...
Haydi be Pinto .!!![]()
...
Avrupa Ligi L Grubu 1. Maç
4.Hafta
5.Hafta
Avrupa Ligindeki zayıf rakibimize karşı yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktık ve zor da olsa galip gelmesini bildik, Ligde ise Orta sıralarda yer edinen Swensea ve Lig sonuncusu Stoke karşısında rahat galibiyetler alarak yolumuza devam ediyoruz, bu sezon fikstür biraz da bizden yana : )
...
Jordan atıyor Pinto hala yok . .
...
Pinto'dan hala tık yok .s
Pinto bence iyi bir dayağı hak ediyor.![]()
...
Lig Kupası 3.Tur
Avrupa Ligi L Grubu 2. Maç
6.Hafta
7.Hafta
8.Hafta
Lig Kupasındaki maça yedek kadroyla çıkıp maçı kazanmayı başardık, bundan sonra Lig Kupasında ve Fa Kupasında tamamen yedek oyuncularla oynamayı düşünüyorum, çünkü fikstür sıkışık, önceliğimiz lig ve Avrupa ligi. Ligde ve Avrupa Liginde yenildiğimiz maçlara gelecek olursak, Off diyorum : ) Manu maçı herneyse ama diğer 2 maçta nasıl yenildiğimizi hala çözebilmiş değilim, yani ben mi sahaya çıkıp gol atayım. 11 maç oldu Pinto hala atamadı, var bir cenabetlik girmiyor bir türlü o top ama hayırlısı bakalım.
...
5 ağır olmuş sanki,genel olarak fena değiliz.![]()
...
Ya arkadaş şu Pinto çıldırtcak bir gol atsın bu ne ya ? Onun yüzünden takım bence kötü şuanda 5 falana yemiş baktım senin şut sayın az mı Man utd karşı 19/ 10 isabet nası anlamadım pinto ya söyle veya sezon sonu ayrılma sinyali var böyle giderse ohooo
...
Yok usta bu pinto açılmıcak heralde iyi bi konuş sen bunla
...
Hedef adam olarak oynattır forvette geleni geçeni bütün topları ona versinler olmaz böyle bişi taraftar sinirleniyor . . Birde Brezilya Ligi açıksa Leandro Damiao nun profilini yollarmısın birde hala İnternacional deyse bence geliyorsa al muhteşem bir forvet.Pintoyuda sat iyi forvet alıp !
Avrupa Ligi L Grubu 3. Maç
Net bir şekilde kazandığımıza mı sevinsem Pinto Reis'in şeytanın bacağını kırmasına mı sevinsem : )
Pinto'nun Gol attığı An
...
Pinto atmış sonunda.
...
Lig Kupası 4.Tur
Avrupa Ligi L Grubu 4. Maç
9.Hafta
10.Hafta
Lig Kupasındaki maça yedek kadroyla çıkıp maçı kazanmayı başardık, Çeyrek Finaldeki rakibimiz Wigan, yedeklerimiz gerçekten iyi iş çıkarıyor. Uefa Avrupa Liginde Stuttgart karşısında kazanarak büyük bir avantaj elde ediyoruz, gelecek maçta Jabonec'e konuk olacaz, o maçtan alınacak tek puan bile bizim gruptan çıkmamızı garantiliyor, Arsenal ve Liverpool deplasmanlarında ise takıma yakışacak futbol sergilediğimiz düşünüyorum, takım için (dizilim farklı olsa da) kullandığım 4-5-1 ve 4-4-2 iyi adapte olmuş durumda oyuncular sisteme iyi reaksiyon gösteriyor. Bir de Manu gerçeği var tabi, buldozer gibi takım önüne geleni deviriyor, bu sene şampiyonlukta en büyük favori
...
Transfer Bütçesi de düşükmüş. Sanırım Maddi durumları kötü. Gitmemen iyi olmuş. Hem burada önemli adamların var, emek verdin bu takıma![]()
GitmePinto tahtını Perrot'a bırakmış.
![]()
Pinto gol atmaya başladıysa bizi kimse durduramaz artık![]()
Maçlar genel olarak iyi,teklifi reddet![]()
Pinto Döndü . !!
Katılıyorum, daha iyi bir teklif (en azından büyük bir kulüp) olursa gideriz.
Perrot geçen sene ligde 16 gol atmıştı fena bir golcü sayılmaz 3 senede iyi geliştirdi kendini ama bir Pinto değil tabi : )
Aynen
Reddettim.
Reis oynamaya başladı şükür : )
...
11.Hafta
12.Hafta
İki maç yaptım sinirlerim fazlasını kaldırmıyor : )
...
Kazanılması gereken 2 maçtan sadece 1 puan alabilmen kötü olmuş hocam