Bir takımın alehine hata yaptı diye kariyeri biten en son ben Bünyamin Gezer'i biliyorum. Biraz gerçekler konuşsa.
Bir takımın alehine hata yaptı diye kariyeri biten en son ben Bünyamin Gezer'i biliyorum. Biraz gerçekler konuşsa.
Oh sonunda buldum kaybettiğim 100lük banknotu valla bu aziz yıldırım ne yüce biri meireles e ceza verilence ülkemizin parası boşuna gidiyor demişti parayı kaybetmiştim sonunda buldum
4+1 ideal olandı zaten cezanın düşürülmesi doğru oldu.Tükürme eyleminin gerçekleşmediğini zaten söylemiştik pfdk'nın da bunu anlaması iyi oldu.
İnşallah,inşallah,umarım görürüz o günleri.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hakemin iyi maç yönettiğini söylüyorsan bence bir daha izle. İlk yarıda hem Riera hem de Amrabat'ın bariz sarı kartları verilmedi (Maçı objektif gözle izlesen görürdün) hem de Meireles'in ilk gördüğü sarıdan daha sert harketlerde. Bir sürü ikili mücadelede yanlı düdük çaldı. Ama tabi FB için penaltı vermediği, sizden kimseyi atmadığıi maçı da kazandığınız için hakem 10 numara maç yönetmiş oluyor.
Hakem raporuna sadece hakareti yazsaydı, PFDK da sadece hakaretten 6-7-8 maç verseydi kimse birşey diyemezdi. Ama hukuk dışı bir şekilde ceza vermeye kalkarsan bu olur işte.
Last edited by meddah : 28.Aralık.2012 at 05:26 Reason: Kural 6
hakemin maç içinde hatalı karar vermesi başka bir şey yalan rapor yazması başka bir şey. yalan rapor yazmak görevi kötüye kullanmak değil de nedir ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eğer bu olayda tükürük yoksa ve bundan dolayı ceza inmişse Halis Özkahya'ya bir daha süper ligden maç verilmemesi gerekli.Çünkü bir hakem tükürük olmadıgı halde "bana tükürdü" diye rapor yazıyorsa taraflı ve kasti olarak yanlış rapor düzenliyor demektir. Ama eğer bu hakeme ligde tekrar maç verilirse o zaman hakemin hatalı olmadığının düşünüldüğü ortaya çıkar ki o zaman kasıtlı iş yapan, Halis Özkayha değil,bu raporun hakkı olan cezayı vermeyen ya da verilmemesi için çalışanlardır...
Last edited by meddah : 28.Aralık.2012 at 05:31 Reason: Kural 6
Ortaya çıkıp, Caner yapmadı ben yaptım der oyuncu ama nedense cezası kaldırılmaz, çünkü kaldırılsa hakemin başı yanacaktı ve göz göre göre Fenerbahçe'nin, Caner'in hakkı yendi.
Bir daha yapmaya cesaret edemediler, göz göre göre hak yiyemediler. Her şey ortada hala tükürdü diyenler varsa ve inen 8 maç cezaya hala itiraz eden varsa, onun da bazı problemleri olduğunu düşünürüm işin aslı.
Hakem hiç tükürük katmasaydı raporuna, kendine küfür ve hakaretten dolayı hazırlasaydı raporu, zaten 5-6 maç ceza verilirdi ve ideali olurdu. Tükürük yalanını atarak kendisini yaktı. Beklediğim ceza 4-5 maç arasıydı, 4 maç ceza verildi.
Şimdi yerel mahkemeye şikayet etmekte sıra. Bunun peşini bırakmamalılar.
Bir de tükürük olayıyla saldırmak isteyenler büyük bir yanılgıya düştüler. Meireles'i bu şekilde değersizleştirip taraftarın önüne atmak istediler ama olmadı. Tükürük, hakemin raporu değiştirmesi vs gibi olaylar konuşulmasa zaten taraftarın yarıdan fazlası şu anda Meireles'e tepki gösteriyor olacaktı ama sağ olsun Fenerbahçe'ye saldırmayı alışkanlık haline getirenler sebebiyle Meireles'i taraftar sahiplendi ve yaptığı hareketleri unuttu, tıpkı Tümer geldiğinde saldıran Beşiktaşlılar ve Emre geldiğinde saldıran Galatasaraylıların saldırılarından sonra daha kısa sürede sahiplenme süreci atlatıldığı gibi.
Meireles'i kendi taraftarı daha sorgulama düşüncesinde bile değilken, iftira atılması, bu sorgulamayı hiç başlatmadı.
"YÜCE ATATÜRK"
meireles değilde bienvenu yapsaydı bu kadar konusulmazdı rakibi en cok nerden yıpratırız düşüncesindeler ceza kişiye değilde fenerbahçeye direk kesilseydi çoğu kesim tatmin olurdu
Baros 'f... off' diyince 3 maç ceza almıştı.Demek ki 2 kelime edene kadar bir sürü el kol hareketleri yapıp küfür etse hemen hemen aynı cezayı alacakmış.Yapsaydı keşke bir şeyler.
Ben hakemin iyi maç yönettiğini söylemedimki. Ne güzel söylemişsin Caner diye, hakem bence maç içinde birçok hata yaptı belki de kırmızı kart tek doğru hareketti. Her şekilde hakemin hatalı karar verdiği en az 4-5 tane kartlık pozisyon vardı. Ama hakemin iyi maç yönettiğini savunan kişiye verdiğim örnektir bunlar.
Diğer yorumları da okudum ve burada senin gibi kararın yanlış olduğunu savunan birkaç GS taraftarı var. Ama bazı fanatikler bunu göremiyorlar ve kötü olmasına rağmen hakem iyi maç yönetti diyorlar, maç sadece penaltı, gol ve kırmızı kartlardan ibaret değildir. Hatta futbolcuları genellikle kırmızı karta götüren hakemlerin önceki pozisyonlarında verdikleri hatalı kararlardır.
Galatasaray açıklama yapmış![]()
Ceza 12 maç olunca, herkese sallamalar, tüh kaka falan. İnince işte bu adalet falan, geçiniz efenim geçiniz. Bundan sonra herkes hakemle konusurken şapur şupur konuşsun, nasıl olsa o hiddetle ağzından çıkar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Galatasarayın açıklamasına çooooookkk güzel bi cevap
Şimdi ben anlamadım G.Saray'ın dediği gibi hakem raporuna bakacaksak şike var denilen maçlarda da hakem raporu temiz diyor? Napak inanak mı?
alıntıdır..
Açıklama çok saçma, şikeyle karşılaştırmak da aynı şekilde saçma. Şike sadece hakem raporuyla mı belirlenecekmiş ?
Yok artık eğer Halis Özkahya'ya o denilenlerden biri yapılsa bile hakkı yenmiş olur bence gayet iyi ve aynı şekilde iyi niyetli bir şekilde maçı yönetti meireles e kırmızı kartı da son derece haklıydı sonraki tükürük olayı ise oldu veya olmadı yorum yapmayacağım ama meireles küfür ederken ağzından suratına doğru tükürük gelmiş ve bunu rapor etmiştir bunun neresi yanlış biraz kendinizi hakemin yerine koyun böyle saçma sapan olaylarla insanları harcamayın
Ve son olarak bu forumdan çoğu maç yorumunu okurum ve şimdiye kadar kimse maçın yıldızı hakemdi çok iyiydi tarzında yorum milyonda 1 ama hakem bir yanlış karar verdi mi denilmeyen kalmıyor yok iftiracı yok cemaatçi yok şikeci yok...
Peki bir kendinizi onun yerine koyun adam yıllarca fifa kokartı alabilmek için ve ülkenin en iyi hakemlerinden biri olmak için onlarca hatta binlerce maç yönetiyor
Sonra bir derbiye atanıyor o sırada büyük ihtimalle ondan heyecanlı ve stresli bir adam yoktur maçın son dakikalarına girilirken meireles e haklı bir 2.sarı kart ve oyundan ihraç ediyor daha hatası olmayan bir maçta ve sonra meireles boş yere hakeme itiraz ediyor yüzüne küfür ediyor el hareketi yapıyor ve benim gördüğüm kadarıyla küfür ederken ağzından tükürük çıkıyor ve hakem de bunu bildiriyor bu bilinçli tükürdü tükürmediye dönüyor
Önce Tff hakemin raporuna göre ceza verip 12 maç ceza veriyor sonra bir görüntü ortaya çıkıyor ne kadar doğru bilemem izlemedim çünkü ve tükürmedi deniliyor sonra tff kararını değiştiriyor ve senin yıllarca çabalayarak kazandığın itibarını yalancısın denilliyor şimdi bu adam yasal yolla hakkını mı arasın yoksa istifa mı etsin çünkü bundan sonra her şey daha kötüye gidecek ama şundan eminim ki şu anda Halis Özkahya'nın içinde futbola karşı büyük bir nefret olmuştur bu olaylardan ötürü inşallah kendine bir şey yapmaz Almanya'da olanlar gibi