1 ile 30 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Paolo Cannavaro,Gianluca Grava,Matteo Giannello
    Bu oyuncular ya da bu oyunculuara teşvik veren takım UEFA karşılaşmalarında mücadele ederlerse işte o zaman şikayet etmekte haklısındır.
    Giannello gönderildi, Grava zaten forma şansı bulamıyor (yaşından dolayı) Cannavaro ise oynadı.

Bunu başkan yapmış, Orda kulüp yapmamış, Oyuncu karışmış falan hikaye. Sordum ya yukarıda 0 tolerans tam olarak ne diye ? Şuan senin yorumun standart sapmaya giriyor (-0.5 , -0.3 , 0 , 0,3 , 0.5) sana göre bana göre'yle 0 tolerans olacaksa vay Uefa'nın haline : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Giannello gönderildi, Grava zaten forma şansı bulamıyor (yaşından dolayı) Cannavaro ise oynadı.

Bunu başkan yapmış, Orda kulüp yapmamış, Oyuncu karışmış falan hikaye. Sordum ya yukarıda 0 tolerans tam olarak ne diye ? Şuan senin yorumun standart sapmaya giriyor (-0.5 , -0.3 , 0 , 0,3 , 0.5) sana göre bana göre'yle 0 tolerans olacaksa vay Uefa'nın haline : )

Nasıl trabzonlu gokdeniz iddia oynadıysa aynısı. Klüp şike yapanı tesbit edemediği için ceza alıyor şike yaptığı için değil. Yani o cezaya itiraz bile edilebilir ki zaten edecek.
    0 tolerans şike yapan klüp ve oyuncular için, yani bu oyuncular için 0 tolerans, şike yapan Sampdoria klübü için sıfır tolerans. Maç mı sattın 0 tolerans, Tesvik mi verdin 0 tolerans, hakeme para mı verdin veya tehdit mi ettin 0 tolerans.
    Napoli klübü bu davada şike kapsamında yargılanmıyor bile.

Not: Cannavaro dava sürecinde oynadıgı için bence CAS'a gidebilirsiniz emsal gösterip. Bu noktada haklısın.

Mesaj Yetkileri