1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Ralf Mentality | 13.2

Hybrid View

bu kadar pas trafiği yapılabiliyormu taktikle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by imperatore View Post

Karşılaştırdığın takım GS sanırım. GS'nin oyundaki kadro kalitesi ile Beşiktaş'ın kadro kalitesi bir değil. Ben rastgele her yaptığım taktik ile GS ile şampiyon olurum ligde. Ama Beşiktaş ile çok zor. İlk defa bu taktik ile şampiyon olacağım sanırım şu an iyi gidiyorum
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Benden taktik yapanlara tavsiye..Türkiye'de değil Vitesse ve Monaco'da deneyin taktiğinizi..Özellikle Monaco..Eğer bu iki takımla başarılı oluyorsanız o taktik her yerde işler

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Benden taktik yapanlara tavsiye..Türkiye'de değil Vitesse ve Monaco'da deneyin taktiğinizi..Özellikle Monaco..Eğer bu iki takımla başarılı oluyorsanız o taktik her yerde işler
    bazen taktik tek başına işe yaramayabiliyor oyuncularında sizin vereceğiniz komutlara ne kadar ayak uyduracağı çok önemli ben ingiltere 5.liginde oynayan alfretona 3 sezonda bir taktiği taktik anlayışını oturtabildim yani futbolda taktik kelimesi bir çok fonksiyonun bir araya gelmesi ile elde edilen bir objedir yani anlatmak istediğim taktiği tektik kurmayı takıma taktik entegre etmeyi bir çok fonksiyon etkileyebilir oyuncu kalitesi olsun,hava şartları olsun,maçın hakemi olsun,rakip takımın taktik ve oyuncu yapısı olsun,oyuncuların fiziksel,mental özellikeri olsun bir çok değişken taktik kurmanıza direk etki ediyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by imperatore View Post

arkadas hakli birader besiktasla galatasarayi karsilastiramzsin bu oyunda Kadro Kalite farki var pas yapmak iyidir ama Sonuca gitmek daha onemli ispanya milli takimi da güzel paylasiyor ama bazen ispanyanin maclarida insanin uykusunu getiriyor,demek istedigim arkadas zahmet etmis Taktik yapmis ve paylaşmak istemiş bir laf vardır haticeye değil neticeye bak diye gayet güzel sonuclar almis

Mesaj Yetkileri