-
21.Aralık.2012, 16:47
@Walter Sakana
http://www.youtube.com/watch?v=yS5EzsmzS8Q
20.saniyede P harfiyle başlayan cümleyi söylediği zaman tükürmüş gibi bir izlenim yaratıyor. Ağız hareketiyle hepimiz deneyelim aynı durum ortaya çıkacaktır : )
Emsal Misal olaylarına kafayı hep takmışımdır, Hocam izlemişsen hatırlıyorsundur, Erol Ersoy ve Hagi arasında yaşananları. Hakeme hakaretten, her türlü fiziki müdahaleye, tükürmeden, ayağa tekmelere her şey yaşanmış ve sadece 6 maç ceza verilmişti. Tabi o zamanki yönetmelikle şuan ki arasında çok fark var ayrıca o doğruydu bu yanlış için demedim, başta dediğim gibi Emsal Misal ancak mesele olmayan aksiyondan ceza üretmek. Eminim burada, bu durumu savunan arkadaşların çoğu bunları savunuyordur.
Yoksa dün de dediğim gibi kartı aldıktan sonra arkasını dönüp çıksa, bu hafta sahada olacaktı. Yaptığı baştan sona yanlış. Ayrıca Şu kısma da katılmıyorum, Hayatında ilk kez görmüş tepki ondan vs. 4 yıldır araba kullanırım, Ehliyet - Ruhsat kontrolü için bile 1 defa durdurulmadım, şans o ya, bir gün fakülteye geç kalmayayım diye 90'ı biraz geçmişim ama farkında değilim, ilk kez durduruldum 100 lira üssü ceza yedim ve okula geç kaldım. O an ki sinirimi anlatamam ama geçip Polis Memuruna saldırgan bir tavır içinde olduğumu hatırlamıyorum : ) Eğer Meireles bugüne kadar kırmızı kart görmemişse uysal bir yapısı vardır diyebiliriz, Kötü oynadığı bir maçta kötü bir şekilde atılmayı hazmedemedi diye düşünüyorum. Keşke olmasaydı ayrıca ceza da düşmeyecektir, olmayan küfürden ceza düştü mü ki ? Olmayan tükürükten ceza düşsün.
Mesaj Yetkileri