1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: Karadeniz Fırtınası Avrupada da Esiyor |2.Sezon|

Hybrid View

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Aynen kardeşim bu menejerler işin kurdu olmuş oyuncudan çok para alıyor adamlar utanmasa oyuncuyu bosver biraz daha para ver ben cıkıp oynarım diyecek

Kadromu uyum için zaten çok geniş tutmuyorum Emerson-Drenthe-Sol bamba devre arası göndermeyti düşünüyorum..Duruma göre Lazovic-Helenius ve Kweukede sağlam paralarla 2.sezon başı yolcu olabilirler...Sağlam forvet oyuncu önerisi alabilrim..Fierro hariç çünkü kara jenssen fieero tarzı adamlarla oynamayı sevmiyorum..kendi keşiflerim daha tatlı geliyo
    Aynı kafadanız. Bende öyle klasik oyuncular ile oynamayı sevmiyorum. Herkes Ademilson'dan bahsediyor bu seride hiç transfer etmem sanırım. Hatta gözüm oyuncu isimlerine çok fazla ilişmesin diye fazla football manager sitelerindede dolaşmıyorum. Daniel Villalva'ya bakarmısın? Ben Rosenborg'da 5 sezondur oynatıyorum kendisini ve maç sayısından fazla golü bulunan sezonları var. Hem çok hızlı hem de mental özellikleride iyi. Sadece Norveç liginde değil Şampiyonlar liginde de çok başarılı oldu. Arsenal vs seviyesindeki takımlar da durdurmakta zorlandı. Aslında oyuncu konusu oldukça basit. Brezilya ligini açıyorsun. İyi bir Brezilya'lı scout bulup gönderdiğin anda her kalitede, her mevkide 300-400 adet rapor ile geri dönüyor. İstediğini seçersin artık.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by unleashed View Post
    Aynı kafadanız. Bende öyle klasik oyuncular ile oynamayı sevmiyorum. Herkes Ademilson'dan bahsediyor bu seride hiç transfer etmem sanırım. Hatta gözüm oyuncu isimlerine çok fazla ilişmesin diye fazla football manager sitelerindede dolaşmıyorum. Daniel Villalva'ya bakarmısın? Ben Rosenborg'da 5 sezondur oynatıyorum kendisini ve maç sayısından fazla golü bulunan sezonları var. Hem çok hızlı hem de mental özellikleride iyi. Sadece Norveç liginde değil Şampiyonlar liginde de çok başarılı oldu. Arsenal vs seviyesindeki takımlar da durdurmakta zorlandı. Aslında oyuncu konusu oldukça basit. Brezilya ligini açıyorsun. İyi bir Brezilya'lı scout bulup gönderdiğin anda her kalitede, her mevkide 300-400 adet rapor ile geri dönüyor. İstediğini seçersin artık.
    Ademilsonu bi kere almıştım ama ben kullanamadım belki de ya tanınmış oyuncu alırsın illa ki ama ben gözlemlicem ya da rapor gelicek ararken bulucam sonra aa bu meshurmus denilebilir ama direk oyuncu forumlarından alıp koymak hoş olmuyor..Devre arasına girdim şuan yoğun bir transfer dönemi geçiricem sanırım..Kadroda düsünmediklerimi de yollayıp sözleşmesi bitenlere bakıcam alabilirsem kelepir kalite bakıcam..söyledigin elemana da bakim bi uygunsa fiyat alak

Mesaj Yetkileri