1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu yönetime de güvenemeyeceğiz anlaşıldı transfer konusunda. 6 ay sonra kontratı bitecek adama 1 milyon veriyorsun, yazık. Uğur idare edemez miydi yani anlamıyorum ben. Böyle bir zamanda nedir bir milyon Euro.
    İdare falan edemezdi Görkem, görmüyor musun her maçta oradan dalga dalga geliyorlar. Bıktım Uğur'U görmekten. En acil yerdi sol bek ve para da oraya harcanmış. Bence isabetli karar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İdare falan edemezdi Görkem, görmüyor musun her maçta oradan dalga dalga geliyorlar. Bıktım Uğur'U görmekten. En acil yerdi sol bek ve para da oraya harcanmış. Bence isabetli karar.
    Yani aciliyeti olduğu doğru, ihtiyaç olduğu da doğru ama ne bileyim bana kalırsa Özgür Çek ile 2 senelik bir kontrat yapılıp, sene sonunda da bedava alınabilirdi. Yanılıyor muyum? Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor ve 1 milyon veriyoruz. Ne biliyim bana garip geldi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yani aciliyeti olduğu doğru, ihtiyaç olduğu da doğru ama ne bileyim bana kalırsa Özgür Çek ile 2 senelik bir kontrat yapılıp, sene sonunda da bedava alınabilirdi. Yanılıyor muyum? Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor ve 1 milyon veriyoruz. Ne biliyim bana garip geldi.
    Görkem, benim üstte eklediğim fotoyu görmedin sanırım ya da hiç görünmüyor.

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1044

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Özgür Çek ne kadar oynadı Süper Lig'de ? Ne kadar tecrübesi var ? Tam bir muamma. Yıllardır beklenen bomba ama ne ses var ne seda. Bence o Büyük Takım trenini kaçırdı.

Gökhan ise yerli olarak akla gelebilecek 3-4 sol bekten birisi. O şekilde düşünmek lazım. Ne paralar nerelere harcandı 1.1 Milyon Euro birşey değil. Öte yandan henüz net açıklama da gelmedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri