1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: İnter küllerinden doğacak | Türkiye Milli Takımı'nda işler tıkırında (Sezon: 17/18)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hocam başarılar kariyeri yeni okudum başarılar..Ayrıca düşecek denilen takımın Premier lig gibi herkesin herkesi yendigi ortamda asansör takım olsan başarılısın derdim sen 2 yıl üst üste kafaya oynamışın..Bu ligi bu yüzden seviyorum ne kadar puan kaybettiğinin çok önemi yok herkes herkesi yeniyor (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Hocam başarılar kariyeri yeni okudum başarılar..Ayrıca düşecek denilen takımın Premier lig gibi herkesin herkesi yendigi ortamda asansör takım olsan başarılısın derdim sen 2 yıl üst üste kafaya oynamışın..Bu ligi bu yüzden seviyorum ne kadar puan kaybettiğinin çok önemi yok herkes herkesi yeniyor (:
    Yorumların için teşekkürler hocam. Aynen senin dediğin gibi, mesela son 3 maçın 2 sinde yenemememize rağmen Manchester City de puan kaybettiği için şansımız devam etti, hiç beklemiyordum lig tablosuna bakınca farkettim.

Bu arada geçen sezonun şampiyonları şöyle:
    Şampiyonlar Ligi: Chelsea

Avrupa Ligi: Frankfurt

İng. Premier Ligi: Arsenal

Almanya Bundesliga: FC Bayern

İtalya Serie A: Juventus(3 sene üst üste)

İspanya La Liga: Real Madrid

Sportoto Süper Lig: Fenerbahçe

Yeni yılda yeni transferlerle hedef büyütüyoruz. Hedefimiz ligte ilk 3 ve katıldığımız tüm kupalarda finale çıkmak ve kupayı kazanmak.

Mesaj Yetkileri