1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Burada itiraz 12 maç cezanın fazlalığına abi. Hakemi savunup durmayın, gerek yok, PFDK'ya kızılıyor. Meireles'in önden çekimde tükürmediği %100 net bir şekilde görülüyorken bu şekilde bir rapor yazılması saçma bunu bir kere kabullenelim. Gerçekten tükürse burada 12 maç cezaya en fazla 2-3 kişi itiraz ederdi onlar da belli kişiler. Yaptığı hareketler gereksiz Meireles'in. Ben savunmuyorum Meireles'i kesinlikle. Ama büyük bir yanlıştır tükürme var denip bu kadar ceza verilmesi. Tükürdüğünü yalayacaklar gibime geliyor ama. Çok net çünkü önden tükürmediği. Düşecek en kötü ihtimal yarı yarıya o ceza, düşmeli daha doğrusu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Burada itiraz 12 maç cezanın fazlalığına abi. Hakemi savunup durmayın, gerek yok, PFDK'ya kızılıyor. Meireles'in önden çekimde tükürmediği %100 net bir şekilde görülüyorken bu şekilde bir rapor yazılması saçma bunu bir kere kabullenelim. Gerçekten tükürse burada 12 maç cezaya en fazla 2-3 kişi itiraz ederdi onlar da belli kişiler. Yaptığı hareketler gereksiz Meireles'in. Ben savunmuyorum Meireles'i kesinlikle. Ama büyük bir yanlıştır tükürme var denip bu kadar ceza verilmesi. Tükürdüğünü yalayacaklar gibime geliyor ama. Çok net çünkü önden tükürmediği. Düşecek en kötü ihtimal yarı yarıya o ceza, düşmeli daha doğrusu.

İşte sıkıntı burada, tükürmediyse ceza 3 maç olacak ama bizim ultra dengeleri gözetmek isteyen eyyamcı yapımız gereği 3 maç ceza veremeyecekler, tıpkı Caner'in cezasını, itiraflar olmasına rağmen kaldıramadıkları gibi. O 3 maçı da, 3-7 arası hakarete ceza verilir diyerek 5-6'ya çıkaracaklar. Benim tahminim bu yönde, öyle olunca da sormazlar mı, bunun cezası 5 maçsa neden önce 3 veriyorsun, 3 maçsa neden değiştiriyorsun.

Yoksa yapılması gereken 12 maç ceza onanır ya da 4 maça düşer. Ama tükürmeyi düşünmüş, az tükürmüş gibi gerekçeler bularak saçma indirim yaparlar mı, yapabilirler burası Türkiye.

Küfretmeyen oyuncuya küfürden 2 maç, tükürmeyen oyuncuya tükürükten 8 maç, bu hafta Karabük maçında Sow, durup dururken kırmızı görüp 15 maç ceza alacak, çünkü artık o kaldı, hakemi dövmeden hakemi dövmekten 15 maçlık ceza, sırada o var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri