Sayfa 885 / 1204 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
26,521 ile 26,550 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tüh kötü oldu arada çıkıp bizim için güzel işler yapıyodu. Umarım kendisini aratmayacak birisini bulursunuz .

Şaka biryana Fatih Terim bu adamı hangi mantıkla getirdi en başından anlamış değilim.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ujfalusi dönecek,
    O yaştaki bir futbolcunun böyle bir sakatlıktan sonra donup form tutması cok zor ama inşallah yanılırım.

stoper alır galatasaray ama ömer ülkemize bence gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ömer gelirse güzel olur. fakat geleceğini pek sanmıyorum. Cris gönderildiyse kesinlikle bir stoper ile prensipte anlaşılmıştır. Serdar Aziz de olabilir. Yabancı olması sıkıntı yaratır. Bence yerli ve Cris'e göre nispeten genç bir isimle anlaşılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yine başladı Alper Potuk dedikoduları.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cris buradan sonra bırakır herhalde kimsenin alacağını sanmıyorum. Serdar Aziz veya Ömer Toprak gelir büyük ihtimal.
    Canım FEDA olsun sana !

7. Default

Serdar Aziz'in satışını göze alabileceğini zannetmiyorum Bursaspor'un. Transferi mümkün tabii ki yüksek bir bonservis karşılığı. Hatta bir yerde haber de okumuştum -gerçekliği tartışılır- 6milyon € + Gökhan Zan + bir futbolcu daha gibi. "İkinci futbolcunun Hakan Balta olmasını istiyor Ertuğrul Sağlam" diye devam ediyordu spekülasyon.

Uzak durun la adamımızdan, zaten başka stoper yok takımda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoper transferi bitmeden yönetim Cris'i göndermezdi diye düşünüyorum.Demek ki iyi bir yol katedildi.Gönlümden geçen isim Ömer Toprak.

Alper konusuna gelince Yekta+Para Alper için fazla.Yekta çok iyi bir oyuncu.Alper'den öyle çok aşağı kalır bir yanı yok ve Galatasaraylılığını da sayarsak artısı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yekta'nın Galatasaray'lı olması dışında ciddi de bir maliyeti var, zamanında iyi bonservis verdik diye hatırlıyorum. Yekta + para şeklinde olursa transfer çok net kazık yeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yekta'nın Galatasaray'lı olması dışında ciddi de bir maliyeti var, zamanında iyi bonservis verdik diye hatırlıyorum. Yekta + para şeklinde olursa transfer çok net kazık yeriz.
    3.5-4 milyon euro civarında + 1 futbolcu verilerek transfer edilmişti sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yekta iyidir yahu, dursun adam

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Furkan'i da almisti GS ne oldu oyuncuya? Alper'de Furkan gibi olmasin?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Furkan'a nolmuş ki ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    O yaştaki bir futbolcunun böyle bir sakatlıktan sonra donup form tutması cok zor ama inşallah yanılırım.
    Tomas Ujfalusi antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışırken
    Bunu gördüm idman raporunda, umutlandım biraz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Furkan' a bişey olduğu yok ama önüne Selçuk - Melo - Formda bir Yekta ve hatta Hamit gibi oyuncular var. O yüzden zor şans bulabiliyor. Daha genç oyuncu, önünde uzun yıllar var. Sönüp gitmez.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Cris sağolsun haklı çıkardı beni gönderdiler sezon bitmeden.Mutluyum.Adam akıllı oyuncu getirilmesi taraftarıyım şu saatten sonra.Boşuna para aldı gitti adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Mükemmel bir transfer goygoyu dönüyor bu sayfada ... Çok keyif veriyorsunuz, teşekkür ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Sezonun transferi Ujfalusi'nin geri dönmesi olacaktır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Riera her türlü seneye takımda olmaz yabancı sınırı 6'ya inerken bütün 6 yabancı hakkının 4 tanesini defansta harcayamayız (Muslera , Dany , Riera , Eboue). Şu an için yerli olarak Eboue ve Muslera'ya alternatif bulamayız , Dany'de genç ve gelecek vaat ediyor elde bir tek Riera kalıyor. İsmail Köybaşı'nın sözleşmesi uzatılmadıysa alsak keşke.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yerli sol bek bulmak sıkıntı şu anda. Eğer Atila Turan'ı almazsak veya alt yapıdan gelmezse oraya yabancı gelecek bir kere. Yerli bir stoper alınır mutlaka o yüzden Semih + diğer yerli olur. Yaratıcı oyuncu deniliyor bence de o tarz bi adam gelecek 4-2-3-1'e dönülecek ama bu seferde Melo'nun bölgesinde sıkıntı olur. Oraya en iyi yerli Topal'dı o da Fener'de o yüzden oraya da bi yabancı gelir gibi. Gökhan Töre, Sercan Sararer, Kerim Frei 3'lüsünden 1-2 tanesi gelmediği sürece oraya da bir yabancı gelir ya da Fatih hoca Mertan'ı ve Aydın'ı yıldız yapar. Forvet alınacağını zannetmiyorum. Belki bi tane bombacı gelir, Umut'un bonservisi alınır, Sercan'la İsmail Berk orayı yedekler. Tabii bunların çoğu sezon sonu olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer Toprak gelse keşke.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ömer için 8 milyon istendi diye dudak uçuklamış Yahu Türkiye'de biraz kıpırdayana 10 milyon istiyorlar,Adam şu anda bence Serdar ile birlikte en iyi türk stoperlerden birisi...Bizim medya mı sapık anlamadım ki... Krasic ve Amrabat gibi yabancılar olunca 8-10 milyonlar ucuz,Türk olunca Auwww...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Cris sağolsun haklı çıkardı beni gönderdiler sezon bitmeden.Mutluyum.Adam akıllı oyuncu getirilmesi taraftarıyım şu saatten sonra.Boşuna para aldı gitti adam.
    Bence onun misyonu zaten yarim sezonluktu. Transferin son gununde yuksek bonservis odeyip alinacak bir oyuncu, Cris'ten daha buyuk zarar verebilirdi. (bkz. Tamas, Bratu, Petre transferleri)

Ustelik bence Cris'in takima en buyuk katkisi Turkiye kupasindan elenmesine katki yapmak oldu. Takim zaten ilk yarida fazladan 6 tane derbi seviyesinde mac oynadi. Kupadaki 6 maci oynamasa da olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ömer Toprak için 8 milyon istendiyse çok ucuz o zaman, hemen gidip alalım koşarak
    Bide Bernard alındı mı, oh mis tamam tadından yenmez valla

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

2009'da G.Saray'ı çalıştıran Bülent Korkmaz, o dönem Arjantin'de top koşturan Falcao ve Pastore'yi istedi. Oyuncular ile kulüpleri ikna edildi. Ama yönetici Adnan Sezgin "Carrusca'dan ağzımız yandı" deyince vazgeçildi...

İşte Falcao işte gerçekler:

Tarih Mayıs 2009. Yer Florya Metin Oktay Tesisleri... Dönemin Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncu izlemesi için Arjantin'e gönderdiği eski takım arkadaşı Taner Apak ile bir araya geliyor. Apak'ın ajandasından iki oyuncunun ismi çıkıyor: Radamel Falcao ve Javier Pastore.

ADNAN SEZGİN İKİ YILDIZI VETO ETTİ
    "Bir daha bu riske giremem"

'Her şey tamam' derken, dönemin Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin devreye giriyor ve Korkmaz-Apak ikilisine şunları söylüyor: "3 sene önce Arjantin'den büyük ümitlerle hemen hemen aynı paralara Carrusca'yı aldık, 1 maç bile verim alamadık. Ağzımız çok yandı. Bir daha bu riske giremem."

G.SARAY ARTIK İSTESE DE ALAMAZ!
    Ve Falcao-Pastore transferi yatıyor, olan Galatasaray'a oluyor! 2009 yazında Galatasaray'a gelmeyen Falcao, 3 milyon euro bonservis karşılığında Porto'ya imza atıyor. Portekiz ekibini lig ve Avrupa'da şampiyonluklara taşıyan Kolombiyalı forvet, çok değil 2 sene sonra değerini 13'e katlayarak 40 milyon euroya Atletico Madrid'e gidiyor. Pastore'nin kariyerinin de Falcao'dan pek farkı yok. Arjantinli yıldız, 4.7 milyon euroya transfer olduğu Palermo'dan 2011 yazında 43 milyon euroya PSG'ye geçiyor.

Kaynak: AMK
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Adnan Sezgin'den çektiğimiz kadar başkasından çekmedik haber doğru mu bilmiyorum ama bana doğru gibi geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adnan sezgin öyle dediyse bu haber kesin doğrudur. inanırım yani.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok sessiziz bu dönem,birkaç güne sürpriz bir isim açıklanabilir diye tahmin ediyorum.Adam akıllı transfer haberi de yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Çok sessiziz bu dönem,birkaç güne sürpriz bir isim açıklanabilir diye tahmin ediyorum.Adam akıllı transfer haberi de yok.
    Üç ihtimal var. Ya sessiz ve derinden gidiyoruz, Haldun Üstünel tarzı ya transfer yapılmayacak ya da vasat oyuncular gelecek transfer döneminin sonuna doğru.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eurosport ‏@Euro_sportTR SON DAKİKA Galatasaray, Beşiktaş'la da adı geçen Brezilyalı forvet Nene ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Mesaj Yetkileri