Türkiye Kupası'da gruptaki ilk 3 maçımız ;
Türkiye Kupası'da gruptaki ilk 3 maçımız ;
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Daha fazla kafa tutamadık
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Buraya gelmek büyük başarı zaten![]()
90+4 olmamış4-0 güzel skor.
![]()
20. Hafta
Puan Durumu
İnegöl galibiyeti liderlik için büyük adım olmuş.![]()
Kupayı böyle tamamladık. İyi tecrübe oldu benim için, savunma yönü ağır basan taktikleri görmek açısından.
Hocam daha şimdi girebildim , kupa maçları bana göre önemsiz , ama diğer maçlardan iyi sonuçlar çıkarmışız , tam gaz devam
21. Hafta
22. Hafta
23. Hafta
Hocam 2 mağlubiyet olmamış. Ama şu Körfez FK'ya reeldede yenilmişti Altay. İlginç![]()
Bu arada Körfez FK maçından itibaren tüm ss'leri tek gün aldım oynadıktan sonra, şimdi onlar gelecek. Onda da yazıyor tarih 5 Mayıs, o güne kadar oynayıp öyle aldım ss'leri.
24. Hafta
25. Hafta
26. Hafta
27. Hafta
28. Hafta
29. Hafta
30. Hafta
31. Hafta
32. Hafta
Bu galibiyet serisi ile 7 puan farkla şampiyon olarak üst lige çıktık. Bir sonraki mesajda puan durumu ve oyuncu performansları gelecek.
Harika bir galibiyet serisi ve şampiyonluk. Çok iyi hocam. Bu arada Göztepenin durumu nedir
Süper galibiyet serisi.![]()
Puan Durumu ve Oyuncu Performansları
Bir sonraki mesajda, takımımızdan öne çıkan isimlerin bireysel performanslarına bakacağız profilleriyle birlikte.
Son virajdaki seri ile şampiyonluk gelmiş. Tebrikler.![]()
TariboWest
Bank Asya'da başarılar abi![]()
Rakiplerin puan kayıpları da etkili oldu tabii 7 puanlık farkın oluşmasınaTeşekkürler yorum için @Ümit