Fener'de köklü değişiklik gerekli.
Fener'de köklü değişiklik gerekli.
Krasiç gökhan'a yardıma gelmiyor.Shelton karşısından o hızlı dediğimiz gökhanını ne kadar ağır kaldığını gördük.
Defansın sol kanadı ise.Hasan Ali'ye orda KUYT yardım etmes ahmet İlhan hızı cabukluğuyla Hasan Ali her zaman geçerdi.
Sezer) Orta saha'da Alex misyonunu alma görevinde sadece Aykut Kocaman'a gülüyorum
Orta Saha' denen bir şey olamıdğını görüyoruz Fenerbahce'de bu maçta.Miereles yokluğu büyük ölçüde hissediliyor.
Bekir'in ikinci sarı kart Kırmızı Kartı yemesi lazım'dı.
Yobo'nun eli net penaltıydı avucunun içiyle topu resmen önüne indiriyor.KASTİ.
Gelelim Karabüke futbolun gerekliliklerini yapıyor.Hızlı top süren zekalı admalarla sonuça gidiyor.
Sonuçta benim için süpriz olmayan bir mağlubiyet kapattık ilk yarıyı bu futbolla dönmez.Fener belki bir gol atar 1 tane muhakak yer.
Last edited by petrol_fb12 : 22.Aralık.2012 at 22:05 Reason: Askerlik Arkadaşım Değil .
Eee böyle ciddiyetsiz oynarsan gelir atar tabi adamlar.Kuyt kendine en azından benim açımdan antipati yaratmaya basladı uzaktan sacma vurusları olsun gereksiz tuttugu toplarla kontralar yememize neden olması sinirlendirmeye basladı beni.Takım sahada berbat maç basından beri verilen kontra ataklar rezalet.2. yarı açılıyoruz genelde ama bakalım en fazla 2-2 biter gibi
Maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor.
Canım FEDA olsun sana !
Antalya maçı gibi olur. İkinci yarının başında basar 1 gol atarız, sonlara doğru da Karabük atar 1-3 biter.
Tamam kötü oynuyoruz kabul bunun hiç bir açıklaması olamazda. Koyu yerlerdeki yazılar da ayıptır be arkadaş. Aykut nedir ? Askerlik arkadaşın mı ? Aykut Kocaman yada Aykut Hoca yazmak çok mu zor ? Saygı başta gelir saygı.
İkinci koyuladığı yere ona penaltı diyorsan mümkünse futbol yorumlama![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ama gellelim ben onu Teknik Direktör olarak görmüyorum haklısın.Aykut Kocaman Demem lazım burda düzeltiğin için saol.Yada Mevcut Teknik Direktör.
Haftalardır hakemin adeletli maç yönetme konusunu tartışıyoruz.Bekir'in atılması lazımdı.
Yobo'nun poziyonun tekrarını 2 kere izledim.İlkinde carpma gibi geldi.Normal Oynanırken hatta kendi kendime çarpma ya buunada calınmaz dedim.2 kere izliyince avucunun içiyle net bir şekilde topa vuruyor.Topa dikkat edersiniz hiç ele carpmaymış gibi gitmedi dümdüz gitti.
Aykut Kocaman
"HAKEM MAÇI İYİ YÖNETTİ ? EEE BEN ŞİMDİ NEYDEN BAHSEDİCEM")))
petrol_fb12 ya Aykut Kocaman'a düsman oldugun icin yaptıgımız herşeyi kötü yorumluyorsun yada forumda sana çok centilmen , sportmen desinler diye gereksiz cabalara giriyorsun.Ne alakası var o pozisyonun penaltıyla? Tüm dünya arkasındayken Meireles konusunda da baya sallamıstın Meireles'e.
Sezer - Caner değişikliği ile doğru bir iş yapıldı bence. 3. golü yemezse Fenerbahçe döner bu maç.
Ben Aykut Kocamanın düşmanı falan değilim.Adamı şahıs olarak tanımam etmem.Oynattığı taktik anlayaşı cok kötü bunu eleştiriyorum sadece.Haftalardır defansif oynayan bir fenerbahce izlemekten bıktım ben.Biz Ptt 1.Lig takımı değiliz biz FENERBAHCEYİZ bize bu kadar mahkum oynamak yakışıyor mu ? Bizim yapmamızı gerekeni.Karabük yapıyor.Hiç mi içiniz acımıyor ? Biz niye böyle top oynuyoruz diye ? Artık deplasmana gittiğimiz takımlar Fenerbahce'yi yeneriz diyorlar.Bizim büyüklüğümüz nerde kaldı ?
Miereles konusunda halen söylediğimin arkasındayım.(BU KONU DIŞI OLUYOR BİRAZ).
Bende ilk baslarda sucu Aykut Kocaman'da arıyordum hep ama artık şu maçta Aykut Kocaman ne yapabilir ki ? Yedigimiz gollerdeki hatalar oyuncuların , çok rahat oyundan düsmeleri ortada eger laf söyliycekseniz şu maçta futbolculara söyleyin teknik direktörlük birşey yok.Degisikliklerini elestirebilirim ama mesela Salih'i yine 0-2 gerideyken taraftar sinir küpüyken oyuna alıyor çok gereksiz bir davranıs.
Lua Lua çok güzel gol attı, helal olsun valla takır takır top oynadılar.
Lua lua bizide yaktı
3-0 olmuş LuaLua seneye 4 büyüklerden birine gider.
Çok şaşırdım yemin ediyorum.Hiç beklemiyordum böyle bir şey.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
3-1 oldu kuyt
Kuyt 1-3 yaptı skoru.
Daha 15 dakika var, futbol bu. Tribünler maçı bırakmıştı garip bir şekilde, şimdi maça döndüler bence.
Yeter artık yeter ! Rahat rahat bir maç izleyemeyecek miyiz Kocaman durdukça ?
Konuların birine yazmıştım Kocaman geldi geleli en rahat izlediğim Fenerbahçe Maçı 6-0 Ankaragücü !
-Yönetim İstifa TARAFTARLAR'DAN !
Yönetim, başkan, hoca istifaya davet edildi, anons yapsana tezahüratı yapıldı, Alex anıldı ama bütün stat yapmadı bunu bir grup yaptı, diğer taraftarlar yuhaladı. Yarın bizim maç berabere biter veya yenilirsek Fenerbahçe çok bir şey kaybetmez, kazansak bile 8 puan kapanmayacak fark değil ama takımda ciddi sorunlar var belli ki, reaksiyon gösteremedi bugün Fenerbahçe.
Tebrikler Karabükspor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alex De Souza Sesleri...
Tebrikler Karabük
discovery channel; "gizlice avına doğru yaklaşan timsah saldırıya geçiyor."
yaban tv; "necmi abi, kafasına vur,kafasına!"
Taraftarlar arasında bölünmüşlük var bunun sebebi çok sevdiğim aykut kocaman olsa bile bırakmalı fenerbahçeye zarar veriyor bu bölünmüşlük
Tebrikler Karabük![]()
Ulan bir yanda Fenerbahçem diğer yanda Can Dostumuz Karabük
KarabüKastamonu Oley !![]()
Aziz Yıldırım yanına sevdiğin Aykut Kocaman'ı al da en azında adam gibi takım izleyelim.Krasiç, Stoch,Selçuk, Baroni artık yeter gitsinler...
Karabüksporluyum ama maç öncesi yazdım umutsuzdum.Çok şaşırdım ama çokta sevindim.Deplasmanda oynanabilecek en iyi futbolu oynadık.Çok mutluyumLua Lua sevindirdi vallahi
Tebrikler Karabük...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Karabükspor harika hazırlanmış maça, tebrik ederim. Fenerbahçe ise devre arasını çok iyi değerlendirmeli yoksa durum vahim.
Canım FEDA olsun sana !