Sayfa 296 / 447 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
8,851 ile 8,880 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Bence, Puta diyor orada pu derken de tükürük sacılıyor.
    İsim tamlamasının orjinali de "filho de puta"
    He hakem bunu anlasa rapora ne yazardı o da ayrı mesele.
    Yine de ben hakem raporuna sadık kalınması gerektiğini düşünüyorum.
    Baska türlü hakemleri maçın tek otoritesi haline getiremeyiz.
    FB aleyhine oldugu için hakemi desteklediğimi düşünmeyin. Evet sırf bu yuzden bu konuda hakemin yanında olanlar var. Çoğunluk böyle bu pencereden olaya bakıyor. Yani Fener'e zarar gelsin de nasıl gelirse gelsin.
    Ama ben gerçekten bu tip olayların onune gecilmesini istediğim için hakemi destekliyorum.
    ha Fb ha Gs yabancısı türkü buraya gelen ortama alışan otoriteye hemen bas kaldırıyor
    Önceden de söylediğim gibi Engin'e 2 sene falan verirdim.
    Mesela Trabzon maçında sahaya ses bombası atıldı. Atan adamın umrunda değil ki ha Burak'mış Ha Giraymış ha Tolga'ymış. 10maç seyircisiz ver,500bin euro da para cezası bas, bakalım bir daha oluyor mu. O durumda klüp özel güvenlik şirketleriyle daha hümmalı bir çalışma yapar daha da kimse atamaz.
    Cezaların caydırıcılıgı yok, adam atıyor 2 3 maç yiyor sonra aynı yerden devam.
    Adam hakeme küfür ediyor, saldırıyor, nasıolsa indirim olur diyor,rahat.
    Böyle olmaz.
    Last edited by davidvilla : 25.Aralık.2012 at 11:46

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de bunlar zaten sürekli yapılan bir şey değil ki, hakemi tartaklayan ben 2 kere gördüm, birisi Manisa kalecisiydi birisi de Engin. İster 5 maç versin, ister 2 sene, bu cezaya göre değişen bir durum değil ki, sık rastlanan bir durum değil.

Hakeme tükürdüğü için ceza alan oyuncu hatırlayan var mı peki? Caydırıcılıkla alakası yok, küfür etmeyen adam 2 maç ceza alıyor, hakemlerin böyle mi otoritesi korunacak, bence başkalarının gözünde değerini daha fazla yitiriyor.

Hakem yazdıysa doğrudur mantığı burada yanlış işte, bu adam 8 maç cezayı gereksiz yere çekmiş olacak, neden? Hakem böyle yazdı diye, bence bu konuda yanlış düşünüyorsun, hakem de hata yapabilir, hata yaptıysa da buna hakem otoritesini korumak için ses çıkarmamazlık yapamazsın.

Tükürdü, tükürmedi olayının özeline girmeden yazdım, tükürdüğü görüntülerde varsa cezası verilir yoksa hekemin raporu elbette geçersiz sayılabilir, hakemin her dediği doğrudur kabul edilir olmamalı düşüncesini belirttim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hakeme tükürdüğü için ceza alan oyuncu hatırlayan var mı peki?
    Ben hatırlıyorum, Georghe Hagi : )
    Mart 2001'de oynanan Galatasaray Gençlerbirliği maçında Galatasaray'ın attığı golü iptal eden Hakem Erol Ersoy'a Hagi uzun süre itiraz edince çift sarı karttan oyundan atıldı, Film de bundan sonra koptu : ) Hakemi itip kalkmalar, kendi oyuncusunu hakemin üzerine doğru itmeler, Her türlü fiziksel müdahale, hakemin ayağına tekme ve en sonunda da yüzüne okkalı bir tükürük.

Maçtan sonra 7.5 ay futboldan men edilmesi beklenen Hagi'ye 6 maç (yazıyla altı) ceza verildi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben hatırlıyorum, Georghe Hagi : )
    Mart 2001'de oynanan Galatasaray Gençlerbirliği maçında Galatasaray'ın attığı golü iptal eden Hakem Erol Ersoy'a Hagi uzun süre itiraz edince çift sarı karttan oyundan atıldı, Film de bundan sonra koptu : ) Hakemi itip kalkmalar, kendi oyuncusunu hakemin üzerine doğru itmeler, Her türlü fiziksel müdahale, hakemin ayağına tekme ve en sonunda da yüzüne okkalı bir tükürük.

Maçtan sonra 7.5 ay futboldan men edilmesi beklenen Hagi'ye 6 maç (yazıyla altı) ceza verildi.
    Yanlış işte, emsal olmadı. Pozisyonu hatırlıyorum. Ayagına falan basmıştı. Hafif de bir yıkadı
    Böyle cezalar yüzünden zaten önüne geçemiyoruz bir türlü. Aksine Erol Ersoy'un hakemliğini bitirdik böyle futbolu geliştirmek cok zor. Ama bu konularda ben Demiroren federasyonuna güveniyorum ki kendisini gunahım kadar sevmem, ama hakemlere arka cıkıyorlar baya.
    Halis'e Bjk maçı verilmesi de bu yuzdendir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

benim anlamadığım şu ; hakemin otoritesi sarsılmasın diye birine hak etmediği bir cezayı vermelerini nasıl kabul edebiliyorsunuz ? yahu bu kul hakkıdır, açıklaması olamaz. he eğer tükürdüyse versinler cezasını ama şimdiye kadar atılan videolarda yok böyle bir şey.

ben size olacağı söyleyim; hakem raporu değiştirilecek tekrardan. 'Tükürdü' ifadesi 'Tükürük geldi' olacak ve böylece hakemi de kurtarmış olacaklar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    'Tükürdü' ifadesi 'Tükürük geldi' olacak ve böylece hakemi de kurtarmış olacaklar.
    Aynen öyle olacak.

Diğer söylediğinle alakalı evet haketmediği şekilde yargılanması tabi ki süper yanlış bir durum.
    Ama burada yanlış, federasyon ceza verirken, işte küfürden bilmem kaç maç tükürükten bilmem kaç maç diye yayınlaması.
    Bunu hakem otoritesini sarsmaktan bilmem kaç maç ceza verildi halinde yapmaları lazım.
    Yani yoruma açık olmalı ve bu yorum da hakem raporu dogrultusunda olmalı.
    Tükürdü ise 11 maç tükürmediyse 3 maç yanlış.
    Meireles tükürse de tükürmese de oradaki hareketleriyle en az 10 maçı hakediyor. Kim olsa hakeder. Ben anlıyorum ne demek istediğini, ama benim demek istediğim de bu tip davranışların önüne geçebilmek adına sağlam cezalar verebilmek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Aynen öyle olacak.

Diğer söylediğinle alakalı evet haketmediği şekilde yargılanması tabi ki süper yanlış bir durum.
    Ama burada yanlış, federasyon ceza verirken, işte küfürden bilmem kaç maç tükürükten bilmem kaç maç diye yayınlaması.
    Bunu hakem otoritesini sarsmaktan bilmem kaç maç ceza verildi halinde yapmaları lazım.
    Yani yoruma açık olmalı ve bu yorum da hakem raporu dogrultusunda olmalı.
    Tükürdü ise 11 maç tükürmediyse 3 maç yanlış.
    Meireles tükürse de tükürmese de oradaki hareketleriyle en az 10 maçı hakediyor. Kim olsa hakeder. Ben anlıyorum ne demek istediğini, ama benim demek istediğim de bu tip davranışların önüne geçebilmek adına sağlam cezalar verebilmek.
    bu dediğinde yanlış bana kalırsa. şöyle ki; yoruma açık olsun diyorsun yani Meireles tükürükten cezayı alsın ama biz başka şekilde yorumlayabilelim. biz farklı şekilde yorumlasak bile Meireles yine tükürmediği halde 8 maç ceza almış olacak. sadece biz başka şekilde anlayacağız ama aslında cezanın içeriği değişmeyecek.

O hakerekete 10 maç ceza falan demen de kendince haklı olabilirsin. ama şuanki ; disiplin talimatına göre hakkı o değil. disiplin talimatı değişsin bundan sonra böyle ceza verilsin dersen saygı duyarım ama şuanki olaya o (muhtemel) değişikliği uygulayamazsın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

bu dediğinde yanlış bana kalırsa. şöyle ki; yoruma açık olsun diyorsun yani Meireles tükürükten cezayı alsın ama biz başka şekilde yorumlayabilelim. biz farklı şekilde yorumlasak bile Meireles yine tükürmediği halde 8 maç ceza almış olacak. sadece biz başka şekilde anlayacağız ama aslında cezanın içeriği değişmeyecek.

O hakerekete 10 maç ceza falan demen de kendince haklı olabilirsin. ama şuanki ; disiplin talimatına göre hakkı o değil. disiplin talimatı değişsin bundan sonra böyle ceza verilsin dersen saygı duyarım ama şuanki olaya o (muhtemel) değişikliği uygulayamazsın.
    Evet öyle olsun disiplin talimatı değişsin.
    Bu ülkede oldu, o disiplin talimatları değil kanunlar değişti olaylar karşısında bu da olmayacak bir durum değil.
    Sonuçta söyle düşün Anayasanda bir boşluk var bu boşluktan yararlanıp birileri dolandırıcılık yapıyor sen bunu yakalıyorsun, ama Anayasadaki kanunu değiştirmeyip salıveriyorsun. Bence olay uzerine değişiklik yapılabilir.
    İlk söylediğine de şöyle cevap veriym öyle düşünmüyorum. Tükürüğün karşılığı 8-10 maç olmamalı daha fazla olmalı, hakem otoritesini sarsmak bagırmak cagırmak en az 10 maç olmalı ben böyle düşünüyorum.
    Ayrıca disiplin talimatına yeteri kadar hakim olmayan biri olarak soruyorum, hakemin dibine gelip "tükürük saçarak bağırma"nın cezası nedir talimatlarda ? Var mı böyle bir şey? Yoksa bu olay emsal gösterilip böyle bir talimat çıkartılması cok mu yanlış olur.
    Sonuçta Fb klubü de sezon başında dava devam ederken değişen kanunlar sayesinde muhtemel bir cezadan kurtuldu ki o kanunların da cıkmasını sağlayan 0 tolerans kapsamında düşünen Aziz Yıldırım'dı. Yanlış mıyım?
    Olaylar karşısında kanunlarda düzenleme yapılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Evet öyle olsun disiplin talimatı değişsin.
    Bu ülkede oldu, o disiplin talimatları değil kanunlar değişti olaylar karşısında bu da olmayacak bir durum değil.
    Sonuçta söyle düşün Anayasanda bir boşluk var bu boşluktan yararlanıp birileri dolandırıcılık yapıyor sen bunu yakalıyorsun, ama Anayasadaki kanunu değiştirmeyip salıveriyorsun. Bence olay uzerine değişiklik yapılabilir.
    İlk söylediğine de şöyle cevap veriym öyle düşünmüyorum. Tükürüğün karşılığı 8-10 maç olmamalı daha fazla olmalı, hakem otoritesini sarsmak bagırmak cagırmak en az 10 maç olmalı ben böyle düşünüyorum.
    Ayrıca disiplin talimatına yeteri kadar hakim olmayan biri olarak soruyorum, hakemin dibine gelip "tükürük saçarak bağırma"nın cezası nedir talimatlarda ? Var mı böyle bir şey? Yoksa bu olay emsal gösterilip böyle bir talimat çıkartılması cok mu yanlış olur.
    Sonuçta Fb klubü de sezon başında dava devam ederken değişen kanunlar sayesinde muhtemel bir cezadan kurtuldu ki o kanunların da cıkmasını sağlayan 0 tolerans kapsamında düşünen Aziz Yıldırım'dı. Yanlış mıyım?
    Olaylar karşısında kanunlarda düzenleme yapılabilir.
    tükürme var diye biliyorum disiplin kurallarında, tükürük saçarak konuşma olmaz. Çünkü; o kasti yapılan bir şey değildir kasti yapılacak olsa tükürür zaten. yukarıda dedikleriniz olmaz hukuk sistemine ters. yeni getirilen talimat , kanun vs. ile kimse yapmış olduğu eylemden dolayı daha ağır cezaya çarptırılamaz. yani yeni getirilen talimat kişi lehine olabilir ama aleyhine olamaz. tabi bu dediğim yeni talimattan önce işlenen suçlar için. yeni talimat getirildikten sonra işlenen suçlarda yenisi uygulanır.

tükürme var diye biliyorum disiplin kurallarında, tükürük saçarak konuşma olmaz. Çünkü; o kasti yapılan bir şey değildir kasti yapılacak olsa tükürür zaten. yukarıda dedikleriniz olmaz hukuk sistemine ters. yeni getirilen talimat , kanun vs. ile kimse yapmış olduğu eylemden dolayı daha ağır cezaya çarptırılamaz. yani yeni getirilen talimat kişi lehine olabilir ama aleyhine olamaz. tabi bu dediğim yeni talimattan önce işlenen suçlar için. yeni talimat getirildikten sonra işlenen suçlarda yenisi uygulanır.
    Anlıyorum. Yanlış anlama amacım sizi kırmak ya da bel altı vurmak değil. Bugun Fb klübünün başına gelen herşey yarın herkesin başına gelebilir.
    Ama yanlış düşündüğün bir nokta var. Çünkü tarihte emsalleri var.
    Adnan Menderes davası olsun, Cem Uzan davası olsun, kanunlar kişilerin aleyhine de değiştirilip hükümler verildi. Tek bizde değil ABD'de bile her gun olan bir şey bu.
    Konu başka yerlere kaymasın sonuç olarak biz burada konuşuyoruz ama bir onceki mesajında senin dediğin gibi olacak zaten. Federasyon orta bir yol bulup hem cezayı indirecek hem de hakemi kollayacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=GM6KDyN2E4M

Meireles tartışması bu video ile biter. Her şey çok net.
    Tartışma biter gerçekten de her şey net ortada tükürüğün t'si yok.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=GM6KDyN2E4M

Meireles tartışması bu video ile biter. Her şey çok net.
    Bu komik bile değil. Kelimesi kelimesine ne dediği ortada adamın hala yok şunu dedi yok konuşurken bir yandan tükürmeye çalıştı(???) gibi saçma düşünceler geliyor. İnanılmaz gerçekten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla bilerek mi yaptı yoksa konuşurken mi oldu bilinmez ama Halis Özkahya'nın yüzüne Meireles'in tükürüğünün geldiği çok açık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bencede hakemin yüzüne Meireles'in ağzından tükürük, su damlacıkları vs. gibi şeyler gelmiş gibi geliyor bana.

Ama videoda da görüldüğü gibi Meireles kırmızı kart görünce sinirlenerek hakemin üzerine gidip sinirli sinirli derdiini anlatmaya çalışırken birazda söylemek istediği şeyi vurgulamak istemişse o ara zaten salya sümük top oynuyor adamlar ter,su içinde. O ara ağzından çıkmış olabilir.

Bilinçli olarak tükürüp tükürmediğini Halis Özkahya'dan başka kimse bilemez heralde.

Ama hepsini geçelim tükürmese bile el kol hareketlerinden yada hakeme yoğun itirazlarından dolayı 5-6 maç alırdı heralde.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Bencede hakemin yüzüne Meireles'in ağzından tükürük, su damlacıkları vs. gibi şeyler gelmiş gibi geliyor bana.

Ama videoda da görüldüğü gibi Meireles kırmızı kart görünce sinirlenerek hakemin üzerine gidip sinirli sinirli derdiini anlatmaya çalışırken birazda söylemek istediği şeyi vurgulamak istemişse o ara zaten salya sümük top oynuyor adamlar ter,su içinde. O ara ağzından çıkmış olabilir.

Bilinçli olarak tükürüp tükürmediğini Halis Özkahya'dan başka kimse bilemez heralde.

Ama hepsini geçelim tükürmese bile el kol hareketlerinden yada hakeme yoğun itirazlarından dolayı 5-6 maç alırdı heralde.
    Tolga bu kısma kimsenin itirazı yok zaten Şunu anlatamadık gitti biz sadece tükürmediği için tükürükten aldığı cezaya karşıyız diğerlerine değil.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

3 Temmuz yalanmış!
    Dün Aziz Yıldırım için yollara düşenler, 'Sen bizim Kocaman gururumuzsun' diye tezahürat yapanlar; bugün bir Karabük yenilgisi sonrası ikisini de silip attı. Aklıma ilk düşen şu: 3 Temmuz kardeşliği yalanmış...

Tam bin 789 maç... Bin 17’sini kazanmış, 294’ünü kaybetmişler. 478 maç da berabere bitmiş. 3 bin 148 gol atmışlar, bin 518 yemişler... Fenerbahçe’nin 55 yıllık Süper Lig serüveninin özeti işte bu...

Ligdeki başarı oranı yüzde 70...

Tam 512 maç... 322’si galibiyet, 101’i beraberlik, sadece 89’u mağlubiyet... Bin 60 gol atmış, 518 yemişler... Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe’nin serüveni de işte bu...

Ligdeki başarı oranı yüzde 73...

91 maç... 57 galibiyet, 19 beraberlik, 15 yenilgi... 179 gol atmışlar, 91 yemişler... Aykut Kocaman teknik direktörlüğünde Fenerbahçe’nin serüveni ise işte bu...

Ligdeki başarı oranı yüzde 73...

Özet: Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’ın başarı oranları, Fenerbahçe Kulübü’nün genel ortalamasının üzerinde...
    Aykut Kocaman döneminde derbilere bakalım bir de...

Fenerbahçe, Galatasaray ile 7 maça çıkmış; 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 3 beraberlik... 8 atıp 9 yemişler...

Beşiktaş ile 7 maç oynamışlar; 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet... Attığı 14, yediği 7...

Trabzonspor ile de 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet... 11 atıp, 5 yemişler...

21 karşılaşmada 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgi...
    15 Şubat 1998... Sadece 1 oyla geçti Vefa Küçük’ü... O gün oturduğu başkanlık koltuğuna, o günden beri de orada...

5 Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 1 Atatürk Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 2 Süper Kupa Şampiyonluğu yaşadı Fenerbahçe, Aziz Yıldırım döneminde...

2006 ve 2012’de Galatasaray’a, 2010’da ise Bursaspor’a son haftada kaybetti şampiyonluğu...

Tam 15 sezondur Başkan... 5 kez şampiyon olmuş Fenerbahçe, 6 kez ikinci; 15 sezonun 11’inde hep ilk ikide yani...
    “Dikili bir ağacı yok derlerdi” eskiden Fenerbahçe için...
    Artık var!
    O yaptı.
    Neleri mi?
    Şükrü Saracoğlu Stadı, Merkez Yönetim Binası, Samandıra Tesisleri, Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri, Can Bartu Tesisleri, Lefter Küçükandonyadis Kamp Tesisleri, Altyapı Tesisleri, Samim Göreç Kapalı Basketbol Salonu, Fikirtepe Tesisleri, Vefa Küçük Kapalı Yüzme Havuzu, Tam Olimpik Yüzme Havuzu, Todori Tesisleri, Türk Telekom Ankara Tesisleri, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri, Muhtar Sencer Kapalı Voleybol Salonu, Kürek Sapanca Tesisleri, Uluslararası Spor Kompleksi, Konuk Evi, Fenerbahçe Üye ve Aileleri Yüzme Havuzu, Eğlence ve Dinlenme Salonu...
    28 Temmuz 2010... Christoph Daum gitti, o geldi...

İlk yılında şampiyon oldu, ikincisinde yarım puanla kaçırdı, ikinci oldu.

Ligde ikinci olduğu sezon, Türkiye Kupası’nı kaldırdı. Tam 28 yıl sonra...

Bu sezon Avrupa Ligi’nde grubu lider tamamladı. Hatta son maça yedeklerle çıktı -ki- o maç öncesinde liderliği bile garantiydi.
    Bırakın saha içini...

3 Temmuz’da başlayan o süreçte kim dik durdu?

‘Sen bizim Kocaman gururumuzsun’ diye kime bağırıldı?

Her krizde kendini ortaya atan kimdi?

Bu davranışlarıyla diğer kulüpler tarafından ‘istenmeyen adam’ ilan edilen kim?

Bıraksa Fenerbahçe’yi, kim alır onu bu saatten sonra?
    3 Temmuz sabahından sonra sokaklarda, mahkeme salonlarında, cezaevlerinde ve statlarda yaratılan o ‘aile havası’na ne oldu sahi?

3 puanlık ömrü mü vardı 3 Temmuz kardeşliğinin...

Koca bir yalan mıydı yoksa?

1 yıl hapis yatan Aziz Yıldırım’a biçilen ömür sadece 90 dakika mıydı?

‘Kocaman gururunuz’ bir galibiyetle mi bitti, gitti?

Siz Fenerbahçe için ne yaptınız sahi?

Fenerbahçe’nin cefasını çekenler mi sürmeli sefasını...

Yoksa her daim sefa sürenler mi artık biraz cefa çekmeli?
    Vefa nedir sahi? Gerçek Fenerbahçeliler artık karar vermeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oldum olası bu demogojilere bitmişimdir : )
    Çok şey gösterilmek istenir ama aslolan hep arka plandadır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    [B]
    Siz Fenerbahçe için ne yaptınız sahi?
    Ben mi? Gittim kombine aldım, sabahlara kadar mahkeme kapısı önünde yattım. Yetmedi Feneruim'a dünyanın parasını ödeyerek formalar, gerekli gereksiz bir sürü şey aldım.Takımımı her maç tribünde destekledim.

Siz bu taraftarı fazla küçümsüyorsunuz herhalde ? O taraftar bunlara ses çıkarmasaydı ben sana ne olacağını söyleyeyim mi?

Azizi Yıldırım hapse girer, Aykut Kocaman giderdi. Orada, o koltuklarda oturuyorlarsa bizim sayemizde.

Kusura bakma da, o sene parasını verdiğin her teknik adam gelip takımı yönetirdi. Sanki hiç kimse kabul etmemiş de, bir tek Aykut Kocaman kabul etmiş havası estirmeye gerek yok.

Koskoca Fenerbahçe Aziz Yıldırım'a kalmadı. Fenerbahçe'ye talip olacak binlerce kişi olurdu, sıkmayın canınızı. Siz böyle taraftarı hedef aldıkça daha da antipatik oluyorsunuz.

Bir söz var ya; "sizin hayallerinizin bittiği yerde, bizim gerçeklerimiz başlar" diye..
    Last edited by meddah : 25.Aralık.2012 at 23:51 Reason: Kural 11

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

333 maçta 167 gol atıp 147 asist yapan Alex'e vefanız nasıl peki ? Neredeyse herkes ortalığı yıkıyordu Alex giderken benim bile içime oturmuştu o yapılanlar ama noldu 2 galibiyet unutturdu hemen.Eğer bir oyuncuyu 2 galibiyet unutturuyorsa 1 mağlubiyet ile de istifa istenebilir.Paçavra gibi kulüpten kovdu onu Aziz Yıldırım,isteyen inkar edebilir ancak olan budur ve Alex'e bunu yapan adam biliyor mu ki Alex'ten önce hangi başarısı var ? 1996 yılından 2005 yılına kadar Fenerbahçe'nin sadece 2 tane lig şampiyonluğu bulunuyordu.Alex geldi,2004-2005,2006-2007 ve her ne kadar hala şüpheli durumda olsada takımı tek başına şampiyon yaptığı 2010-2011 yılı ardından 30 yıl sonra gelen Alex'in yine üstün özellikleri sayesinde aldırdığı Türkiye Kupası.Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ni söylemiyorum bile.

Bu kadar şeyden sonra vefadan bahsetmeyin.Alex de Souza hırsların ve kıskançlıkların kurbanı oldu ve yer göğü inleten Fenerbahçe taraftarı 2 güzel galibiyetten sonra sustu.Aslında yazmak bana bir yarar sağlamıyor ancak Alex'e yapılanlar çok ağır,benim bile bu kadar zoruma giderken Alex'in nasıl dayandığını anlamakta güçlük çekiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    333 maçta 167 gol atıp 147 asist yapan Alex'e vefanız nasıl peki ? Neredeyse herkes ortalığı yıkıyordu Alex giderken benim bile içime oturmuştu o yapılanlar ama noldu 2 galibiyet unutturdu hemen.Eğer bir oyuncuyu 2 galibiyet unutturuyorsa 1 mağlubiyet ile de istifa istenebilir.Paçavra gibi kulüpten kovdu onu Aziz Yıldırım,isteyen inkar edebilir ancak olan budur ve Alex'e bunu yapan adam biliyor mu ki Alex'ten önce hangi başarısı var ? 1996 yılından 2005 yılına kadar Fenerbahçe'nin sadece 2 tane lig şampiyonluğu bulunuyordu.Alex geldi,2004-2005,2006-2007 ve her ne kadar hala şüpheli durumda olsada takımı tek başına şampiyon yaptığı 2010-2011 yılı ardından 30 yıl sonra gelen Alex'in yine üstün özellikleri sayesinde aldırdığı Türkiye Kupası.Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ni söylemiyorum bile.

Bu kadar şeyden sonra vefadan bahsetmeyin.Alex de Souza hırsların ve kıskançlıkların kurbanı oldu ve yer göğü inleten Fenerbahçe taraftarı 2 güzel galibiyetten sonra sustu.Aslında yazmak bana bir yarar sağlamıyor ancak Alex'e yapılanlar çok ağır,benim bile bu kadar zoruma giderken Alex'in nasıl dayandığını anlamakta güçlük çekiyorum.
    kim ne yapmış Alex'e
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Alex konusuna girersek çıkamayız, o günden beri yönetim 17'de 17 yapsa dahi benim gözümde bir hiçtir.

3 Temmuz sürecinde takımda oluşturduğu bağı koparak kişi de Aykut Kocaman'dır. Aslında Aykut Kocaman 3 Temmuz da takımı ayakta tutmadı dağılmayı bir sonraki sezona attı sadece ve Fenerbahçe gün geçtikçe gerekse oyun olarak gerekse oyuncu olarak dağılıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex bu yıl kendi etti kendi buldu. Başka da söze gerek yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Herkes istediği gibi düşünür.Tartışmaya girmeyeceğim kimseyle,benim bu konudaki görüşlerim bunlardır.İsteyen saygı duyar,isteyen duymaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Alex bu yıl kendi etti kendi buldu. Başka da söze gerek yok
    Kendi etti kendi buldu ilk kez bir yoruma bu kadar güldüm.Alex yerine oyuncu koyabildi mi ? Hayır Ayrıca Alex Pek Sevmem ama kulube bunca yıl hizmet etmiş bir kişinin böyle kovulması senin için rahatlatıyorsa yukarda yazan VEFA DUYGUSUNUN Kimşlerde olduğunu görüyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Kendi etti kendi buldu ilk kez bir yoruma bu kadar güldüm.Alex yerine oyuncu koyabildi mi ? Hayır Ayrıca Alex Pek Sevmem ama kulube bunca yıl hizmet etmiş bir kişinin böyle kovulması senin için rahatlatıyorsa yukarda yazan VEFA DUYGUSUNUN Kimşlerde olduğunu görüyoruz
    Vallahi ben senin her yorumuna gülüyorum

Alex'in yaptığı saygısızlıkları, Aykut Kocaman'ın ona olan olumlu adımlarına karşılık vermeyişi vs. Neyse bu konuları tekrar açmaya gerek yok. Yerine oyuncu nasıl koyacak, Alex gittiğinde transfer sezonu kapanmıştı. Eldeki Cristian ve Sezer'den de çok verim alınamadı. Devre arasında o yaratıcı oyuncu açığı giderilecek

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Vallahi ben senin her yorumuna gülüyorum

Alex'in yaptığı saygısızlıkları, Aykut Kocaman'ın ona olan olumlu adımlarına karşılık vermeyişi vs. Neyse bu konuları tekrar açmaya gerek yok. Yerine oyuncu nasıl koyacak, Alex gittiğinde transfer sezonu kapanmıştı. Eldeki Cristian ve Sezer'den de çok verim alınamadı. Devre arasında o yaratıcı oyuncu açığı giderilecek
    Bakalım gol atan fenere taktiği uygulunacakmı bu transfer sezonunda

.Alex de Souza hırsların ve kıskançlıkların kurbanı oldu
    Kim kıskandı alexi

2 kez fenerbahçeyle şampiyon olan

1 kez süper kupa kazanan

2 defa başbakanlık kupası kazanan

1 defa tr kupası kazanan

3 defa gol kralı olan

hoca olarak

1 kez tr ligi şampiyonu olan

1 kez kupayı kazanan

hakkında kitap yazılan

Aykut KOCAMAN nam-ı değer KRAL AYKUT mu kıskandı alexi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@erdem344

Söyleyecek şey çok ama tartışmayacağım hocam.Fenerbahçe'nin şu an ki hali işime geliyor tartışmaya gerek duymuyorum siz takımdan memnunsanız eyvallah.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aykut Kocaman takımın başında mı şuan ?

Halen resmi bişey yok çünkü de keşke Aykut Hoca'yı döndürme çabasının %1'ini transfere de yapsa Başkan.

Bir an önce karar vermeli Aykut hoca..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ceza 4 maça inmiş.

Yaptığı terbiyesizce hareketler için az ama tükürmediği halde tükürükten ceza almasından iyidir. Tam manasıyla olmasa da hak yerini bulmuş oldu.

Mesaj Yetkileri