Sayfa 722 / 896 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
21,631 ile 21,660 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    selcuk, sezer ve topuzu cikar bence ordan, geriye istikrarsiz bir cristian ve stoper de oynatabilecegin bir topal ile henuz 18 yasinda fakat ilk 11 icin yeri zor bir salih ve tek kaliteli MC raul kaliyor. o bolge fazla sisik belki ama bence hepsini toplasan bir ortasaha etmiyor. kesinlikle adam gibi bir ortasaha transferi yapmaliyiz. ister 4-4-2 oyna ister 4-2-3-1 oyna. ayagi yumusak, tum cevresini yonlendirebilecek bir partner almaliyiz ortasahaya raulun yanina. bir tane de yerli ortasaha. selcuk, sezer ve cristiana da klup bulmaliyiz[ biz ne bulcaz, kendileri bulsunlar ]. yerli ortasaha alper potuk olabilir, keske gelse. salih de zaman zaman oynar. raul, topal, salih, alper potuk ve bir kaliteli ortasaha bu isi sonlandirir. bu takimdan alex ve emre gitti, hala yerleri dolmus degil. sezerle topuzla bunlarin yerini dolduramazsin.
    Benim orda anlatmak istediğim Ümit Özat, Aurelio, Kemal ve Selçuk'un yaptığını bu isimler hayli hayli yapar. Yani bu adamlar şu dörtlüden daha mı kötü ? Hatta biri hala var : )

O yıl 4-4-2 oynarken biz kanatları etkin kullanmanın peşindeydik ve forvetin mücadeleci yapısına. Kanatlarda skor üreten Tuncay, Serhat, Rebrov hatta Mehmet Yozgatlı gibi oyuncuların etkisi ve ileride Nobre ile Hooijdonk'un müthiş katkısı. Orta sahanın yaratıcı olması, oyun kurması vs bunların pek bir önemi yoktu. Zaten o saydığım isimlerden bunları beklemek de abes kaçardı Onlar sadece mücadele eder ve orta alanda basarlardı.

Krasiç (Topuz) Meireles (Cristian) (Sezer) Topal (Salih) (Selçuk) Stoch (Caner)
    Kuyt (Transfer) - Sow

Bu takımı hayli hayli götürür. Bu sene 1 defa bu dizilimle oynadık o da Antep maçının ilk yarısı, zamanı olanların o maçın ilk yarısını tekrar izlemesini tavsiye ederim, müthiş tempolu bir Fenerbahçe. Biz yeterki ileride tek forveti bırakıp onu kaderine teslim etmeyelim. Bazı maçlar Volkan bile Sow'dan daha çok topla oynuyorsa varın gerisini siz düşünün.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Benim orda anlatmak istediğim Ümit Özat, Aurelio, Kemal ve Selçuk'un yaptığını bu isimler hayli hayli yapar. Yani bu adamlar şu dörtlüden daha mı kötü ? Hatta biri hala var : )

O yıl 4-4-2 oynarken biz kanatları etkin kullanmanın peşindeydik ve forvetin mücadeleci yapısına. Kanatlarda skor üreten Tuncay, Serhat, Rebrov hatta Mehmet Yozgatlı gibi oyuncuların etkisi ve ileride Nobre ile Hooijdonk'un müthiş katkısı. Orta sahanın yaratıcı olması, oyun kurması vs bunların pek bir önemi yoktu. Zaten o saydığım isimlerden bunları beklemek de abes kaçardı Onlar sadece mücadele eder ve orta alanda basarlardı.

Krasiç (Topuz) Meireles (Cristian) (Sezer) Topal (Salih) (Selçuk) Stoch (Caner)
    Kuyt (Transfer) - Sow

Bu takımı hayli hayli götürür. Bu sene 1 defa bu dizilimle oynadık o da Antep maçının ilk yarısı, zamanı olanların o maçın ilk yarısını tekrar izlemesini tavsiye ederim, müthiş tempolu bir Fenerbahçe. Biz yeterki ileride tek forveti bırakıp onu kaderine teslim etmeyelim. Bazı maçlar Volkan bile Sow'dan daha çok topla oynuyorsa varın gerisini siz düşünün.
    Takım eğer 4-4-2 oynayacaksa orta sahada Meireles'in yanında olabilecek tek kişi Topuz'dur o da şu an çok formsuz bir durumda. Topal sadece defansif ve yavaş, Sezer sadece ofansif ve güçsüz futbolcular (diğer oyunculardan bahsetmiyorum bile) bunun üstüne yazdığın kanat oyuncularının defansa yaptıkları katkıyı düşünürsen o orta saha sadece oyunda işe yarar diye düşünüyorum ben. Birde Salih gerçeği var hepimiz bu adamı çok istiyoruz ama Türkiye şartlarında gerçekçi durmuyor, hele takım bu kadar kötüyken.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Emenike'nin kiralık geldiği haberleri var ama Ömer bey yalanladı.

Ömer Temelli: Emenike ve Mesut Özil ile ilgilenmiyoruz. 3 transfer yapacağız. Birini yaptık. 6 Ocak'a kadar biten transferi açıklayacağız.Avrupa da ismi çokca duyulan bir oyuncu transfer edeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Emenike'nin kiralık geldiği haberleri var ama Ömer bey yalanladı.

Ömer Temelli: Emenike ve Mesut Özil ile ilgilenmiyoruz. 3 transfer yapacağız. Birini yaptık. 6 Ocak'a kadar biten transferi açıklayacağız.Avrupa da ismi çokca duyulan bir oyuncu transfer edeceğiz.
    Mezut Özil Adam Milli Takımı İstemedi.Fenerbahceye gelecek.İyi Güldüm Vallahi )

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Neden gelmesin ki? Milli takımı istememesi ayrı konu, kulüp kariyeri ayrı. Avrupa'da kolaylıkla uyum sağlayabileceği, Türkiye'den iyi para kazanabileceği başka bir ülke var mı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Real Madrid'de bu adam ilk 11 değil mi ? Fener'e gelip napsın adam en üst yerde zaten.

Nesil
    2006

O kadar oyuncu yazıldı çizildi ki artık birisi gelse biz demiştik olacak.

Umarım gereksiz yere para dökmeyiz şu transfer işine. Bu takım iki oyuncu ile eksiğini kapatabilecek bir durumda. İkinci yarı daha iyi bir Krasiç ve Stoch göreceğimizi tahmin ediyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mesut Özil zirvede zaten. Gelir demiyorum. Ama neden gelsin demek saçma.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Milli takımı istememesinin nedenini Fatih Terim olduğunu açıkladı bana çok uzak davrandılar vs vs açıklama yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Milli takımı istememesinin nedenini Fatih Terim olduğunu açıkladı bana çok uzak davrandılar vs vs açıklama yaptı.
    Sonra yaptığı açıklamada."EĞER ALMAN MİLLİ TAKIMINDA OYNAMASAYDIM.ŞU ANDA REAL MADRİD OYNAMAZDIM" demişti.

Kerim Frei diye bir cocuk vardı.Hem 19 yaşında hemde cok iyi tekniği var.Hemde Türk.Yabancı sınırlaması yaklaşıyor.

Ayrıca keşke Ozan İpek biz alsaydık.Baya işimize yarardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.gurbetport.com/spor/milli...nda-degil.html

http://skorer.milliyet.com.tr/fatih-...31/default.htm

İlgi & Bilgi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by himone View Post
    Takım eğer 4-4-2 oynayacaksa orta sahada Meireles'in yanında olabilecek tek kişi Topuz'dur o da şu an çok formsuz bir durumda. Topal sadece defansif ve yavaş, Sezer sadece ofansif ve güçsüz futbolcular (diğer oyunculardan bahsetmiyorum bile) bunun üstüne yazdığın kanat oyuncularının defansa yaptıkları katkıyı düşünürsen o orta saha sadece oyunda işe yarar diye düşünüyorum ben. Birde Salih gerçeği var hepimiz bu adamı çok istiyoruz ama Türkiye şartlarında gerçekçi durmuyor, hele takım bu kadar kötüyken.
    Kulübü kapatalım o zaman : )
    Bu oyuncular Fenerbahçe'ye gelirken en fit haliyle geldiğini ve zirve noktada olduklarını hatırlatırım, bu kadar kötü durumda olduklarına inanmıyorum varsayalım ki bu kadar kötüler, o zaman bu hem alanların hatası hem de hazır gelen oyuncuları über antrenman sistemleriyle bu duruma sokanların hatası. Galatasaray'ı ayrı tutuyorum bakın bakalım ligde hangi takımda böyle zengin bir ortasaha var. İş oyuncuların kötü taraflarına bakmaksa ben neler neler yazarım : )

Önemli olan oyuncuların ortaya koyabilecekleri yetenekleri keşfetmek, bundan yararlanmak ve onun üzerine gitmek. İddia ediyorum, Messi'yi Fener'e getirsek savunma yapmıyor, Kaka'yı getirsek koşmuyor diye oynatılmazsa bunu kabullenecek milyonlarca taraftar var , sebepleri zerre irdemeleden, böyle bir zihniyet oluşmuş ve oturmuş durumda.
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ben Mesut'un dediğini söyledim

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bu oyuncular Fenerbahçe'ye gelirken en fit haliyle geldiğini ve zirve noktada olduklarını hatırlatırım, bu kadar kötü durumda olduklarına inanmıyorum varsayalım ki bu kadar kötüler, o zaman bu hem alanların hatası hem de hazır gelen oyuncuları über antrenman sistemleriyle bu duruma sokanların hatası. Galatasaray'ı ayrı tutuyorum bakın bakalım ligde hangi takımda böyle zengin bir ortasaha var. İş oyuncuların kötü taraflarına bakmaksa ben neler neler yazarım : )

Önemli olan oyuncuların ortaya koyabilecekleri yetenekleri keşfetmek, bundan yararlanmak ve onun üzerine gitmek. İddia ediyorum, Messi'yi Fener'e getirsek savunma yapmıyor, Kaka'yı getirsek koşmuyor diye oynatılmazsa bunu kabullenecek milyonlarca taraftar var , sebepleri zerre irdemeleden, böyle bir zihniyet oluşmuş ve oturmuş durumda.
    bi sezonda 50 gol atsin varsin savunma yapmasin ortada bir realite var, gormezden gelemeyiz. sezer 40 yilda bir bir topuk pasi vererek savunma yapmaktan kurtulamaz, o lukse sahip degil. 2 sezondur bekliyoruz adami. bana gore 10-15 dakikalik adam sezer, ilk 11 oynamaz. topuz da oyle teknik bir adam degil, milli takimda da sag bekten oteye gidemedi cagrildigi zamanlarda. bana gore topuz gokhanla rotasyona girebilecek iyi bir sag bek. oynadigi her macta verdigi paslar adami cildirtacak cinsten. mucadeleci diyorsaniz ondan cok var zaten. bize teknik, top dagitan bir ortasaha lazim. 25 metreden sut cekmek ortasaha olmaya yetmiyor.

daum donemi fener uzun sure on libero ve iki ic ortasaha ile oynadi. on tarafta da 3 ofansif adam kullandi o saydigin kadro zamani. 4-4-2 denemez o sistem icin. dedigin kadro 4 ofansif isimden olusuyor ki son karabuk macindan pek farki yok istedigin formatin. husrani hep birlikte izledik. antep macini da gule oynaya kazandigimizi soyleyemem zaten. antepin kacirdiklarina bakarsan eger ne kadar sansli oldugumuzu gorursun o macta.

buna ilave istatistiklerde ilginctir ki musleraya atilan geri pas sayisi volkana atilandan fazla. bu da ilginc bir nokta, topun volkanda oldugu sure ligin diger takimlarindaki kalecilerden fazla degil. rahat olun.

cok acik ve net, yaratici bir ortasaha bu takima sart. bu transfer doneminde de bu bolge es gecilirse basari cok cok uzak bence.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Selçuk Şahin hariç Fenerbahçe'nin tüm mevcut oyuncuları 3 orta sahali sistem düşünülerek transfer edilmiş adamlar. Mehmet Topal ve Sezer Öztürk çok iyi futbolcular olabilirler fakat itiraf etmek gerek 2 merkez orta sahalı taktikte başarılı olamazlar. Birisi 3 orta sahalı düzende defansif, birisi de ofansif görev alabilir. Bence 3'lü orta saha için Meireles ile ideal olurlar 1 defansif, 1 ofansif 1 de çift yönlü oyuncu. Fakat kim oynarsa oynasın Fenerbahçe orta sahası mevcut oyuncularla 3 kişi bile etkili olamıyor. Bunun sebebi bence bütün oyuncular tek yönlü ve aynı zamanda inanılmaz yavaş adamlar. Mehmet Demirkol'un dediği gibi hepsi sadece daha iyi Selçuk Şahin.

Ben en başından Topal'ın bu takıma faydalı olabileceğine pek inanmadım, Cristian'ı oldum olası sevmem, Sezer alındığında zaten yedek olacağı belliydi birde üstüne sakatlık geçirdi. Fakat dediğin gibi şu an futbolcuların bu kadar kötü durumda olması tamamen antreman kaynaklı. Ben FB'nin transfer bile yapmadan şu an ligi rahat kazanabileceğine inanıyorum. Ama herşey antremanda bitiyor. Takımda 1 tane bile futbolcu fizik olarak iyi durumda değil. GS maçından sonra 1 hafta dinlendiler ama Karabük maçında ayakta duracak halleri yoktu. Şu durumda yeni transfer gelse bile diğer oyuncular fizik olarak iyi olmadıkları için hiçbir faydası olmayacaktır. Benim

Eğer 4-4-2 taktiği olacaksa tam anlamıyla Emre gibi bir futbolcu lazım diye düşünüyorum. Meireles'in banko oynayacağını düşünürsek yanına biraz yetenekli fakat inanılmaz güçlü ve hızlı bir adam gerekli ve kanat oyuncularının forma girmesi (tüm hücum kanatlar üzerinden olur). Zaten eğer Aykut 4-4-2 ye geçiş yaparsa büyük ihtimalle istediği ofansif orta sahayı transfer edemediği için olacaktır. Eğer gidip Diego tarzı bir orta saha alıp 4-4-2 taktiğine dönerse tam intihar olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2003-2004 sezonunda bu takım 4-4-2 oynadı hem de Tuncay-Serhat-Yozgatlı gibi ofansif kanatlarla.
    Mesela örnek bir maç ; http://www.mackolik.com/Match/Default.aspx?id=39766

Yozgatlı-Ümit-Aurelio-Tuncay
    PvH-Nobre

Daum ne zaman söylediğin 2 ön libero'ya döndü ? Alex geldiği zaman. Zaten Fenerbahçe'nin (Aragones'in denemeleri dışında) Alex varken 4-4-2 oynadığı pek yoktur, bunu en son Daum döneminde Alex transfer edilmeden önce oynuyordu. Şimdi Alex yok ama ona bağlı sistem hala duruyor. Cristian'dan Alex yaratmaya çalışıyoruz veya dünyanın parasını vermek adına Alex tarzı adam arıyoruz, bulunur mu ? Kim bilir.

Ben mevcut kadronun 4-4-2'yi çok rahat oynayabileceğini düşünüyorum. Tabi oynayabilecek bir hoca olursa...
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ama yazdigin diziliste oynamiyorduk. zaten alex geldiginde de bir on libero ve iki ic ortasaha oynadik. onlerinde alex ve cift forvet. ben 2 on libero demedim. hatta o donem hatirlarsaniz butun yuk aurelionun uzerindeydi, kac cigerle oynuyor bu adam denirdi ama ona yardimci 2 tane daha ortasaha oynardi onunde. zaman icinde sistem hepten 4-4-1-1 e dondu.

bir de 4-4-2 ye itirazim yok benim, yanlis anlasilmasin
    ama meirelesin yanina en azindan emre ayarinda bir adam lazim. gunlerdir ayni seyi yaziyorum zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Stoch'a haksızlık ediyorsunuz,bu adam geçen sene play offlarda net bir şekilde iki maçı kurtardı biri Arenadaki Gs maçı öbürü de Beşiktaş maçı.Stoch forma şansı verilse 90 dk oynatılsa hiçbir problemi olmaz.Yedek kaldığı zaman Caner'in pek iyi işler çıkardığı söylenemez,bence Caner iyi oynasaydı Stoch ses etmez edemezdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Takımın dizilişine çok fazla takılmıyor musunuz . Şu an ligimizde direk 4-4-2'yi oynayan kaç takım var ki . Bir tek Galatasaray oynuyor oda Fatih Terim'den dolayı. Fatih Terim 4-4-2'nin bütün formasyonlarını çalıştırdığı takımlara aşılayan bir hoca bu yüzden diğer sistemlere geçiş yapamıyor. Fenerbahçe'deki sorunun diziliş değilde oynanan futbol ve oyuncu tercihleri olduğunu düşünüyorum. 4-4-1-1,4-2-3-1,4-5-1 gibi dizilişlerde tercih edilir ama sorun tamamen oynanan oyunun düşük tempoda olması. Buda oyuncu seçimlerinden kaynaklı. Takımın hızını kesen 2,3 oyuncu mevcut. Fenerbahçe 18'de 17 yaptığı sezonda 4-2-3-1,çeyrek final oynadığı sezonda da 4-2-3-1 oynuyordu. O sezonlarda oyunu daha hızlı oynayan,ceza sahasına daha çabuk giren bir takımdı Fenerbahçe. Görünümde Barcelona,Real,Chelsea'de tek forvet oynuyor. Tek fark oynanan oyunun akıcılığı.

Transferde Fenerbahçe'nin mutlaka Sow'u yedeklemesi lazım. Üç kulvarda o adama bir şey olursa bunun altından kalkamaz takım ve birde orta saha transferi . Kuyt'ı Sow'un etrafında oynatıp sağ tarafa yine Mehmet Topuz'u monte etmesini bekliyorum. İkinci yarı Topal-Baroni ikilisinden biri kesin yedeğe çekilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ama yazdigin diziliste oynamiyorduk. zaten alex geldiginde de bir on libero ve iki ic ortasaha oynadik. onlerinde alex ve cift forvet. ben 2 on libero demedim. zaman icinde sistem hepten 4-4-1-1 e dondu. hatta o donem hatirlarsaniz butun yuk aurelionun uzerindeydi, kac cigerle oynuyor bu adam denirdi ama ona yardimci 2 tane daha ortasaha oynardi onunde.
    İmkan olsa maçı buraya koysam ve maç üzerinden nasıl oynadığımızı göstersem ama işte lafta kalıyor : )
    @Matthaus
    Sistem önemli çünkü Alex yok : ) Alex yokken bu sistemle oynamanın ceremesini çekiyor Fenerbahçe. Senelerdir ön libero oynayan Cristian'dan Alex yaratmaya çalışıyoruz.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Takımın dizilişine çok fazla takılmıyor musunuz . Şu an ligimizde direk 4-4-2'yi oynayan kaç takım var ki . Bir tek Galatasaray oynuyor oda Fatih Terim'den dolayı. Fatih Terim 4-4-2'nin bütün formasyonlarını çalıştırdığı takımlara aşılayan bir hoca bu yüzden diğer sistemlere geçiş yapamıyor. Fenerbahçe'deki sorunun diziliş değilde oynanan futbol ve oyuncu tercihleri olduğunu düşünüyorum. 4-4-1-1,4-2-3-1,4-5-1 gibi dizilişlerde tercih edilir ama sorun tamamen oynanan oyunun düşük tempoda olması. Buda oyuncu seçimlerinden kaynaklı. Fenerbahçe 18'de 17 yaptığı sezonda 4-2-3-1, çeyrek final oynadığı sezonda 4-2-3-1 oynuyordu. O sezonlarda oyunu daha hızlı oynayan, ceza sahasına daha çabuk giren bir takımdı Fenerbahçe. Görünümde Barcelona,Real,Chelsea'de tek forvet oynuyor. Tek fark oynanan oyunun akıcılığı.

Transferde Fenerbahçe'nin mutlaka Sow'u yedeklemesi lazım. Üç kulvarda o adama bir şey olursa bunun altından kalkamaz takım ve birde orta saha transferi. Hoş Kuyt'ı Sow'un etrafında oynatıp sağ tarafa yine Mehmet Topuz'u monte etmesini bekliyorum. İkinci yarı Topal - Baroni ikilisinden biri kesin yedeğe çekilecek.
    Daha hızlı girmesini bırak forvetimize topu aktaramıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Stoch'a haksızlık ediyorsunuz,bu adam geçen sene play offlarda net bir şekilde iki maçı kurtardı biri Arenadaki Gs maçı öbürü de Beşiktaş maçı.Stoch forma şansı verilse 90 dk oynatılsa hiçbir problemi olmaz.Yedek kaldığı zaman Caner'in pek iyi işler çıkardığı söylenemez,bence Caner iyi oynasaydı Stoch ses etmez edemezdi.
    Kesinlikle katılıyorum bu yoruma, forma şansı bulan Caner gol atamamış 3 asisti var. Stoch tepkilerinde haklı bence. Zaten kontrollü, risk almayan bir oyun yapısı var Fenerbahçe'nin, Sow - Kuyt toplam 13 gol atmış yanılmıyorsam, soldan ise destek yok. Stoch etkili şutları, tehlikeli ortaları, kontra atak tehditi ile hem Fenerbahçe'ye faydalı olabilir hem de rakibin sağ bekinin oyuna katkısını düşürebilir. Önce hücum diyen Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la birlikte önce savunma diyen bir ekibe doğru gidiyor. Yani önlem alınması gereken takım, önlem almaya başlayan takım olmuş durumda. Caner tercihi de muhtemelen bununla paralel, savunmaya yardım ve mücadeleci yapısından dolayı oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

İmkan olsa maçı buraya koysam ve maç üzerinden nasıl oynadığımızı göstersem ama işte lafta kalıyor : )
    @Matthaus
    Sistem önemli çünkü Alex yok : ) Alex yokken bu sistemle oynamanın ceremesini çekiyor Fenerbahçe. Senelerdir ön libero oynayan Cristian'dan Alex yaratmaya çalışıyoruz.
    fakat hem o sezon hem de ertesi sezon muthis bir takimdik. hakkini vermek lazim. kotu macimiz olmuyordu nerdeyse.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şöyle bir gerçek var ; hangi sistemle oynayacaksak oynayalım bu takıma 1 yaratıcı ortasaha , 1 stoper , 1 forvet şart. bakalım hangileri alınacak ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    şöyle bir gerçek var ; hangi sistemle oynayacaksak oynayalım bu takıma 1 yaratıcı ortasaha , 1 stoper , 1 forvet şart. bakalım hangileri alınacak ?
    Yobo, Bekir, Egemen, Serdar + yeni stoper ile 5 stoper fazla olmuyor mu ? Bence stoper transferi yapılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    1 tek iyi pas yapan bir orta saha'ya ihtiyac var.Alex yollamasaydık.Onada ihtiyac kalmazdı.Salih-Miereles orta sahayı cok rahat götürür.İşte Topal-Selçuk aşkı var ortada.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yobo, Bekir, Egemen, Serdar + yeni stoper ile 5 stoper fazla olmuyor mu ? Bence stoper transferi yapılmaz.
    Şahsi fikrim yeterli olmadıkları yönünde. Biri yollanabilir ve yerine iyi bir stoper alınabilir.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Şahsi fikrim yeterli olmadıkları yönünde. Biri yollanabilir ve yerine iyi bir stoper alınabilir.
    Peki yerine daha iyisi kimi alıcaz.Yabancı olmasın ama ? Serdar mı ? En az 8'de acıyorlar kapıyı.Giray'mı ? Hayattta Gelmez.Ömer Toprak var ama oda Fenere Gelirmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Yollanabilecek isim olarak kimi düşünüyorsun peki ? Ben olsam Bekir'i yollardım bence vasat bir oyuncu, ama genel kanı Serdar'ın yollanması yönünde olur herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben olsam Bekir'i yollardım bence vasat bir oyuncu, ama genel kanı Serdar'ın yollanması yönünde olur herhalde.
    Serdar top yapan bir savunmacı ama Aykut Kocaman bu tarz adamları sevmiyor, Sevse top yapan oyuncularla oynar vasıfsız oyuncularla değil. 23 yaşındaki Serdar'ı gönderip seneye 30'a yelken açacak Bekir'i tutmak mantıklı olmaz herhalde. Egemen'in 31, Yobo'nun 33 olacağını düşünürsek...
    ...

Mesaj Yetkileri