1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Portekiz federasyonu meirelesin açıklamalarını yayınlamış ve ceza almasına sebep olan görüntüleri tffden istemiş. Gerekirse casa gidilecekmis. İngiliz ve Hollanda basını tükürüğün olmadıgı videoyu yayınlayarak skandal olarak nitelendirdiler.

Fenerbahce düşmanlığı yüzünden rezil ettiler kendilerini.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Portekiz federasyonu meirelesin açıklamalarını yayınlamış ve ceza almasına sebep olan görüntüleri tffden istemiş. Gerekirse casa gidilecekmis. İngiliz ve Hollanda basını tükürüğün olmadıgı videoyu yayınlayarak skandal olarak nitelendirdiler.

Fenerbahçe kulübü kıtasal üne sahip oyuncuyu getirerek ülke reklamı yapıyor, bizim ülkemiz ise oyuncularımızı kullanarak ülkeyi rezil ediyor.

R.Madrid Pepe neler yaptı bu kadar ağır ceza almadı. İnsaf.

Şimdi ingiliz basının websitesine baktım. Öyle skandal diye bir şey görmedim.
    dailymail heralde en ingiliz basındır. Orada bile öyle skandal bilmemne yok. Aksine raporlar dogrultusunda hakeme tukurdugunden dolayı 11 maç ceza aldı diye haber var.
    Bir de Meireles'in yorumlarını yazmışlar o kadar.

Yine klasik karşınızdakileri her yerden karalamaya çalışma sistemi.
    Öyle mişlerle mışlarla bilgi verip galeyana getirmeyelim insanları yok öyle bir şey.

disgusting behaviour. no room for that in football. trying to be a big shot at his little new club. (kim kimi rezil etmiş bi bak)
    - liverpool51 ,
    Ban him for life! Refs are not there to take that sort of assault! Disgusting behavior.
    - Robbie

Bunlar heralde meireles sevmeyenler. Hadi taraflı diyelim bunlar Galatasaraylıdır bunlar.

Daha objektif bir yorum için; elin ingilizi bile ne güzel düşünüyor bak;

Sadly, and I'm not trying to defend the guy on this, but looking at various pieces of footage on the net concerning this episode, I can't see any evidence that he did spit at the referee, certainly not directly, although he was definitely right in the referee's face and that's always a mistake and that alone should be worthy of a straight red, in my opinion. You can see clearly though that after the exchange the referee wipes his face. Sounds to me that, rather like our own FA, the Turkish FA have decided to use him to set an example and to send out a clear message to the rest of their league.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kaynakta facebook heralde eee ülkenin parası gidiyo dimi 8k 4k çözünürlükteki videolarla gelin de diyelim tükürük yok hakem hissediyoken sen burda 240 p - 320 p videolarla tükürük olmadığını iddaa ediyosun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    kaynakta facebook heralde eee ülkenin parası gidiyo dimi 8k 4k çözünürlükteki videolarla gelin de diyelim tükürük yok hakem hissediyoken sen burda 240 p - 320 p videolarla tükürük olmadığını iddaa ediyosun
    Bir insanın konuşurken amacı tükürmek olamaz. Bunu kafanda kuramadığın için mi video istedin?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Burada itiraz 12 maç cezanın fazlalığına abi. Hakemi savunup durmayın, gerek yok, PFDK'ya kızılıyor. Meireles'in önden çekimde tükürmediği %100 net bir şekilde görülüyorken bu şekilde bir rapor yazılması saçma bunu bir kere kabullenelim. Gerçekten tükürse burada 12 maç cezaya en fazla 2-3 kişi itiraz ederdi onlar da belli kişiler. Yaptığı hareketler gereksiz Meireles'in. Ben savunmuyorum Meireles'i kesinlikle. Ama büyük bir yanlıştır tükürme var denip bu kadar ceza verilmesi. Tükürdüğünü yalayacaklar gibime geliyor ama. Çok net çünkü önden tükürmediği. Düşecek en kötü ihtimal yarı yarıya o ceza, düşmeli daha doğrusu.
    Hakemin macı iyi yönetip yonetmemesi ile yazdığı rapor arasında nasıl bağlantı kuruyorsunuz ? İyi yönetti diyelim raporu da dogru mu yazmış oldu simdi ?
    PFDK'ya niye kızılsın Coşkun, raporu yazan kim? hakem. Hakem raporuna dayanarak en alt sınırlardan verilen bir ceza var. Görüntülere dayanarak verdilerse size hak veririm, ben göremedim tükürdüğünü. Ama diyorum ki hakem tükürmediği halde tükürdü yazacak olsaydı yani o art niyete sahip olsaydı maçta da sizi ince ince doğrardı. Caner olayında haksızlığa uğradığınızı söyledim, şimdi niye öyle bir durum olduğuna inansam veya görsem tersini yapayım.

Peki size (hepinize) şöyle bir şey sorayım; bir oyuncu eliyle ağzını kapatarak (hakemlerin birbiriyle konuşurken yaptığı gibi) hakeme küfretti diyelim. Hakem de bunu raporuna yazdı. Bu durumda PFDK görüntülerde belli olmuyor diye ceza vermemeli mi sizin bu mantığınıza göre?

Mesaj Yetkileri