1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bende şu olayı anlamıyorum, eğer hakem tükürük varsa vardır kardeşim. Bunu izleyelim ona göre karar verelim falan ne? Ne yani TFF şimdi hatadan dönerse kendi hakemine inanmamış mı olacak?
    Dönülmeyecek, küfür etmeyen Caner'de dönülmediyse, burada hiç dönülmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dönülmeyecek, küfür etmeyen Caner'de dönülmediyse, burada hiç dönülmez.
    Evet işte, eğer dönülürse asıl hata o olur. Hele ki aziz yıldırım'ın TFF binasına gidip görüşmelerinden falan sonra. Dönülmemeli...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Evet işte, eğer dönülürse asıl hata o olur. Hele ki aziz yıldırım'ın TFF binasına gidip görüşmelerinden falan sonra. Dönülmemeli...
    Neden hakem yalan konuşamaz mı? böyle bir mantık mı var? Hakemin raporu dışında hiç bir yerde olmayan tükürükten benim oyuncum ne için ceza alsın? Küfür,el hareketi ne yapmışsa cezası neyse çeksin,hakem de resmi evrakta yalana başvurmaktan çekecek cezasını.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Doğum günün kutlu olsun Efsanemiz Lefter !

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Neden hakem yalan konuşamaz mı? böyle bir mantık mı var? Hakemin raporu dışında hiç bir yerde olmayan tükürükten benim oyuncum ne için ceza alsın? Küfür,el hareketi ne yapmışsa cezası neyse çeksin,hakem de resmi evrakta yalana başvurmaktan çekecek cezasını.
    Ben sana biraz sakin olmanı öneriririm, biraz nefes çalışması falan yap faydasını görürsün. Tükürmüştür yada tükürmemiştir bilemem ama benim demek istediğim TFF'nin hakeminin arkasında duracağı, cezayı azaltmayacağı. Hakem yalan konuşabilir bu arada. Hakemin ceza çekeceğini düşünmüyorum adam bugün maçını yönetti şuan evinde mışıl mışıl dinleniyodur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben sana biraz sakin olmanı öneriririm, biraz nefes çalışması falan yap faydasını görürsün. Tükürmüştür yada tükürmemiştir bilemem ama benim demek istediğim TFF'nin hakeminin arkasında duracağı, cezayı azaltmayacağı. Hakem yalan konuşabilir bu arada. Hakemin ceza çekeceğini düşünmüyorum adam bugün maçını yönetti şuan evinde mışıl mışıl dinleniyodur.

işte sen , hakem yalan konuşabilir dediğin , o yalan konuşup evinde mışıl mışıl uyuduğu için bu durumdayız zaten.

böyle giderse ileride tff'yi yönetibilecek zihniyete sahip olduğundan şüphem yok.

Mesaj Yetkileri