Originally Posted by
europeanconquer
333 maçta 167 gol atıp 147 asist yapan Alex'e vefanız nasıl peki ? Neredeyse herkes ortalığı yıkıyordu Alex giderken benim bile içime oturmuştu o yapılanlar ama noldu 2 galibiyet unutturdu hemen.Eğer bir oyuncuyu 2 galibiyet unutturuyorsa 1 mağlubiyet ile de istifa istenebilir.Paçavra gibi kulüpten kovdu onu Aziz Yıldırım,isteyen inkar edebilir ancak olan budur ve Alex'e bunu yapan adam biliyor mu ki Alex'ten önce hangi başarısı var ? 1996 yılından 2005 yılına kadar Fenerbahçe'nin sadece 2 tane lig şampiyonluğu bulunuyordu.Alex geldi,2004-2005,2006-2007 ve her ne kadar hala şüpheli durumda olsada takımı tek başına şampiyon yaptığı 2010-2011 yılı ardından 30 yıl sonra gelen Alex'in yine üstün özellikleri sayesinde aldırdığı Türkiye Kupası.Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ni söylemiyorum bile.
Bu kadar şeyden sonra vefadan bahsetmeyin.Alex de Souza hırsların ve kıskançlıkların kurbanı oldu ve yer göğü inleten Fenerbahçe taraftarı 2 güzel galibiyetten sonra sustu.Aslında yazmak bana bir yarar sağlamıyor ancak Alex'e yapılanlar çok ağır,benim bile bu kadar zoruma giderken Alex'in nasıl dayandığını anlamakta güçlük çekiyorum.
kim ne yapmış Alex'e
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly