Kartalspor'da Erman Ergin, Erhan Kavak ve Burak Akdiş'e kendinize takım bulun denmiş.
Kartalspor'da Erman Ergin, Erhan Kavak ve Burak Akdiş'e kendinize takım bulun denmiş.
Kartalspor dediğinde aklıma geldi.
Göztepe'den ayrılan İlhan Şahin'de Kartalspor'a gitti
Elazığspor'dan ayrılan Arif Şahin Göztepe'de
Çaykur Rizespor, Florin Cernat'la 1.5 yıllık sözleşme imzalamış.
http://www.medyaspor.com/haber/flori...por-da-3097181
Özgür Bayer ve Barış Ataş Adanasporda.
Denizlispor'dan Murat Önür Kartalspor'da.
Cernat nokta transfer olmuş, Rize'ye büyük fayda sağlar.
Canım FEDA olsun sana !
Şu ana kadar transferde Adanaspor,Göztepe ve Kartalspor iyi. Adanaspor transferde çok iyi isimleri kadrosuna kattı. Bu sezon artık ilk iki yapıp çıkacaklarını tahmin ediyorum. Benim tahminim Rizespor ve Adanaspor ilk ikide bitirip direk çıkarlar bence. Gidişat onu gösteriyor.
Göztepe yaptığı ve yapacağı transferlerle ikinci yarı küme düşme hattından kurtulur. Ligi orta sırada bitirir bence çok fazla durmaz altta o takım.
Kartalspor bence ilk yarının en kötü takımıydı. Çok yetersiz bir takımdı ama eksikleri görmüş olacaklar ki transferde boş durmuyorlar. Yine bu sezonda bir şekilde ligde kalmayı başaracaklar
Adana Demirspor'da Mehmet Yılmaz'ı transfer etti. Lawal'ın IBB'ye transferi gündemde. Satılırsa hiç iyi olmaz ama yerini doldururlar o ayrı.
Cernat muthis bir hamle, Rize dogru hamleleri yapmaya basladi.
Bizim önceden olan transferler (Abdulkadir Özgen, Arif Şahin) iptal oldu. Sağolsun bi spor bakanımız var Samsunspora transfer yapıyor ne iş anlamadım.
Son durum olarak kesin olan transferler Göztepe'de
Gelenler: Hakan Ateş, Orhan Taşdelen
Gidenler: lhan Şahin, Yasin Avcı, Baiano, Buval, İbrahim Şahin, Volkan Ekici, Fatih Doğan
Biraz araştırın bakalım Samsunun transferlerinde arkayüzündeki isim kim ?
Diğer transferlerde ne yaptığı umrumda değil ama Göztepe'ye yaptığını bildiğim için böyle kesin konuşuyorum
Abdulkadir ilk başta Göztepe ile anlaştı kiralık olarak. ayrıca bir miktar para istendi Altınbaş'da o parayı verip satın almak istedi buraya kadar problem yok sonrasında Suat Kılıç Samsunspor için devreye girip oyuncu samsun'a bedelsiz şekilde gidiyor. Ayrıca bu ayın 15inde sayın bakanımız sizin klübe 2 milyon tl yatırıcak demi ?
Şimdi ne alaka olduğunu öğrenmişsindir sanırım
Abdülkadir transferi nasıl gerçekleşti söyleyeyim. Hakan Arslan'ı Sivasspor'a verdik. Karşılığında da şu an kulübümüzde oynayan sol bek Şaban Özel'in bonservisini aldık. Artı olarak Abdülkadir'i kiraladık. Bilmem anlatabildim mi.
Suat bey Samsunspor Süper Lig'de iken yardım dahi etmezken Bank Asya'da 2 Milyon vereceği yalanına inanıyorsanız yazık gerçekten.. Sosyal Medya'da Göztepe taraftarı yönetimine Abdulkadir ve Cernat'ı ellerinden kaçırması nedeniyle serzenişte bulup istifaya davet ederken Twitter'da güya gazeteci olan ama meslek ahlakı ile bağdaşmayacak şekilde yalan söyleyen bir kulübe iftira atıp bir camiayı diğer camiaya düşman ettiren zavallıya inanıyorsanız bize de hayırlı işler demek düşer..
Konuyu geçiştirme yapmışsın ama bir daha hatırlatıyım abdulkadir'i belli miktar para verip zor ikna edince nasıl olurda size bedelsiz gitti ?
Cernat'ı kaçırmamız bizim transferi yöneten İsmail Hakkı Gül'ün suçudur zaten o konuda birşey söylendi mi sana niye konuyu değiştirmeye çalışıyorsun ki ?
Tam şurada söylüyorum işte nasıl bize bedelsiz kiralandığını hala neden anlamıyorsun ki?
Konuyu ben değil senin o 2 milyon dediğin hayali parayı ortaya atan Çağlar Aslan değiştiriyor. Gidin ona sorun..
Son olarak bir de İsmail Hakkı Gül'e sorun zahmet olmazsa. Abdülkadir'i niye kaçırdık diye..
Ben takıımı mı ve transfer haberlerini internetten takip etmiyorum Çağlar Arslan dediğin kişinin söyledikleri üzerine konusmuyorum ben. Bu söylediklerimi klüp içinden öğrendim ben hani git sor diyorsun ya rahat ol yani.
Peki sen o paranın hayali olduğunu nerden biliyorsun? İnternetten mi ?
goztepeye gelen hakan ve orhan bek oynuyorlar sanirim, hem sag hem de sol bek pozisyonu bostu bizde gonderilen oyunculardan sonra, furkan da sakat. simdi ilk 11 icin iyi bir santrafor almamiz lazim. abdulkadir iyi olurdu aslinda, keske biz alsaydik. ya da paraya kiyip yabanci alicaklar. belki daha ucuza bulurlar![]()
Anlaşılan Demirspor transfer felan yapamayacak, bari Juninho ve Raheem Lawalı Kaçırmasak elimizden.
Ramazan Sal Göztepe'de
Urfa'da iken performansı pek iç açıcı değildi ama defansa da alternatif isim lazımdı tabi. hayırlı olsun
Juninho kiralık zaten isteseler de satamazlar. Ama en fazla yarım sezon daha izleriz. Takımına dönmese bile Türkiye'den bir takım kapar.
Lawal konusunda hiç ümitli değilim. Mutlaka bir takıma satacaklar hatta İBB'ye sattıklarını düşünüyorum. Tepkilerden dolayı şimdilik açıklamıyorlar. Hafta içi yönetici Lawal'ı takımda tutmak istediklerini ama Lawal'ın takımda kalmak istemediğini açıkladı. O açıklama hiç inandırıcı gelmedi. Bu yönetim beş para etmez. Ligin ortasından beri adamı satmak için ellerinden geleni yapıyorlar ve satacaklar da.
Lawal giderse orta saha tamamen boşalacak. Emre Hasan Balcı, Bilal ve İrfan'da gönderildi. Transfer yapacakları da meçhul. Erhan Şentürk ile ilgileniyorlarmış keşke alınsa ama illa bir pürüz çıkar yatar transfer. Bu takım ligi orta sıralarda bitirsin tamam. İlk 6 zor bu şartlarda.
Taha Yalçıner Adana Demirspor'da.
![]()
Mersin İdman Yurdu'nda oynayan Ergin Keleş Göztepe'de
![]()
Göztepe Gökhan Kaba'yı izlemeye almış.
Luiz Eduardo Azevedo Dantas Adana Demirspor'da. Juninho'nun tavsiyesi ile transfer edilmiş.
Ayrıca takımdan gönderilen oyuncular; Karim Alhassan, Emre Hasan Balcı, Bilal Çubukçu, İrfan Başaran, Engin Memişler. Karim Alhassan ile sözleşme feshedildi ama daha resmi sitede haberi geçilmedi.
Lawal'da Nijerya'nın kadrosundan çıkartıldı. Afrika kupasında olmayacak.
![]()
Göztepe, Paulinho Pestana'yı denemeye almış.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sene başında Karşıyaka'dan çok umutluydum ama devre arasında gidenlerden sonra 2. yarıya dair bir umudum kalmadı. Geçen sezonun tekrarını yaşayabilirler.
Gökhan Kaba ismi çok büyük ihtimal basının sallaması olabilir.
Paulinho'da suan resmi değil ama imza atıcak gibi
Onun haricinde daha 15 yaşında olan Tuncay Kılıç 90binTL fiyat ile Göztepeye geldi. Teknik direktör Kemal hoca suan bile A takımda oynar dedi. bakalım hayırlısı olsun
Adana Demirspor'da Lawal kaçtı. Oyuncu kayıplarda. Oyuncunun İBB ile anlaştığını bütün kaynaklar önceden yazmıştı. Adana Demirspor yönetimi de oyuncuyu hiç bir kulübe satmadıklarını hatta satmayacaklarını söylemişti. Tek para edecek oyuncuda ortalıklarda yok. Tabi bunların hepsi koca yalan. Oyuncuyu sattıklarını önceki mesajımın birinde yazmıştım. Nitekim şimdide oyuncu antrenmana çıkmıyor diye oyalıyorlar. Yönetim beş para etmez.
Ali Zituni Kartalspor'da..
Zafar BABAJANOV’u kadromuza kattık.
Bu hafta sonu deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan takımımız, karşılaşmanın hazırlıklarına Antalya’da devam ederken, yönetim kurulumuzda transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Bir süredir Antalya kampında denediğimiz 1987 Türkmenistan doğumlu savunma oyuncusu Zafar BABAJANOV, dün oynanan Ünyespor karşılaşmasında da forma giydi ve teknik heyetin onayını alarak bugün imza için İstanbul’a geldi.
Varılan karşılıklı anlaşma sonucunda Türkmen oyuncu kendisini 1,5 yıllığına Kartalspor’lu yapan imzayı attı.
Stoper mevkiinde görev alan Zafar BABAJANOV bu akşam tekrardan Antalya kampına dahil olacak.
Uğur Yılmaz Kartalspor'da.
Almanya Regionalliga takımlarından FV İllertissen’de forma giyen 1987 doğumlu forvet oyuncusun bu sezon 21 maçta 9 golü ve 6 asisti bulunuyor.
![]()