Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 14.29%
  • Berabere

12 42.86%
  • Galatasaray

12 42.86%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 163 sonuç

Konu: Trabzonspor - Galatasaray | STSL 17. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İkisi de dalgalanmalar yaşıyor bence Umut yaşamıyor diyemeyiz kesinlikle.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Umut çok fazla dalgalanma yaşıyor ve Sivs maçına kadar attığı tüm goller takip karambol golleri idi. Umut anlayamadığım bir şekilde arkası dönük top alamıyor ve top da taşıyamıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Neyse oynasın,yararı olsun ancak benim asıl eleştirdiğim konu Burak'ın performansının takımın oyununu etkilemesi,puan kaybettiğimiz maçların asıl sebebi her zaman forvet oyuncularımızın takım oyunu içerisinde olamamasıydı.Orta saha ve forvet arasında hep uçurum vardı,koca bir boşluktu orası.Melo nasıl yakın döneme kadar Selçuk'u etkiliyorsa şimdi de Burak Umut'u etkiliyor.Fatih Hoca ya ortayı üçleyip tek forvet olarak Burak'ı oynatsın ya da Umut-Elmander yapıp Burak'ı kenara çeksin.Başka türlü 2-3 maçta bir hep tökezleriz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Zaten Burak-Umut ikilisi 4-4-2 sistemi için facialar. Ne top tutuyolar ne rakip ortasaha ile defans arasına girip pas alıyolar. Geçen sene bizi farklı kılan Necati Elmander ikilisinin bunları güzel yapmasıydı. Ben o yüzden transfer döneminde hep Berbatov'un gelmesini istedim tam bizlik adamdı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nedense galatasaray bu maçı cok rahat geçiricekmiş gibi bir his var içimde.Trabzon cok kötü gerçekten.Onur,Adrian olmasa bütün takım çöp gibi bir şey.Galatasaray takım halinde oynarsa cok rahat kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    O Onur'u gordukten sonra bu maçla ilgili butun umutlarım sondu Frikikten atarsak atarız başka türlü yemez o.
    Burak atar kesinlikle..Sonuçta o adamla 2 yıl aynı takımda oynadı..Bilirsin nasıl yiyecegini tıpkı Selçugun tolgaya attıgı frikik gibi..

Kazanırız diye düşünüyorum Trabzon deplasmanları hep hoş olmuştur bize.. Rahat alırız ama 1 puanda kötü degil hani

Bu arada o kadar tartışılmış geçen seneye vurgu yapılmış da. Gecen seneki Selcuk da yok. Tempo koyamıyor. O halde bile bu adamlar bu kadar gol attıysa tebrik etmek lazım ikisini de. Ben europeanconquer'in ne demek istediğini anlıyorum. Taktik açısında söylüyor. Cift forvet oynadıgınız zaman iki forvetin partner kavramında oynaması gerektiğini bu partnerlik işini Burak'ın yapmadıgını söylüyor. Haklılık payı da var. Ama futbolda yetenek diye de bir şey var. Burak yetenekli ve zeki bir futbolcu, Umut onun kadar yetenekli ve zeki değil ama o eksiğini de fiziki gucu ve calıskanlıgı ile kapatıyor. Burak'ı pres yapmıyor diye eleştirmek acımasızlık olur. Onun tarzı biraz öyle, topun arkasına her zaman geçmiyor, kontratak için kendine pozisyon alıyor. Yani takım savunma yaparken o top kazanıldıgında nerede olmalıyımın hesaplarını yapıyor. Biraz bu bakış açısını Almanya milli takımında Özil'in tarzına benzetiyorum. O yüzden Burak gibi oyuncuları takımın biraz taşıması gerekiyor bu bir gerçek. Buna değer mi? Bence değer, ama değmez diyene de saygı gösteririm.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim icin en iyi ihtimalin beraberlik oldugu mactir. Onur yine insanustu bir performans gosterirse 1 puan alabilirz diye dusunuyorum.

Defans hattimiz dokuluyor resmen, Eskisehir 7 tane net gol pozisyonuna girdi hafta ici bize karsi. Galatasaray kim bilir kac tane pozisyona girer

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Trabzon'da otobüsümüz taşlanmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

En azından 5-6 tane trabzonlu arkadasım var , hiç ama hiç böyle değiller. Gercekten anlamak güç trabzonda olanları. Neyseki zarar gören yokmuş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonsporun Istanbul taraftari baskadir, Trabzon taraftari baskadir. Ikiside sanki baska takim tutuyormus gibi davranirlar.

Bu olaylar sadece Trabzonda olmuyor onuda belirtmek isterim tekrar, yapilani normal buldugumdan degil sadece bir grup kirlenmesin diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ben anlamıyorum niye bu taş atanlar hep cezasız kalıyor? Bütün yapanlar için söylüyorum bunu.Biz burdan 5-10 kişi toplanalım çıkalım otobüsleri taşlayalım içeri atılmaz mıyız? E taraftar kimliği altında yapılınca ne değişiyor? Anlamak çok güç.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor Süper Ligin son haftasında evinde karşılaşacağı G.Saray’ın Trabzon Havalimanında Yomra’da bulunan NOVOTEL’e gitmesi sırasında G.Saraylı kafileyi taşıyan otobüse taş atıldığı iddiası gerçeği yansıtmıyor. Kafileyi taşıyan otobüsün şoförü, “ kesinlik taş adımladı taş atsalar böyle mi olurdu. Ön araçtan fırlayan taş oraya isabet etti.”dedi.

Bide soyle birsey var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bir oyuncu sizi birakip rakibinize gitmis, siz onu protesto amacli havalimaninda bekliyorsunuz ve o size el salliyor dalgami geciyor Burak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kirilan camda buymus fazla abartilacak bisey yok

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdi daha iyi gozukmustur ulusal medyanin futbola karsi durusu Camur atmak = daha fazla satmak.

Yazikki bu habere inananlar oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Birilerini kurtarmak icin yasayi degistiler. Yasa dgisincede bu holiganlik yapanlqra verilecek cezalarda ibdirime gidince boyle taskinliklar yapanlar elini kolunu sallaya sallaya dolasir. Mustehaj bu millete bu tarz hareketler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Musti adamlar daha otobuse binmeden otobusun cami kirik Ulusal medya ise Galatasaray saldiriya ugradi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Bir oyuncu sizi birakip rakibinize gitmis, siz onu protesto amacli havalimaninda bekliyorsunuz ve o size el salliyor dalgami geciyor Burak
    Cam tarafını full Trabzonlular kurmuş arkadaş.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

[YOUTUBE="fBR83lQ2UeI"][/YOUTUBE]

Ototbus soforunun aciklamalari

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Musti adamlar daha otobuse binmeden otobusun cami kirik Ulusal medya ise Galatasaray saldiriya ugradi

Sadece bunun icin soylemedim İbo.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk yarının büyük kısmını kaçırıcam ama geldiğimde 1-0 önce olucağımızı düşünüyorum.Gol yemeden 2 ya da 3 golle maçı kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray kafilesinde şu futbolcular yer alıyor

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş
    Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Johan Elmander, Burak Yılmaz, Umut Bulut
    Stoper yedeği yok kadroda, sakatlık durumunda Hakan Balta stoper oynayacak herhalde, umarım sıkıntı yaşamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Stoper yedeği yok kadroda, sakatlık durumunda Hakan Balta stoper oynayacak herhalde, umarım sıkıntı yaşamayız.
    Bize karsimi sikinti yasiyacaksiniz defansta guldurmeyin yahu.

Henrique'yi Trabzon molozda muavinlige yazdiracam yakinda, yolcu indirip bindirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gene klasik Trabzon GS maçı olacak. Her ne kadar oylamada Trabzon'a versemde Gs yine bilindik bir şekilde puan kaybetmeden İstanbul'a döner.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bize karsimi sikinti yasiyacaksiniz defansta guldurmeyin yahu.

Henrique'yi Trabzon molozda muavinlige yazdiracam yakinda, yolcu indirip bindirsin
    Öyle deme bu maç farklı, kazanırsak kopup gidebiliriz bunun stresi olacak. Sizin açınızdan da önemli, taraftarın Burak'a, Selçuk'a tepkisi var, farkın açılmaması için kazanmak isteyecektir Şenol Güneş. Bence güzel maç olacak izleyenler keyif alacak, Gs ve Ts'liler hariç ama bizleri gergin dakikalar bekliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçı alırsak lig biter gibi bir şey olur. O yüzden bu maçı alamayacağız diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Trabzonspor için ölürüm diyen Burak Yılmaz için güzel bir ''Bizim için öldün'' pankartı yapılmıştır umarım. Maç içinde bu oyunculara tepki göstereceğimize takıma destek olursak çok daha yararlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

XI: Muslera, Riera, Dany, Semih, Eboue, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Burak, Umut.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Selçuk birnevi de Burak para kazandırarak gitti. Zaten Trabzonspor Burak'ı br türlü sevemedi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri