Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

10 62.50%
  • Berabere

2 12.50%
  • Karabükspor

4 25.00%
1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Karabükspor | STSL 17. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Krasiç gökhan'a yardıma gelmiyor.Shelton karşısından o hızlı dediğimiz gökhanını ne kadar ağır kaldığını gördük.

Defansın sol kanadı ise.Hasan Ali'ye orda KUYT yardım etmes ahmet İlhan hızı cabukluğuyla Hasan Ali her zaman geçerdi.

Sezer ) Orta saha'da Alex misyonunu alma görevinde sadece Aykut Kocaman'a gülüyorum

Orta Saha' denen bir şey olamıdğını görüyoruz Fenerbahce'de bu maçta.Miereles yokluğu büyük ölçüde hissediliyor.

Bekir'in ikinci sarı kart Kırmızı Kartı yemesi lazım'dı.

Yobo'nun eli net penaltıydı avucunun içiyle topu resmen önüne indiriyor.KASTİ.

Gelelim Karabüke futbolun gerekliliklerini yapıyor.Hızlı top süren zekalı admalarla sonuça gidiyor.

Sonuçta benim için süpriz olmayan bir mağlubiyet kapattık ilk yarıyı bu futbolla dönmez.Fener belki bir gol atar 1 tane muhakak yer.
    Last edited by petrol_fb12 : 22.Aralık.2012 at 22:05 Reason: Askerlik Arkadaşım Değil .

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Krasiç gökhan'a yardıma gelmiyor.Shelton karşısından o hızlı dediğimiz gökhanını ne kadar ağır kaldığını gördük.

Defansın sol kanadı ise.Hasan Ali'ye orda KUYT yardım etmes ahmet İlhan hızı cabukluğuyla Hasan Ali her zaman geçerdi.

Sezer ) Orta saha'da Alex misyonunu alma görevinde sadece Aykut'a gülüyorum

Orta Saha' denen bir şey olamıdğını görüyoruz Fenerbahce'de bu maçta.Miereles yokluğu büyük ölçüde hissediliyor.

Bekir'in ikinci sarı kart Kırmızı Kartı yemesi lazım'dı.

Yobo'nun eli net penaltıydı avucunun içiyle topu resmen önüne indiriyor.KASTİ.

Gelelim Karabüke futbolun gerekliliklerini yapıyor.Hızlı top süren zekalı admalarla sonuça gidiyor.

Sonuçta benim için süpriz olmayan bir mağlubiyet kapattık ilk yarıyı bu futbolla dönmez.Fener belki bir gol atar 1 tane muhakak yer.
    Tamam kötü oynuyoruz kabul bunun hiç bir açıklaması olamazda. Koyu yerlerdeki yazılar da ayıptır be arkadaş. Aykut nedir ? Askerlik arkadaşın mı ? Aykut Kocaman yada Aykut Hoca yazmak çok mu zor ? Saygı başta gelir saygı.

İkinci koyuladığı yere ona penaltı diyorsan mümkünse futbol yorumlama
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Tamam kötü oynuyoruz kabul bunun hiç bir açıklaması olamazda. Koyu yerlerdeki yazılar da ayıptır be arkadaş. Aykut nedir ? Askerlik arkadaşın mı ? Aykut Kocaman yada Aykut Hoca yazmak çok mu zor ? Saygı başta gelir saygı.

İkinci koyuladığı yere ona penaltı diyorsan mümkünse futbol yorumlama
    Ama gellelim ben onu Teknik Direktör olarak görmüyorum haklısın.Aykut Kocaman Demem lazım burda düzeltiğin için saol.Yada Mevcut Teknik Direktör.

Haftalardır hakemin adeletli maç yönetme konusunu tartışıyoruz.Bekir'in atılması lazımdı.

Yobo'nun poziyonun tekrarını 2 kere izledim.İlkinde carpma gibi geldi.Normal Oynanırken hatta kendi kendime çarpma ya buunada calınmaz dedim.2 kere izliyince avucunun içiyle net bir şekilde topa vuruyor.Topa dikkat edersiniz hiç ele carpmaymış gibi gitmedi dümdüz gitti.

Aykut Kocaman

"HAKEM MAÇI İYİ YÖNETTİ ? EEE BEN ŞİMDİ NEYDEN BAHSEDİCEM" )))

Mesaj Yetkileri