Tüh kötü oldu arada çıkıp bizim için güzel işler yapıyodu. Umarım kendisini aratmayacak birisini bulursunuz.
Şaka biryana Fatih Terim bu adamı hangi mantıkla getirdi en başından anlamış değilim.
Tüh kötü oldu arada çıkıp bizim için güzel işler yapıyodu. Umarım kendisini aratmayacak birisini bulursunuz.
Şaka biryana Fatih Terim bu adamı hangi mantıkla getirdi en başından anlamış değilim.
stoper alır galatasaray ama ömer ülkemize bence gelmez
ömer gelirse güzel olur. fakat geleceğini pek sanmıyorum. Cris gönderildiyse kesinlikle bir stoper ile prensipte anlaşılmıştır. Serdar Aziz de olabilir. Yabancı olması sıkıntı yaratır. Bence yerli ve Cris'e göre nispeten genç bir isimle anlaşılmalı.
Yine başladı Alper Potuk dedikoduları.
Cris buradan sonra bırakır herhalde kimsenin alacağını sanmıyorum. Serdar Aziz veya Ömer Toprak gelir büyük ihtimal.
Canım FEDA olsun sana !
Serdar Aziz'in satışını göze alabileceğini zannetmiyorum Bursaspor'un. Transferi mümkün tabii ki yüksek bir bonservis karşılığı. Hatta bir yerde haber de okumuştum -gerçekliği tartışılır- 6milyon € + Gökhan Zan + bir futbolcu daha gibi. "İkinci futbolcunun Hakan Balta olmasını istiyor Ertuğrul Sağlam" diye devam ediyordu spekülasyon.
Uzak durun la adamımızdan, zaten başka stoper yok takımda![]()
Stoper transferi bitmeden yönetim Cris'i göndermezdi diye düşünüyorum.Demek ki iyi bir yol katedildi.Gönlümden geçen isim Ömer Toprak.
Alper konusuna gelince Yekta+Para Alper için fazla.Yekta çok iyi bir oyuncu.Alper'den öyle çok aşağı kalır bir yanı yok ve Galatasaraylılığını da sayarsak artısı var.
Yekta'nın Galatasaray'lı olması dışında ciddi de bir maliyeti var, zamanında iyi bonservis verdik diye hatırlıyorum. Yekta + para şeklinde olursa transfer çok net kazık yeriz.
Yekta iyidir yahu, dursun adam
Furkan'i da almisti GS ne oldu oyuncuya? Alper'de Furkan gibi olmasin?
Furkan'a nolmuş ki ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Furkan' a bişey olduğu yok ama önüne Selçuk - Melo - Formda bir Yekta ve hatta Hamit gibi oyuncular var. O yüzden zor şans bulabiliyor. Daha genç oyuncu, önünde uzun yıllar var. Sönüp gitmez.
Football is simple,but Football Manager is not
Cris sağolsun haklı çıkardı beni gönderdiler sezon bitmeden.Mutluyum.Adam akıllı oyuncu getirilmesi taraftarıyım şu saatten sonra.Boşuna para aldı gitti adam.
Mükemmel bir transfer goygoyu dönüyor bu sayfada ... Çok keyif veriyorsunuz, teşekkür ediyorum.
Sezonun transferi Ujfalusi'nin geri dönmesi olacaktır
Riera her türlü seneye takımda olmaz yabancı sınırı 6'ya inerken bütün 6 yabancı hakkının 4 tanesini defansta harcayamayız (Muslera , Dany , Riera , Eboue). Şu an için yerli olarak Eboue ve Muslera'ya alternatif bulamayız , Dany'de genç ve gelecek vaat ediyor elde bir tek Riera kalıyor. İsmail Köybaşı'nın sözleşmesi uzatılmadıysa alsak keşke.
Yerli sol bek bulmak sıkıntı şu anda. Eğer Atila Turan'ı almazsak veya alt yapıdan gelmezse oraya yabancı gelecek bir kere. Yerli bir stoper alınır mutlaka o yüzden Semih + diğer yerli olur. Yaratıcı oyuncu deniliyor bence de o tarz bi adam gelecek 4-2-3-1'e dönülecek ama bu seferde Melo'nun bölgesinde sıkıntı olur. Oraya en iyi yerli Topal'dı o da Fener'de o yüzden oraya da bi yabancı gelir gibi. Gökhan Töre, Sercan Sararer, Kerim Frei 3'lüsünden 1-2 tanesi gelmediği sürece oraya da bir yabancı gelir ya da Fatih hoca Mertan'ı ve Aydın'ı yıldız yapar. Forvet alınacağını zannetmiyorum. Belki bi tane bombacı gelir, Umut'un bonservisi alınır, Sercan'la İsmail Berk orayı yedekler. Tabii bunların çoğu sezon sonu olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Ömer Toprak gelse keşke.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ömer için 8 milyon istendi diye dudak uçuklamışYahu Türkiye'de biraz kıpırdayana 10 milyon istiyorlar,Adam şu anda bence Serdar ile birlikte en iyi türk stoperlerden birisi...Bizim medya mı sapık anlamadım ki... Krasic ve Amrabat gibi yabancılar olunca 8-10 milyonlar ucuz,Türk olunca Auwww...
![]()
Bence onun misyonu zaten yarim sezonluktu. Transferin son gununde yuksek bonservis odeyip alinacak bir oyuncu, Cris'ten daha buyuk zarar verebilirdi. (bkz. Tamas, Bratu, Petre transferleri)
Ustelik bence Cris'in takima en buyuk katkisi Turkiye kupasindan elenmesine katki yapmak oldu.Takim zaten ilk yarida fazladan 6 tane derbi seviyesinde mac oynadi. Kupadaki 6 maci oynamasa da olur.
Ömer Toprak için 8 milyon istendiyse çok ucuz o zaman, hemen gidip alalım koşarak
Bide Bernard alındı mı, oh mis tamam tadından yenmez valla![]()
2009'da G.Saray'ı çalıştıran Bülent Korkmaz, o dönem Arjantin'de top koşturan Falcao ve Pastore'yi istedi. Oyuncular ile kulüpleri ikna edildi. Ama yönetici Adnan Sezgin "Carrusca'dan ağzımız yandı" deyince vazgeçildi...
İşte Falcao işte gerçekler:
Tarih Mayıs 2009. Yer Florya Metin Oktay Tesisleri... Dönemin Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncu izlemesi için Arjantin'e gönderdiği eski takım arkadaşı Taner Apak ile bir araya geliyor. Apak'ın ajandasından iki oyuncunun ismi çıkıyor: Radamel Falcao ve Javier Pastore.
ADNAN SEZGİN İKİ YILDIZI VETO ETTİ
"Bir daha bu riske giremem"
'Her şey tamam' derken, dönemin Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin devreye giriyor ve Korkmaz-Apak ikilisine şunları söylüyor: "3 sene önce Arjantin'den büyük ümitlerle hemen hemen aynı paralara Carrusca'yı aldık, 1 maç bile verim alamadık. Ağzımız çok yandı. Bir daha bu riske giremem."
G.SARAY ARTIK İSTESE DE ALAMAZ!
Ve Falcao-Pastore transferi yatıyor, olan Galatasaray'a oluyor! 2009 yazında Galatasaray'a gelmeyen Falcao, 3 milyon euro bonservis karşılığında Porto'ya imza atıyor. Portekiz ekibini lig ve Avrupa'da şampiyonluklara taşıyan Kolombiyalı forvet, çok değil 2 sene sonra değerini 13'e katlayarak 40 milyon euroya Atletico Madrid'e gidiyor. Pastore'nin kariyerinin de Falcao'dan pek farkı yok. Arjantinli yıldız, 4.7 milyon euroya transfer olduğu Palermo'dan 2011 yazında 43 milyon euroya PSG'ye geçiyor.
Kaynak: AMK
Football is simple,but Football Manager is not
Bu Adnan Sezgin'den çektiğimiz kadar başkasından çekmedik haber doğru mu bilmiyorum ama bana doğru gibi geliyor.
adnan sezgin öyle dediyse bu haber kesin doğrudur. inanırım yani.
(/s)
Çok sessiziz bu dönem,birkaç güne sürpriz bir isim açıklanabilir diye tahmin ediyorum.Adam akıllı transfer haberi de yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eurosport @Euro_sportTR SON DAKİKA Galatasaray, Beşiktaş'la da adı geçen Brezilyalı forvet Nene ile 3 yıllık anlaşma sağladı