3 mac ust uste Sivas
3 mac ust uste Sivas
Maç yapılıyor ama hakem belli değil![]()
Adam bulamayıp mahalleden getirmişler bir tane herhalde. Kim nereden bilecek, bi oyuncunun İsmet Abisidir^^
Görüntü almadım ama türkiye kupası yarı final maçları aynı saatte ve iki maç da Olimpiyat stadında oluyor![]()
ss almadım bir cok kişi yasamıstır fenerbahce ile oynuyorum sow sakatlandı sahanın ortasında oturdu kaldı adam hayır top ona da carpıyor![]()
bir de dakika 120ye kadar uzadı mac allah allah diyorum türkiye kupası macı falan mı sonra bi baktım mac bitti olay falan mı cıktı macta acaba![]()
Bende 2 sezonda 50 Gol atmıştı![]()
Sow,karşıkarşıya![]()
adam haklı beyler dağılın![]()
Bitmeyen ilk yarılar..
56 mı yuh ya o nedir![]()
Resmen saçmalık bende de 2 dakika uzatma geldi ve 45+5 de penaltıdan gol yedim
malatyAdana!
Yalnız unutmayın en az 2 dakika spikerler'de söylüyor bunu.
serdar kesimal sezer öztürk forvetserdar kesimal bir de gol attı
![]()
Daha önce başınıza geldi mi Bilmiyorum. Ben, 2.ligden bir kasaba takımını şampiyon yaptım ve böyle bir şey geldi:
![]()
Juventus'un efsane genel direktörü Moggi'nin itibarı nasıl İspatsız olur, biri bana açıklayabilir mi?
![]()
Hatayspor (Ptt 2. Lig'de - sezon 3) Türkiye Kupasına doğru
![]()
İlk maç evimde 2-1 yenilmiştim... Turu geçmek zor dediler... Evimde bu maç için uygulayacağım taktik ile Kasımpaşa'dan 3 yedim. Sanırsam buna rövanş zaferi diyorlar...
![]()
bende bayern münih şampiyonlar liginde bir portekiz takımını (sanırım benfica) 13-0 yendi
bir de ilk sezonumda türkiye 19 yaş altı takımına 3 tane kaleci 3 tane defans oyuncusu alınıyordu gerisini forvet dolduruyorlardı
El insaf yahu zaten kötü bir sezon geçiriyorum![]()
İBB'den ortalama seyirci rekoru ?
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Eğer kaybedecek bir şeyiniz yoksa sol bekinizi çift forvette sağa koyup Pivot - Destek yapın. Forvetinizden almadığınız verimi alabilirsiniz![]()
Hocam fm 13 resmen adami kanser Eder demedi deme Ibrahim![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.