1 ile 30 arası toplam 557 sonuç

Konu: 6 üstü 1 aşk TRABZONSPOR [7.sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adaş Parma maçında yaşadıklarını sıklıkla yaşıyorum son zamanlarda bunun önüne geçmek adına rakip AMR ve AML ile çıktığı zaman beklerim ile onları tutturuyorum. Sıkı Markaj ve Sert bir savunma ile kanat ataklarını engelleyebilir, özellikle içeride olan maçlarda olası kontraların önüne geçebilirsin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Parma maçı garip olmuş , sen oynamışsın adamlar yenmiş
    Tamami ile oyuncularin sahadaki dizilisi ile alakaliydi. Yenmek icin oynadik, atakta oynadik ama kontralari cok acimasiz oldu

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Adaş Parma maçında yaşadıklarını sıklıkla yaşıyorum son zamanlarda bunun önüne geçmek adına rakip AMR ve AML ile çıktığı zaman beklerim ile onları tutturuyorum. Sıkı Markaj ve Sert bir savunma ile kanat ataklarını engelleyebilir, özellikle içeride olan maçlarda olası kontraların önüne geçebilirsin.
    Eski serilerde opposition instructions hep kullaniyordum hepte faydasini gormusumdur ama bu seride hic isime yaramadi yeni yamadada kullanmaya korkuyorum, sence tacklingi hard mi yapmak lazim kanatlara ?

Kariyere uzun zamandan beri yazmiyorum kusura bakmayin beyler, dunyamiza kucuk bir Trabzonsporlu daha geldi onla ugrasmaktan bazen yemek yemeyi bile unutur oldum

Mesaj Yetkileri