Quote Originally Posted by futureless View Post
Burada itiraz 12 maç cezanın fazlalığına abi. Hakemi savunup durmayın, gerek yok, PFDK'ya kızılıyor. Meireles'in önden çekimde tükürmediği %100 net bir şekilde görülüyorken bu şekilde bir rapor yazılması saçma bunu bir kere kabullenelim. Gerçekten tükürse burada 12 maç cezaya en fazla 2-3 kişi itiraz ederdi onlar da belli kişiler. Yaptığı hareketler gereksiz Meireles'in. Ben savunmuyorum Meireles'i kesinlikle. Ama büyük bir yanlıştır tükürme var denip bu kadar ceza verilmesi. Tükürdüğünü yalayacaklar gibime geliyor ama. Çok net çünkü önden tükürmediği. Düşecek en kötü ihtimal yarı yarıya o ceza, düşmeli daha doğrusu.
Quote Originally Posted by benbenim View Post
Hakemin macı iyi yönetip yonetmemesi ile yazdığı rapor arasında nasıl bağlantı kuruyorsunuz ? İyi yönetti diyelim raporu da dogru mu yazmış oldu simdi ?
PFDK'ya niye kızılsın Coşkun, raporu yazan kim? hakem. Hakem raporuna dayanarak en alt sınırlardan verilen bir ceza var. Görüntülere dayanarak verdilerse size hak veririm, ben göremedim tükürdüğünü. Ama diyorum ki hakem tükürmediği halde tükürdü yazacak olsaydı yani o art niyete sahip olsaydı maçta da sizi ince ince doğrardı. Caner olayında haksızlığa uğradığınızı söyledim, şimdi niye öyle bir durum olduğuna inansam veya görsem tersini yapayım.

Peki size (hepinize) şöyle bir şey sorayım; bir oyuncu eliyle ağzını kapatarak (hakemlerin birbiriyle konuşurken yaptığı gibi) hakeme küfretti diyelim. Hakem de bunu raporuna yazdı. Bu durumda PFDK görüntülerde belli olmuyor diye ceza vermemeli mi sizin bu mantığınıza göre?