★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2013★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2013..
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu akşamlık bu kadar artık aileye zaman ayırma vakti.
Umarım yeni yılda herşey dilediğiniz gibi olur ..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hocam harika bir sezon , harika transferler. Bu arada herkese "MUTLU YILLAR"
Selamlar dostum. İyi yıllar. Fm serilerinde Bundesliga favorimdir ve genelde Freiburg ya da Frankfurt ile oynarım. Öyle sardı ki kariyerini takip etmek ben de yeni yıla bir Frankfurt kariyeriyle gireyim diyorum. Bu arada Freiburg için sen de demişsin çok ters takımlar diye. Onu da öneririm herkese. Freiburg oynaması zevkli takımdır. Çok sinsi ve tehlikelidir büyük takımlara karşı. En son reel hayatta da Schalke'yi üçlediler rahatça.
Sevgiler.
Murtaza amcaya dikkat,resmini görünce Türk zannettim onu,başarılar.
Destro harika transfer.
Transferler iyi , yeni sezonda başarılar hocam
Transferler harika olmuş abi. Mattia Destro efsanelere girecektir kesinlikle.
TariboWest
transferler harika olmuş, yeni sezonda ligde ve avrupada başarılar
Kanatsız bir taktik yaparsan hem defansif anlamda hem ofansif anlamda beklerin çok yalnız kalır ondan dolayı ya 3 lü kanat forvet oynat ya da bu sistemden vazgeç benimki sadece bir tavsiye tabi ki![]()
Stancui iyi oldu.Kanatsız taktik olmazdı.
![]()
Hocam bu seride kanatsız taktikler bence çok zayıf kalıyor çünkü kanat oyuncularına avantaj sağlıycak bir sistem var. Benim Olsen çok iyi oyuncu ama yine de ondan daha iyileri varken en iyi oyuncu seçiliyor hep , çizgiden götürt ve boş alanlara akmasını söyle durduramıyorlar adamı