Fenerbahce Spor Kulubu geçen sezon psikolijik olarak çökmüştü bunda şüphe yok.Geçen sezon Formamı giyerek ara sıra sokağa cıkardım.Geçen sezon bitti o müsama ona tanındı.kimse bir şey dedimi ? Fenerbahce 15 sıradada biterse ligi kimse bir şey diyemezdi.
Bunda sıkıntı yok.2011/2012 bitti.Süreç halen devam ediyor.Başkan Dışarda özgür.Mahkeme şike yaptığımızI söyledi.Yargıtay vereceği karar bekleniyor.Şu anda (AMA UNUTULDU)
2012/2013 yapılan transfeler.Göz doldurdu artık fenerbahce şampiyonluğun adayıydı ? Ama geçen sene herkesin müsaama gösterdiği Aykut Kocamanın bu seneki durumu göze batıcaktı.Çünkü başkan cıkmış.Fenerbahce transfeler yapmıştı.
Ben bu sene televizyon actığımda.Gecen seneki fenerbahce'den biraz esintiler görmek isterdim.Basan mücadele eden geçen sene hemen hemen her maç yaptık bunu kaybetsek bile yaptık.
Ama bu sene yok ? Futbol yok ortada'ki TÜRKİYE'DE HİÇ BİR KULUBUN SAHİP OLMADIĞI KADROYA SAHİBİZ.Ama gene olmuyor gene olmuyor.
Alex "(PEK SEVMEM)" Gönderildi bu yüzden hata yapma şansıda kalmadı.Aykut Kocaman'ın.Taraftarın büyük bir bölümü %70-%80 seviyor Alex'i.
Şunu diyorum.Ben Aykut Kocaman düşmanı falan değilim.Oynadığımız futbol futbol değil.Bunu 2010/2011 Beri Söylüyorum.Geçen sene susmuştum bir tek ara sıra diyordum oda ama kulup ne hallerde diye geçiştiriyordum.
Bugün gördüğümüz gibi.Maçın 70-75 dakikasında I Love Alex.Diye bağrındı taraftar.(TABİ HERKESİ TEMSİL ETMİYOR)
Ben bu futbolla ileriyi göremiyorum.Antalya 3-1 Yenildik Karabükspora 3-1 yenildik.Birde bunların deplasmanı var.Ordada yenilirsek 12 puan şimdiden gitti ? Birde artık eskisi gibi anadolu kulupleri büyük takımlardan korkmuyorlar.Oynuyorlar her maçı kazanmaya oynuyorlar.Kadro iyi Teknik Direktör kötü.
Ama Dersen ki Türkiye'de en iyi Sportif Direktör en iyisi kim diye.Hiç Tereddütsüz "AYKUT KOCAMAN" Derim.
Çünkü seçtiği oyuncular ve kaliteleri belli.Aykut Kocaman kesinlikle iyi bir teknik direktör değil.Hangi takıma giderse gitsin.İsterse 1.amatör lig'de bir takım yönetsin bir iyi bir teknik direktör değil.