Sayfa 298 / 447 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
8,911 ile 8,940 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir takımın alehine hata yaptı diye kariyeri biten en son ben Bünyamin Gezer'i biliyorum. Biraz gerçekler konuşsa.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Oh sonunda buldum kaybettiğim 100lük banknotu valla bu aziz yıldırım ne yüce biri meireles e ceza verilence ülkemizin parası boşuna gidiyor demişti parayı kaybetmiştim sonunda buldum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Oh sonunda buldum kaybettiğim 100lük banknotu valla bu aziz yıldırım ne yüce biri meireles e ceza verilence ülkemizin parası boşuna gidiyor demişti parayı kaybetmiştim sonunda buldum
    Koptum ne espri ya hahahahah yarıldım gülmekten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    100 numara 50 yıldız maç yönetsin isterse raporuna olmayan şey yazarsa o hakem düdüğünü asacak! Fenerbahçe aleyhiyle alakası yok maç içinde penaltı vermemek gibi bir şey değil ki hadi o anlıktı görmedin burda rapora yalan yanlış bilgiler yazıyorsun.
    He oldu size bir yanlıs rapor yazdı diye adam düdüğünü mü asacak yapma Allah aşkına güldürme bizi. Adamın şu an umrunda bile değildir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

4+1 ideal olandı zaten cezanın düşürülmesi doğru oldu.Tükürme eyleminin gerçekleşmediğini zaten söylemiştik pfdk'nın da bunu anlaması iyi oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    He oldu size bir yanlıs rapor yazdı diye adam düdüğünü mü asacak yapma Allah aşkına güldürme bizi. Adamın şu an umrunda bile değildir.
    Hakemlik görevini düzgün yapmıyorsa asıcak bu kadar basit. Dediğim gibi oyun içinde hatalı karar vermek farklı rapora kasıtlı olarka yanlış yazmak farklı. Suan kendisinin yusufladığına eminim. Umurundadır fazlasıyla.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Rapora yalan yanlış sallamak normal bişey demek.İnşallah basınıza gelir tepkilerinizi çok merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İnşallah,inşallah,umarım görürüz o günleri.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Evet Fenerbahçe aleyhine hatalı karar verenin tez kellesi vurula!!! Hakem 10 numara 5 yıldız maç yönetmiş bir de denilenlere bak.

O kadar hareketin cezası da 4 maç nasıl oluyor bir türlü çözemedim orası ayrı konu.
    Hakemin iyi maç yönettiğini söylüyorsan bence bir daha izle. İlk yarıda hem Riera hem de Amrabat'ın bariz sarı kartları verilmedi (Maçı objektif gözle izlesen görürdün) hem de Meireles'in ilk gördüğü sarıdan daha sert harketlerde. Bir sürü ikili mücadelede yanlı düdük çaldı. Ama tabi FB için penaltı vermediği, sizden kimseyi atmadığıi maçı da kazandığınız için hakem 10 numara maç yönetmiş oluyor.

Hakem raporuna sadece hakareti yazsaydı, PFDK da sadece hakaretten 6-7-8 maç verseydi kimse birşey diyemezdi. Ama hukuk dışı bir şekilde ceza vermeye kalkarsan bu olur işte.
    Last edited by meddah : 28.Aralık.2012 at 05:26 Reason: Kural 6

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Hakemin iyi maç yönettiğini söylüyorsan bence bir daha izle. İlk yarıda hem Riera hem de Amrabat'ın bariz sarı kartları verilmedi (Maçı objektif gözle izlesen görürdün) hem de Meireles'in ilk gördüğü sarıdan daha sert harketlerde. Bir sürü ikili mücadelede yanlı düdük çaldı. Ama tabi FB için penaltı vermediği, sizden kimseyi atmadığıi maçı da kazandığınız için hakem 10 numara maç yönetmiş oluyor.
    Sen objektif ol falan demişsin ama sadece Fenerbahçe tarafından bakmışsın,sana sadece bir isim söylesem dikkatini çeker mi ?

Caner Erkin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hakemin maç içinde hatalı karar vermesi başka bir şey yalan rapor yazması başka bir şey. yalan rapor yazmak görevi kötüye kullanmak değil de nedir ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O değil de böyle giderse Fenerbahçe maçlarına hakem kalmayacak, Halis Özkahya & Fırat Aydınus ocak dışı kaldı.
    Biri rakibi "lan" dediği için küfür(?)den başka bir oyuncuyu attı, diğeri de oyuncuya raporunda iftira attı.

Ocak dışı kalmamaları skandal olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Biri rakibi "lan" dediği için küfür(?)den başka bir oyuncuyu attı, diğeri de oyuncuya raporunda iftira attı.

Ocak dışı kalmamaları skandal olur.
    Bugün günlerden dediklerimi alıntı yaparak tekrar etme günü mü ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğer bu olayda tükürük yoksa ve bundan dolayı ceza inmişse Halis Özkahya'ya bir daha süper ligden maç verilmemesi gerekli.Çünkü bir hakem tükürük olmadıgı halde "bana tükürdü" diye rapor yazıyorsa taraflı ve kasti olarak yanlış rapor düzenliyor demektir. Ama eğer bu hakeme ligde tekrar maç verilirse o zaman hakemin hatalı olmadığının düşünüldüğü ortaya çıkar ki o zaman kasıtlı iş yapan, Halis Özkayha değil,bu raporun hakkı olan cezayı vermeyen ya da verilmemesi için çalışanlardır...
    Last edited by meddah : 28.Aralık.2012 at 05:31 Reason: Kural 6

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bugün günlerden dediklerimi alıntı yaparak tekrar etme günü mü ?

Senin ironi olarak söylediklerin gerçekten söyleniyor. Ben o düşünceye cevap vermeye çalışıyorum sana değil zaten dikkat ettiysen.

Bu 2 olayı da çok basitmiş gibi gösterenler var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post

Senin ironi olarak söylediklerin gerçekten söyleniyor. Ben o düşünceye cevap vermeye çalışıyorum sana değil zaten dikkat ettiysen.

Bu 2 olayı da çok basitmiş gibi gösterenler var.
    İyi de ben ironi yapmıyorum ki. O yaşları geçeli çok oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ortaya çıkıp, Caner yapmadı ben yaptım der oyuncu ama nedense cezası kaldırılmaz, çünkü kaldırılsa hakemin başı yanacaktı ve göz göre göre Fenerbahçe'nin, Caner'in hakkı yendi.

Bir daha yapmaya cesaret edemediler, göz göre göre hak yiyemediler. Her şey ortada hala tükürdü diyenler varsa ve inen 8 maç cezaya hala itiraz eden varsa, onun da bazı problemleri olduğunu düşünürüm işin aslı.

Hakem hiç tükürük katmasaydı raporuna, kendine küfür ve hakaretten dolayı hazırlasaydı raporu, zaten 5-6 maç ceza verilirdi ve ideali olurdu. Tükürük yalanını atarak kendisini yaktı. Beklediğim ceza 4-5 maç arasıydı, 4 maç ceza verildi.

Şimdi yerel mahkemeye şikayet etmekte sıra. Bunun peşini bırakmamalılar.

Bir de tükürük olayıyla saldırmak isteyenler büyük bir yanılgıya düştüler. Meireles'i bu şekilde değersizleştirip taraftarın önüne atmak istediler ama olmadı. Tükürük, hakemin raporu değiştirmesi vs gibi olaylar konuşulmasa zaten taraftarın yarıdan fazlası şu anda Meireles'e tepki gösteriyor olacaktı ama sağ olsun Fenerbahçe'ye saldırmayı alışkanlık haline getirenler sebebiyle Meireles'i taraftar sahiplendi ve yaptığı hareketleri unuttu, tıpkı Tümer geldiğinde saldıran Beşiktaşlılar ve Emre geldiğinde saldıran Galatasaraylıların saldırılarından sonra daha kısa sürede sahiplenme süreci atlatıldığı gibi.

Meireles'i kendi taraftarı daha sorgulama düşüncesinde bile değilken, iftira atılması, bu sorgulamayı hiç başlatmadı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

meireles değilde bienvenu yapsaydı bu kadar konusulmazdı rakibi en cok nerden yıpratırız düşüncesindeler ceza kişiye değilde fenerbahçeye direk kesilseydi çoğu kesim tatmin olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Baros 'f... off' diyince 3 maç ceza almıştı.Demek ki 2 kelime edene kadar bir sürü el kol hareketleri yapıp küfür etse hemen hemen aynı cezayı alacakmış.Yapsaydı keşke bir şeyler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sen objektif ol falan demişsin ama sadece Fenerbahçe tarafından bakmışsın,sana sadece bir isim söylesem dikkatini çeker mi ?

Caner Erkin.
    Ben hakemin iyi maç yönettiğini söylemedimki. Ne güzel söylemişsin Caner diye, hakem bence maç içinde birçok hata yaptı belki de kırmızı kart tek doğru hareketti. Her şekilde hakemin hatalı karar verdiği en az 4-5 tane kartlık pozisyon vardı. Ama hakemin iyi maç yönettiğini savunan kişiye verdiğim örnektir bunlar.

Diğer yorumları da okudum ve burada senin gibi kararın yanlış olduğunu savunan birkaç GS taraftarı var. Ama bazı fanatikler bunu göremiyorlar ve kötü olmasına rağmen hakem iyi maç yönetti diyorlar, maç sadece penaltı, gol ve kırmızı kartlardan ibaret değildir. Hatta futbolcuları genellikle kırmızı karta götüren hakemlerin önceki pozisyonlarında verdikleri hatalı kararlardır.

Galatasaray açıklama yapmış

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ceza 12 maç olunca, herkese sallamalar, tüh kaka falan. İnince işte bu adalet falan, geçiniz efenim geçiniz. Bundan sonra herkes hakemle konusurken şapur şupur konuşsun, nasıl olsa o hiddetle ağzından çıkar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by sananes View Post
    4+1 mi yoksa sadece 4 mü? 11 maç 4'e düşmüşse 4+1 demek oluyor bu. Tükürüksüz yaptığı hareketler için 5 maç ortalama bir ceza süresi denebilir.

Ayrıca henüz bitmedi tükürük yoksa ki kesinlikle yok, Hakemin ceza alması gerek.
    Spor Kalemi ‏@SporKalemi

Halis Özkahya en az 8 maç dinlendirilecek. Sezon sonuna kadar 4 büyüklerin maçına verilmeyecek. Sezon sonu FIFA kokartı alınacak.

işte şimdi doğru karar verildi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Galatasarayın açıklamasına çooooookkk güzel bi cevap

Şimdi ben anlamadım G.Saray'ın dediği gibi hakem raporuna bakacaksak şike var denilen maçlarda da hakem raporu temiz diyor? Napak inanak mı?

alıntıdır..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Açıklama çok saçma, şikeyle karşılaştırmak da aynı şekilde saçma. Şike sadece hakem raporuyla mı belirlenecekmiş ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Yok artık eğer Halis Özkahya'ya o denilenlerden biri yapılsa bile hakkı yenmiş olur bence gayet iyi ve aynı şekilde iyi niyetli bir şekilde maçı yönetti meireles e kırmızı kartı da son derece haklıydı sonraki tükürük olayı ise oldu veya olmadı yorum yapmayacağım ama meireles küfür ederken ağzından suratına doğru tükürük gelmiş ve bunu rapor etmiştir bunun neresi yanlış biraz kendinizi hakemin yerine koyun böyle saçma sapan olaylarla insanları harcamayın

Ve son olarak bu forumdan çoğu maç yorumunu okurum ve şimdiye kadar kimse maçın yıldızı hakemdi çok iyiydi tarzında yorum milyonda 1 ama hakem bir yanlış karar verdi mi denilmeyen kalmıyor yok iftiracı yok cemaatçi yok şikeci yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Yok artık eğer Halis Özkahya'ya o denilenlerden biri yapılsa bile hakkı yenmiş olur bence gayet iyi ve aynı şekilde iyi niyetli bir şekilde maçı yönetti meireles e kırmızı kartı da son derece haklıydı sonraki tükürük olayı ise oldu veya olmadı yorum yapmayacağım ama meireles küfür ederken ağzından suratına doğru tükürük gelmiş ve bunu rapor etmiştir bunun neresi yanlış biraz kendinizi hakemin yerine koyun böyle saçma sapan olaylarla insanları harcamayın

Ve son olarak bu forumdan çoğu maç yorumunu okurum ve şimdiye kadar kimse maçın yıldızı hakemdi çok iyiydi tarzında yorum milyonda 1 ama hakem bir yanlış karar verdi mi denilmeyen kalmıyor yok iftiracı yok cemaatçi yok şikeci yok...
    resmi evrakta yalan beyandan suçlanıyor halis özkahya maçı nasıl yönettiğinden değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Galatasarayın açıklamasına çooooookkk güzel bi cevap

Şimdi ben anlamadım G.Saray'ın dediği gibi hakem raporuna bakacaksak şike var denilen maçlarda da hakem raporu temiz diyor? Napak inanak mı?

alıntıdır..
    hakem raporuna maçta şike yoktur die not yazıyoda biz mi bilmiyoruz ?

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hakem raporuna maçta şike yoktur die not yazıyoda biz mi bilmiyoruz ?
    Öyle yazmıyor tabiki ama oyunun normal akışına uygun olmayan şeyler yazılıyor hakem ve gözlemci raporlarına

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    resmi evrakta yalan beyandan suçlanıyor halis özkahya maçı nasıl yönettiğinden değil.
    Peki bir kendinizi onun yerine koyun adam yıllarca fifa kokartı alabilmek için ve ülkenin en iyi hakemlerinden biri olmak için onlarca hatta binlerce maç yönetiyor

Sonra bir derbiye atanıyor o sırada büyük ihtimalle ondan heyecanlı ve stresli bir adam yoktur maçın son dakikalarına girilirken meireles e haklı bir 2.sarı kart ve oyundan ihraç ediyor daha hatası olmayan bir maçta ve sonra meireles boş yere hakeme itiraz ediyor yüzüne küfür ediyor el hareketi yapıyor ve benim gördüğüm kadarıyla küfür ederken ağzından tükürük çıkıyor ve hakem de bunu bildiriyor bu bilinçli tükürdü tükürmediye dönüyor

Önce Tff hakemin raporuna göre ceza verip 12 maç ceza veriyor sonra bir görüntü ortaya çıkıyor ne kadar doğru bilemem izlemedim çünkü ve tükürmedi deniliyor sonra tff kararını değiştiriyor ve senin yıllarca çabalayarak kazandığın itibarını yalancısın denilliyor şimdi bu adam yasal yolla hakkını mı arasın yoksa istifa mı etsin çünkü bundan sonra her şey daha kötüye gidecek ama şundan eminim ki şu anda Halis Özkahya'nın içinde futbola karşı büyük bir nefret olmuştur bu olaylardan ötürü inşallah kendine bir şey yapmaz Almanya'da olanlar gibi

Mesaj Yetkileri