Yorum Yok !
TariboWest
Fenerbahçe'nin başında 3 sene kaldım ve sadece ZTK ve STSL alabildim 2 kupa ama kovulmadımŞaka gibi işte abi sağlık olsun
![]()
Kovulduk ama Kasım ayının menejeri seçildik.
TariboWest
Yapay Zeka işte![]()
Çok saçma olmuş. Ama ödülü alıp, gururumla yenildim mesajı vermişsin. Şimdi ne olacak?![]()
Devam edicek misin abi![]()
Wigan ve Southampton'a başvuruda bulunmuştum. Teklif getirdiler ama kabul etmedim. Sezon sonuna kadar bekleyeceğim. Aralarda gelen teklifleri de sezon sonuna ertelemeyi düşünüyorum.
TariboWest
Duisburg Ümit Boğa'ya Emanet !
Geçen sezon Sunderland'den kovulan Ümit Boğa Bundesliga II ekiplerinden Duisburg ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Yıllık 500.000 € alacağı açıklanan Ümit Boğa'nın yarın basına tanıtılacağı açıklandı...
TariboWest
Duisburg gayet güzel takım başarılar.![]()
Duisburgla yapılan basın toplantısında istediğim sorular geldi diyebilirim.Bi Sunderland yönetiminin kararını nasıl karşılaşıyorsunuz diye sordular. Bir de Sunderland'den sonra daha düşük itibarlı bir kulübün başına geçtiniz. Sizce bu takım size uygun mu diye sordular. Şu an sadece şunu düşünüyorum.
Madem beni daha büyük kulüplere düşünecek kadar yeteneğim vardı neden teklif alamadım.
Ayrıca Sunderland yönetimine de verdim veriştirdim, rahatladım.
![]()
TariboWest
Yeni takımda başarılar abi![]()
Başarılar abi yola devamBendede Schalkeden teklif geldi kabul ettim devam ediyorum
![]()
Takipteyim.Bende beşiktaş 2. sezona giriyorum harika bir finans yarattım ve bu sene şampiyonlar ligindeyim eğer gidersem bir gün kesin almanya ligi olur güzel gelmeye başladı bana biraz![]()
Yeni takımında başarılar ümit.
5 oyuncu ile sözleşme imzaladık.
Gabriel
Ahmed Barusso
John Boye
Alex Emenike
Wellington
Transfer Özeti
Transfer bütçemiz ve maaş bütçemiz olmadığı için orta sahaya istediğim takviyeyi yapamadım. 3.000 € fiyatla almak istediğim bir oyuncu var ama yönetim para vermemekte diretiyor. Wellington'u mecburen oyun kurucu olarak kullanacağız ilk yarı...
TariboWest
Başkan Andre Hofmann'a gelen 6.000.000 € luk teklifi kabul etti. Açıkçası fazla üzüldüğümü söyleyemem.İyi para kazanacağız. 2 tane ( direkt oynayacak ve alternatif ) oyun kurucu almayı planlıyorum.
TariboWest
Wellington transferinin dışındakilerin hiç birini sevmedim,Hoffmanı satman iyi olmuş.![]()
Son 2 transfer çok iyi.![]()
Bundesliga II 1. Hafta
Bundesliga II 2. Hafta
Bundesliga II 3. Hafta
Bundesliga II 4. Hafta
Bundesliga II 5. Hafta
Bundesliga II 6. Hafta
Bundesliga II 7. Hafta
Bundesliga II 8. Hafta
Bundesliga II 9. Hafta
Bundesliga II 10. Hafta
Bundesliga II Puan Durumu