Sayfa 883 / 1204 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
26,461 ile 26,490 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oyuncu maç kazandırır, takımı oyunu şampiyonluğu getirir. Geçen sene bizzat yaşadık bunu, bu sene bireyler üzerinden gidiyoruz, her maç farklı bir isim kahraman oluyor, sahada uyum ve bütünlük yok. Bu da sadece transfer ile çözülecek bir durum değil, kim gelirse gelsin fazla havaya girmemek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

30 maçın 5 tanesinde güzel hareketler yapıp yatmasını engelleyecek birisi varsa o da Fatih Terim'dir. Ben söyleyeceğimi söyledim, bu takım şampiyon olamaz veya Avrupa'da başarı sağlayamazsa en büyük sebebi yaratıcı oyuncu eksikliğidir ve kanımca bunu giderebilecek yegane oyuncu Quaresma olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    30 maçın 5 tanesinde güzel hareketler yapıp yatmasını engelleyecek birisi varsa o da Fatih Terim'dir. Ben söyleyeceğimi söyledim, bu takım şampiyon olamaz veya Avrupa'da başarı sağlayamazsa en büyük sebebi yaratıcı oyuncu eksikliğidir ve kanımca bunu giderebilecek yegane oyuncu Quaresma olacaktır.
    Sahaya girip ayaklarına mı vuracak bencillik yaptığında Terim ?

Oyuncu da biter o olay yapacağı varsa zaten yapar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Sahaya girip ayaklarına mı vuracak bencillik yaptığında Terim ?

Oyuncu da biter o olay yapacağı varsa zaten yapar.
    Neyse bu dediklerim forumda kayıtlı tutuluyor zaten. Sene sonunda görüşmek üzere ... Umarım dediğim transferler gerçekleşir yoksa takımı çok ama çok kötü günler bekliyor olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Galatasaray 1 oyuncu ile batıp çıkacak bir ekip değil, Quaresma olmaz Belhanda olur yine de olur.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Galatasaray 1 oyuncu ile batıp çıkacak bir ekip değil, Quaresma olmaz Belhanda olur yine de olur.
    Aynen Belhanda olmaz , Boudebouz olur , Boudebouz olmaz , Muhittin olur ama olur yani
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Belhandayı getirmek en az 15 m £

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir örnek verdim yahu

O an onun adı geldi onu söyledim iyi ki Ronaldo demedim

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bizim bi tane yetenekli bi AMC bulduğumuz zaman elimizin çok rahatlıyacağını düşünüyorum zira takım 2000 yılındaki gibi 4-3-1-2 ye dönebilir. O karakterde oyuncularımız mevcut. Ortasahada Hamit-Melo-Selçuk önünde top kabiliyeti ve hızı yüksek bi AMC forvette Burak ve Umut yada Elmander Hatta bazen Amrabat.Hucum opsiyonumuzu çok geliştirir bi AMC. Bernard olablilir diyolar ki Ali Dürüst'te Bernard ne olur bilmiyorum dedi. Bakalım bekleyelim. Kampa yetişşin yeterki. Kamp umarım çok yarar takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ntvspor Kerim Frei ve Ömer Toprak diyor, ikisi de çok mantıklı transferler olur ancak bu sene için yeterli olmaz bence.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    ntvspor Kerim Frei ve Ömer Toprak diyor, ikisi de çok mantıklı transferler olur ancak bu sene için yeterli olmaz bence.
    Kerim Frei için bir şey diyemem fakat Omer cok mantıklı mantıgın otesinde harika bir transfer olur.
    Gelecekte kaptan bile olur.

Not: Burak çok tartışılır oldu fakat Burak son vuruşları biraz düzeltse rekor gol atar. Turkiye tarihinin en büyük golcusu olarak anılır ileride. Adam santrafor, surekli prese ayıramaz tum enerjisini. Burak Torres gibi biraz. Depar mesafesi olunca cok etkili fakat dar alanda biraz ağır kalıyor. bu da ikinci sorunu. Bu ikisi de olsa gerçekten dünya çapında bir santrafor olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kerim Frei için bir şey diyemem fakat Omer cok mantıklı mantıgın otesinde harika bir transfer olur.
    Gelecekte kaptan bile olur.
    Gelecekte biri kaptan olacaksa o da Semih Kaya'dır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Gelecekte biri kaptan olacaksa o da Semih Kaya'dır.
    Semih çok yetenekli ama ben kaptanlık özelliği göremiyorum. Aynı Arda gibi.
    Kaptanlık başka bir şey daha 20 yaşında kendi belli eder.
    Totti 22 yasında kaptan olmuştu hatırlarsan o donemleri ne kadar belli ediyordu kendini.
    Ya da Bülent'i düşün. Kaptanlık özelliği yetenekten bagımsız bambaska bir şey.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Semih çok yetenekli ama ben kaptanlık özelliği göremiyorum. Aynı Arda gibi.
    Kaptanlık başka bir şey daha 20 yaşında kendi belli eder.
    Totti 22 yasında kaptan olmuştu hatırlarsan o donemleri ne kadar belli ediyordu kendini.
    Ya da Bülent'i düşün. Kaptanlık özelliği yetenekten bagımsız bambaska bir şey.
    Taşıdığı ruh, kendine güveni, karakteri ve Galatasaray' a bağlılığı bana kaptan olabilecek potansiyeli varmış gibi gösteriyor. Bakalım ilerde göreceğiz sonuçlarını
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diego , Alper , Ömer Toprak (Serdar Taşçı). Bence bu oyuncuları kadroya katacağız

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alper ve Ömer alınabilirse mükemmel olur. Ayrıca kesinlikle dikine gidebilen bir AMC lazım.Onun dışında bence sıkıntımı yok.Sol beke yabancı alınabilir ama alınırsa riera'nın satılması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yurt içinden yerli transferinde büyüklere özel fiyat politikası olduğundan dolayı Alper transferi zor bence. 5 milyon euro bedel ile Fenerbahçe'nin kapısından dönen adam için Eskişehir kapıyı 8'den açmış. Sneijder için belirlenen bonservis bedelinin 8 milyon euro olması da güzel bir tesadüf oluyor.

Kasımpaşa'ya 1.7 milyon + oyuncu karşılığında transfer olan Ozan İpek için Bursaspor tahminen pazarlıklara 4-5 milyon'dan başlardı.

Serdar Aziz, Alper Potuk ligimizdeki potansiyelli, kaliteli oyuncular ama bazen düşünmeden edemiyorum elimizde patlayan bir Yiğit Gökoğlan var, hatta yabancı olmasına rağmen ligimizden transfer Amrabat var ki iki oyucunun toplam bonservisi = Arda oluyor. Bu oyunculardan Arda kadar verim alamadık biz ne yazık ki. Yurt içinden adam almak yerine bu paraları alt yapılara yatırsak, tüm ülkeyi tarasak yeni yetenekler bulabiliriz. Alper'i, Serdar'ı buluyorsa diğer kulüpler biz de bulabiliriz pekala. Elimizde Semih Kaya örneği var, çok üst düzey oyuncu olamayacak belki ama benim gözümde çok değerli bir isim. Onu izlemek ayrı bir keyif.

Kısacası, gurbetçilere yönelmek daha mantıklı. En azından almış oldukları alt yapı farkı var. Alper, Serdar yerine, Kerim'i, Serdar Taşçı veya Ömer'i kovalamak lazım. Maliyetler yakın olacaktır zaten. ntvspor haberi doğruysa Fatih Terim de yıllar sonra doğruyu bulmuş gibi gözüküyor, genelde transferde başarılı değildir, lig içinden adam alır ne yazık ki. Belki de en olumsuz yanı bu İmparator'un, eskiye nazaran kendini geliştirebilen, egolarından nispeten arınmış bir hali var bu konuda da atılım bekliyorum hocamızdan. Şartlar müsait çünkü, ekonomik yapı düzeliyor, ligde iyi gidiyoruz büyük ihtimal seneye de ŞL'de oluruz, bunlar oyuncuları çekmek için geçerli sebepler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kerim Frei ve Ömer Toprak müthiş olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kerim'i bilmemde Ömer ilaç olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

sakary Ali Misafir

Kerim'de Ömer'de eğer olursa Galatasaray zaten çok çok iyi olan kadrosunun değerini katlar. Açıkçası ben Galatasaray'ın Süper Ligteki ilk yarı performansını sadece Şampiyonlar Ligine bağlıyorum. İkinci yarı Galatasaray büyük bir seri yakalayabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Kerim'de Ömer'de eğer olursa Galatasaray zaten çok çok iyi olan kadrosunun değerini katlar. Açıkçası ben Galatasaray'ın Süper Ligteki ilk yarı performansını sadece Şampiyonlar Ligine bağlıyorum. İkinci yarı Galatasaray büyük bir seri yakalayabilir.
    Aynısını düşünüyorum hocam galatasaray ilk schalke maçına kadar seri yakalayıp ligden bir anda kopabilir son olarak ömer alper carlinhos veya türk sol bek alınırsa çok iyi olur eğer biraz izin verilirse ben selçukun dikine oynayabileceğine inanıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ömer Toprak gibi stoper Carlinhos gibi sol bek ve Sneijder gibi sağlam 10 numara ile uçuşa tam anlamıyla geçeriz bence.Bu üçlü Avrupa'da da oynar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sneijder yaşlı sanıyordum ben ya Adam daha 28-29 yaşındaymış. Eğer Sneijder,Ömer ve Carlinhos gelirse güzel bir paket olur ancak eldeki 7 yabancı sayısı 9'a çıkacağından 2'si kulübeye biri tribüne gider.Tahmine o kişi Riera olur ki tribünde oturtulan adama 3 milyon € mu vereceğiz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sneijder yaşlı sanıyordum ben ya Adam daha 28-29 yaşındaymış. Eğer Sneijder,Ömer ve Carlinhos gelirse güzel bir paket olur ancak eldeki 7 yabancı sayısı 9'a çıkacağından 2'si kulübeye biri tribüne gider.Tahmine o kişi Riera olur ki tribünde oturtulan adama 3 milyon € mu vereceğiz ?
    Tabii ki hayır. Eboue'de Afrika Kupası'na gidecekmiş.Onu da elden çıkaralım devre arasında. Ömer Toprak'ta zaten aşırı agresif bir adam. Tam İmparatorun ağzına layık.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kerim Frei + yabancı sol bek bu sezon için bize yeterli olur bence. Yabancı sağlam bir forvet lazım aslında ama yabancı sınırından dolayı oynatmak sorun olur. Sol bek yeterli. Riera'ya da acil klüp bulunmalı ama yok elimizde şişti galiba.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Riera'nın gönderilmesi büyük hata olur.Gayet başarılı bir oyunu var bu yıl,gereksiz heyecanlara lüzum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Riera'ya neden acil kulüp bulunmalı ki ilk devrenin en iyi oyuncularından.Aksine Riera'ya gelene kadar daha çok kulüp buluncak adam var.Bu sezon için Riera ile sol beki hallederiz ama bir sağ kanat ve yaratıcı orta saha şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben yönetimin yerinde olsam hazır form tutmuşken müşterisi çıkarsa Riera'yı satarım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Devre arasında as takımdan birini yollamak hiç akla uygun gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Duyumculardan Galatasaray için pek isim bilgisi gelmiyor, transferde sessiz ve derinden gidiyoruz herhalde.

Mesaj Yetkileri