Quote Originally Posted by unleashed View Post
Bende Trabzonspor'luyum ama yabancı kuralı nedeniyle şimdilik Türkiye liginde oynamak istemedim. Hocam dikkatimi çeken forvetlerin hep yavaş oyuncular. Son 3-4 seride sürekli iyi bir poacher transfer ederek oynadım. Hemen hemen her seride bu oyuncular maç sayısına yakın gol performansına ulaştılar. Rosenborg ile oynuyorum ben. Çok iyi Norveçli wonderkidler var. Bir göz atarsan işine yarayacak oyuncular olabilir.
şükür renktaşlarımızla muhabbet edebildik (: Yerli statüsünün epey önem kazanması, eldeki aşırı yabancı ve yaslı oyuncular sene bası büyük revizyon yapmama vesile oldu. Kale ve stoperler yerli orta saha merkezimde yüksek ihtimal yerli beklerden en az 1 daha yerli yaparsam 3. sezona bişiler düşünürüz Forvete gelince çok haklısın kardeşim geçen seride tek hızlı forvetle inanılmaz başarılar elde etmiştim. Bu seride öyle 10 kişi geçip gol görmedim taa ki anzili eto ipe dizene kadar Kweuke çok sağlamdı sakatlandı. Heleniusunda mentali çok iyi topla buluşsun yeter diyodum fakat lige iyi başladı şuan çok formsuz inanılmaz goller kaçırıyor..oyuncu önerilerine açığım (: