1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

GS'nin ilk yıldan ŞL'de bir şeyler yapması gerçekçi gelmediği için açılmadı mı bu topic?

Nazilli'nin şampiyon olması bence çok daha uçuk bir olay, gerçekçi değil. Napalım şimdi oyunda Anadolu klüplerinin lig şampiyonu olmasını mı engelliyelim?

Ayrıca şu Türkler ne zaman ŞL'de bunu yapmış şunu başarmış demeyi de bırakın arkadaşlar. Ben Türk milliyetçiliği yapmıyorum burada alırız, geliriz keseriz demiyorum ama sizde aşağılık piskolojisi ile yaklaşmayın olaya.

90 puan barajı demişsiniz, açın TSL rekorlarını bakın. Fenerin 93 puan ile rekor kırdığı, 103 gol attığı sezonlardan haberiniz var mı? Beşiktaş'ın Trabzon'un eski zamanlarında nasıl perfomans gösterdiğini, yenilmeden 1,5 sezon geçirdiğini, Metin-Ali-Feyyaz zamanlarını hatırlayın.

Son olarak da, database ile ilgili yapılan yorum gayet güzel açıklıyor. Herkeste de aynı durum olmadığı da açık. GS'nin 3. 4. olduğu oyunlar da var. Neyi savunuyorsunuz hala?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    GS'nin ilk yıldan ŞL'de bir şeyler yapması gerçekçi gelmediği için açılmadı mı bu topic?

Nazilli'nin şampiyon olması bence çok daha uçuk bir olay, gerçekçi değil. Napalım şimdi oyunda Anadolu klüplerinin lig şampiyonu olmasını mı engelliyelim?

Ayrıca şu Türkler ne zaman ŞL'de bunu yapmış şunu başarmış demeyi de bırakın arkadaşlar. Ben Türk milliyetçiliği yapmıyorum burada alırız, geliriz keseriz demiyorum ama sizde aşağılık piskolojisi ile yaklaşmayın olaya.

90 puan barajı demişsiniz, açın TSL rekorlarını bakın. Fenerin 93 puan ile rekor kırdığı, 103 gol attığı sezonlardan haberiniz var mı? Beşiktaş'ın Trabzon'un eski zamanlarında nasıl perfomans gösterdiğini, yenilmeden 1,5 sezon geçirdiğini, Metin-Ali-Feyyaz zamanlarını hatırlayın.

Son olarak da, database ile ilgili yapılan yorum gayet güzel açıklıyor. Herkeste de aynı durum olmadığı da açık. GS'nin 3. 4. olduğu oyunlar da var. Neyi savunuyorsunuz hala?
    İnan GS Şampiyonlar ligini 3 sene sonra alsa kimse birşey demezdi. Oyunda yapay zekanın ne yapacağı belli olmuyor ama asıl sorun ilk senesinde mevcut kadronun bu başarıyı elde etmesi. Tabi Nazilli'nin şampiyon olması anormal ama en azından 10 yıl falan geçmiş, bir sürü oyuncu çıkmış, bir sürü futbolu bırakmış. Zaten oyunda her oynayan 3-4 yıl sonra alıyor o kupayı, alamayanlar da var ama bu normal karşılanıyor. Şimdi elini vicdanına koy öyle söyle Türkiye'den bir takım mevcut kadrosuyla gerçekten o kupayı alabilir mi?

Bir de bu durum 1 veya 2 oyunda nadir olan bir durum değil, çok sık gerçekleşiyor durum bu yüzden garip karşılanıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Nazilli bld şampiyon olunca iyi, gs şampiyon olunca auuww
    Quote Originally Posted by Maegras View Post

Kendi yönettiğim takımın 8-9 yıl sonra başarıya ulaşması uçuk birşey değil,pc kendi kendine olsa tabiki uçuk ama biz kendimiz yönetiyoruz başarılı olamazsak oynamayalım zaten bu oyunu,ki çoğu kişi benden daha erkende şampiyon olabilirdi.

Burda Gs nin ard arda şampiyon olmasının sıkıntısı diğer takımların Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzonun,Bursanın yeterince iyi yapılmaması Gs nin şişirilmesi ondan başka şampiyon yok abartı yani.TR ligini domine ediyor adamlar benim şampiyonluklarım zaten ucu ucuna oldu nasıl oldu bende inanamadım olmasam maşallah TR ligi Gs den ibaret olacak.

Mesaj Yetkileri