eski anketi düzenlemiş olabilirler.tekrar deneyin bakalım...şimdi bir oy kullanan görünmüş![]()
3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
eski anketi düzenlemiş olabilirler.tekrar deneyin bakalım...şimdi bir oy kullanan görünmüş![]()
Ben kullandım gençler sakin![]()
Football is simple,but Football Manager is not
düzeldi mi şimdi ?Eski ankete oy verenler buna da verebiliyor musunuz ?
KADRO ANALİZİ ŞART!
Bu sezon panik halinde transfer yaptık.Bu sezon düşmemeyi başarırsak sezonun son maçlarına doğru kadroda çok sağlam bir eleme yapacağım ve önümüzdeki sezon için özellikleri oynattığım sisteme birebir uyan 11 as oyuncuyu mutlaka tamamlayacağım. Yanlarına ise 4 ya da 5 tane tecrübeli yedek koyacağım. Kadronun gerisi ise gençlerden oluşacak. Kadroda kalacakları ve gidecekleri belirlemek adına çok sağlam bir analiz yapmak lazım.Uzun vadede başarı istiyorsak bunu sakin kafayla ve panik olmadan yapmalıyız. Bahadır fırsat verirse gece devam ederim biraz.Şimdi çıkıyorum...
Şu Ocak ayı dergisi çıksa da senin şu yazıyı okusak![]()
FM Gazetesi
Kadroya kattığımız tüm oyuncular bonservis bedeli ödenmeden alındığı için içlerinden kullanamayacaklarımı elden çıkarma yoluna gideceğim. Kadroda gereksiz şişkinlik uyumsuzluk yaratabilir. Geçen yıl % 85'lerde uyum vardı.
Tam düşündüğüm gibi şu anda kadro uyumu % 59 görünüyorBu küçük ayrıntılarda gizli başarılı bir sezon geçirmek...
hocam nannar ismini gördüğüm gibi girdim kariyere okumaya başladım 2 saattir 32 sayfayı okuyordum sonunda bitti harika bir kariyer oluyor adına yakışır biçimde, la liga'yı titret bu yıl hayırlısıyla
Resimde kareye aldığım mevkilere güvenim pek yok.Sağ kanattaki Audren henüz çok genç ve tecrübesiz.Ortadaki Carrajeria ön liberodan bozma ortasaha oldugu için teknik kapasitesi düşük (defansif oyun kurucu görevi var) , Ön liberodaki Persoons hava toplarında zayıf.Kalecimiz bazen çok iyi maçlar çıkarıyor ama La Liga'da neler yapacak muamma, Sol bek Canelada artık yetersiz bu lig için, oraya normalde nereye kiraladığım belli olmayan Fernandez'i yerleştiriyorum.Diğer mevkiler fena değil.Alternatifleri de var sayılır. Sol bekte Canelada,Jalid ve Polyovyi kenarda bekliyorOrada yığılma oldugundan Canelada'yı elden çıkaracagım.Jalid'i ise becerebilirsem kiraya göndereceğim... De Ridder'i de elden çıkaracağım çünkü sağda önde oynuyor ve oyun kurucu özellikleri var.İşime yaramaz gibi... Planlar bunlar
Kadrodan 3 kişiyi gözden çıkardım ve 21 kişiye düşürdüm sayılır.
![]()
Nannar efsanesi geri dönmüş.Hiç haber vermiyorsunuz.Ayıptır
Takipteyim abi.
Kadro uyumunun yüzdesine nereden bakıyorsun?
FM Gazetesi
Sen de hoşgeldin...
Sol bek, ortasaha merkez ve sağ kanat için transferin son gününde düğmeye bastım ama oyuncu bulabilir miyiz,bulsak da alabilir miyiz bilemiyorum ...
750 bin €verdik ama napalım sağ kanat önemli sistemde... Bu arada Canelada'yı bedelsiz olarak Lugo'ya verdik, Jalid de kiraya gitti.De Ridder kaldı sadece elden çıkarmam gereken.Sol beke oyuncu buldum ama 3,6 milyon € istedi kulübü...
![]()
şu orta alana da bir defansif oyun kurucu bulabilseydim... eldeki tüm orta sahalar savunmacı![]()
Transferin son günü ve saat 22:45raporlar geldi.ortasahanın ortası için oyuncu bakıyorum
Sheff Utd. ' ye bak istersen hocam. Ortasaha oyuncuları çok iyi.
Son dakika kazığını da yedik1,7 milyon € saydım Sanz'a... Neyse en azından göbe ve sağ kanatı hallettik son gün
![]()
![]()
6 gün sonra oynanacak olan Villarreal deplasmanında yeni oyuncuları ilk 11'de sahaya süreceğim
Sporting menajerine ne oluyorsa, adam sağda solda bizim için "düşecekler" diye demeç veriyor... Verdim kalayı![]()
![]()
son iki transfer güzel olmuş hocam transfer dönemi bittiğine göre, hız gelir kariyere?![]()
Padalino akar gider Hocam. Mis gibi transfer olmuş![]()