Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
Birisi Gs'yi yonettigi zaman transfer yapmadan oynamiyor. Gidip cok saglam transferleri yapip ligdeki diger takimlarin 5 misli kalitede kadro kurup ben 96 aldim diyorsunuzda. Gs'yi yapqy zeka yonetirken transfer yapmqdan sampiyonlar ligi finali oynuyorsa, kupayi aliyorsa ,ligde 90 puan aliyorsa orda bi sorun oldugunu dusunmuyorsaniz. Demekki siz gercek hayatta GS izlediginizi zqnnedip Barxelona maclarini izliyorsunuz.
kağıt üstünde galatasaray kadrosuna baktınız mı hiç türkiye standartlarının üstünde bir kadro ama formsuzluklar defans hataları şansızlıkları filan diye gerçekte iyi bir performans gösteremiyor

Şampiyonlar ligi finali ütopik olmuş ama 90 puan kağıt üzerinde alınabilecek bir durum oyundaki transferlere gelince ise çok büyük gelişme var fm13 de eski serilerde türk takımları nerde ucuz ve kötü oyuncu varsa onu alıyordu ama artık bir vizyonları var eksiklerine göre değerli oyuncular alıyorlar

Ve benim kariyerime gelince ilk sezon 5 transfer ikinci sezon 10 transfer 3.sezon 5 transfer yapılmıştır galatasarayın son 2 yılda yaptığı transfer sayısı benim toplam transfer sayıma yakın

Göreceksiniz galatasaray fatih terimle başarılar geldikçe üstüne koyarak devam edecektir şampiyonlar liginde oyundakine benzer durumlar olacaktır(çeyrek final,yarı final) şanslı kuralarla