Quote Originally Posted by arrogancee View Post
altına imzamı atarım. oynayan arkadaş yanlış anlamasın sakın, benim de lafım oyunun kendisine. sen tut amatör kümeden bi takım al, 7 yılda uefa kupasını kaldır ve her sene 1 üst lige tırman. sonra da sadece gs'yi geçeme. çoooook abartı ve oyundan soğutan bir durum
Doğrudur hocam bir şey diyemem...

Quote Originally Posted by romelon View Post
Aslında arkadaşların eleştirilerinin tamamına katılsamda , bu durum denildiği gibi tamamen oyunu piyasaya smilasyon olarak sunanların sorunu , Karsspor'un avrupa liginde kupa alması ne kadar ilginçse Gs 'nin 8 yıl üst üste şampiyon olmasıda ilginç , Birini insan yönetiyor diğerini yapay zeka , demekki yapay zeka çok ama çok zayıf . Ben kendi payıma başından beri takip ettiğim bu kariyerden çok keyif aldım , hatta zaman zaman , transfer sezonlarında beraber oyuncu arayışlarımız da oldu , ve şunuda içtenlikle söyleyim , çok doğru bir şekilde yönetti takımı , uyguladığı stratji'de ona bu başarıyı getirdi.
Çok teşekkür ederim Burak abi her şey için

Quote Originally Posted by tefo89uaa View Post
Hacı bırakma bizi yaa bitirme projemle uğraşıyorum, sıkıntıdan ara ara giriyorum kariyerine, baştan sona hepsini okudum, çok keyifliydi basamakları teker teker çıkıp en sonunda da uefayı alman ama henüz önünde alınmamış iki tane çok önemli kupa var biri TSL diğeri de CL yani devam etmek için sebebin de var diye düşünüyorum, şu ana kadar ilk defa bir yorum yazıyorum:

noooolur bırakma hocam bizi

asdasdasd
Bilmiyorum ki kararsızım ama büyük bir ihtimal bırakacağım

Quote Originally Posted by antiochia View Post
Devam etmeni bekliyoruz.Sıra geldi şampiyonlar ligi ve Türkiye Ligi şampiyonluğuna
Hocam içimden gelmiyor ki. Hep aklımda Avrupada kupa kazanana kadar bırakmak yok diyordum. Şimdi kazandım. Eee oyun gerçekçiliğini de kaybetti. Devam etsem mi bilemiyorum...

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Hocam benim demek istediğimde bu zaten, yapay zeka çok zayıf , arkadaşın başarısına emeğine asla saygısızlık yapamam benim yazdıklarım tamamen oyunu üretenlerle alakalı.
Sana bir şey demiyorum dostum sen gördüğün ve seni rahatsız eden şeyi söylemişsin sadece

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
Helal olsun diyecek birşeyim yok ama arkadaşlara hak veriyorum yapay zeka çok çok çok çok kötü inanılmaz derecede yani neyse bravo bencede artık bırak yeterli zamanı geldi bu arada save paylaşacaktın da Sağol herşey için
Bırakacağım büyük bir ihtimal. Save i şimdi update ettim link yolluyorum. İsteyen başka arkadaş varsa atabilirim de

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
tamamen yapay zekadan dolayı. kupa mücadelesinde 2. lig takımı bana 8 tane sallıyorsa karsspor'un da avrupa ligi kupasını aldığına şaşırmam. gayet güzel hamleler ve güzel bir taktik ile başarıya ulaşmış.
Gerçekçiliğini kaybetti ama hocam artık devam eder miyim bilmiyorum

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
HOCAM 2-3TEHDİT EDİNCE İYİ GELDİ GALİBA NESE MAÇTA 200 ARSENAL TARAFTARINI HACIMAT ETTİK KARSSPOR TARAFTARLARINI HAFİFE ALDILAR

neyse adamsın heykelini dikmeye başladık ))
Heykelimi dikiyorsanız gitme vaktim gelmiş demektir bari son 15 günümü iyi değerlendireyim