012 at 11:33

Mesaj Yetkileri