1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ben de o linklerde bunlar yazıyor demedim

Mehmet abiye çok güvenirim. O yazmıştı videoların istendiğini.

@Drmhs: Portekiz Futbol federasyonun, milli oyuncuları Meireless'in haklarını korumak için tüm görüntü ve raporları talep ettiği haberi doğruymuş..
    Kanıt koy ortaya öyle konuş mış muş üzeirnden bizi rezil ettiniz bilmemne diyip sizin karsınızda düşünen insanları aşağılayamazsın. Ben kimseyi kimseye rezil etmedim. Rezil olduysak bu sizin futbolcunuzun davranışlarından ötürüdür.

Benim de güvendiğim adamlar var ama yazdıgı dogrudur diye bir şey yok.

He ki Por.FA gitse bile, gider yani bunda anormal bir durum yok. Kendi futbolcuları. Kendi itibarlarını kurtarmak için giderler CAS'tan da baka baka dönerler. Zamanında bazılarının dondugu gibi.

+ Portekiz Federasyonu kim ki bizim iç işlerimize karışacak. Varsa sıkıntınız bu federasyondan şikayetinizi UEFA'ya yapınız bakalım ne çıkacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kanıt koy ortaya öyle konuş mış muş üzeirnden bizi rezil ettiniz bilmemne diyip sizin karsınızda düşünen insanları aşağılayamazsın. Ben kimseyi kimseye rezil etmedim. Rezil olduysak bu sizin futbolcunuzun davranışlarından ötürüdür.

Benim de güvendiğim adamlar var ama yazdıgı dogrudur diye bir şey yok.

He ki Por.FA gitse bile, gider yani bunda anormal bir durum yok. Kendi futbolcuları. Kendi itibarlarını kurtarmak için giderler CAS'tan da baka baka dönerler. Zamanında bazılarının dondugu gibi.

+ Portekiz Federasyonu kim ki bizim iç işlerimize karışacak. Varsa sıkıntınız bu federasyondan şikayetinizi UEFA'ya yapınız bakalım ne çıkacak.
    Sen kanıt koy tükürdüğüne dair ondan sonra konuşalım bunları.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...s-reports.html

haberin başlığı yetiyor heralde.

Turkish disgusting! Meireles hit with 11-match ban for spitting at referee in Istanbul derby
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri