Sayfa 729 / 896 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
21,841 ile 21,870 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aynen 11 milyon euro'ya anlaşılmış kulübüyle. Umarım bu kez hakkını alırız verdiğimiz paranın.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu transfer ile seneye Mbiwa'yı almanın da mümkün olabileceğini düşünüyorum. Eğer Belhanda burada başarılı olursa ve rahat ederse Aykut'un yıllardır istediği Mbiwa sonunda ikna olup gelebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

23 yaşındaki bir futbolcuyu, çok abartılı sayılmayacak bir fiyata transfer etti F.Bahçe. Faydasını göreceğini düşünüyorum. Orta sahada M.Topal-R.Meireles, önlerinde Belhanda çok güçlü yaptı o bölgeyi. Cristian da alternatif olarak bekleyecek kulübede böylece. Bu transfere rağmen, Selçuk Şahin oynamaya devam ederse de, sanırım sözün bittiği yere geliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    23 yaşındaki bir futbolcuyu, çok abartılı sayılmayacak bir fiyata transfer etti F.Bahçe. Faydasını göreceğini düşünüyorum. Orta sahada M.Topal-R.Meireles, önlerinde Belhanda çok güçlü yaptı o bölgeyi. Cristian da alternatif olarak bekleyecek kulübede böylece. Bu transfere rağmen, Selçuk Şahin oynamaya devam ederse de, sanırım sözün bittiği yere geleceğiz artık.
    Ya da sol kanatta Belhanda forvet arkası Cristian olursa ben yazılacakları düşünemiyorum.

Niang, Sow, Belhanda bu transferler vizyon işi, FM'de nasıl biz bu tarz transferler yapıyorsak Aykut Kocaman ve bu transfere katkı sağlayanlar aynı mantıkla düşünüyorlar bence. Sadece para ile de açıklanabilecek bir durum değil, Sow'u, Belhanda'yı ikna etmek kolay iş değil. Sağlam transfer, tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ntvspor belhandanin fenere maliyetini hesaplayacak mi bakalim. melonun ucak biletine kadar, free gelen bi selcuk inan'in 20m€ maliyeti oldugunu soyleyip taraftari galeyana getiriyorlardi.
    fenerbahceye hayirli olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oyunda bile ilk seneler alamıyorken reel hayatta bunu gerçekleştirmek bir transfer başarısıdır. Ohh diyorum artık sonunda .. Bir defans ve yerli forvetide alıp kapatalım artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekte izlemedim hiç ama eğer FM'deki gibiyse Fenerbahçe çok iyi transfer yaptı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

11 Milyon fazla değil bence. Alacağı maaşın da max. 2.5 M Euro olacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun iyi transfer yaptık. Nobre ve 1 stoperle müthiş olur takım. tabii bir de Ziegler gerçeği var , o da gelecek
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Belhanda süper oldu süper.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Iyi transfer genç bir oyuncu arsenalde istiyordu wenger istiyorsa bos adam degildir hayirli olsun fb camiasina

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İyi transfer hayırlı olsun. Bu transferle birlikte Topal yedeğe çekilir diye düşünüyorum. 4-2-3-1'in adamı değil bence ve Kuyt ile birlikte takımın hızını kesen iki oyuncudan biri. Tek avantajı yerli olması. Merkezde Baroni,Meireles önlerinde Belhanda'yı oynatır.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bence Baroni yedeğe çekilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Twitter'da Stoch -> Zenit, 12 milyon euro dedikodusu var, doğruysa bu olur bence yılın transferi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Twitter'da Stoch -> Zenit, 12 milyon euro dedikodusu var, doğruysa bu olur bence yılın transferi.
    Ağzından bal damlıyor hocam. Ne kadar harika goller atsa da hiçbir zaman takımın oyununu bir üst seviyeye taşıyabilecek birisi değil. Ben 8-10 civarı bir rakama bile çok iyi diyorum. Ama sol kanat ta bu sefer ya yeteneksiz Caner, ya sağ kanat olan Krasic ya da yeni alınan Belhanda oynar o zaman yine çıldırırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben hala resmi siteden haber bekliyorum hemen atlamak istemiyorum : )

@benbenim

Muhammet Allah korusun Ziegler falan. Öyle bir gerçek varsa yaşanmasın o gerçek : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben hala resmi siteden haber bekliyorum hemen atlamak istemiyorum : )

@benbenim

Muhammet Allah korusun Ziegler falan. Öyle bir gerçek varsa yaşanmasın o gerçek : )
    ntvspor diyince oluyor , raad ol

Ziegler büyük ihtimal gelecek İbrahim. ben de istemiyorum. Özgür'ü Caner'i tercih ederdim yedek olarak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe nokta atışı yaptı, tam aradıkları oyuncu. Tebrik ederim.
    Canım FEDA olsun sana !

18. Default

İşte hem 10 numara özelliği taşıyıp hemde koşan,dayanıklı adam olarak söyleyebileceğimiz adam Belhanda , 22 yaşında ve bu potansiyelli bir oyuncuyu 11 Milyon'a kapattıysak tebrik etmek lazım.Nobre'ye gelirsek en fazla 1 sezon maksimum oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alamasaydık Hazard gibi üzüleceğimiz bir transfer olucaktı. Harika bi hamle ve fiyat olarak baktığımızdada çok iyi bir fiyata aldık. Takıma bir hız getireceği kesin. Umarım hayırlı olur ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ntvspor diyince oluyor , raad ol

Ziegler büyük ihtimal gelecek İbrahim. ben de istemiyorum. Özgür'ü Caner'i tercih ederdim yedek olarak.
    Belhanda'yı resmen istediğimiz ve görüştüğümüz kesin. Haber Aykut Yıldırım'ın haberi, büyük ihtimalle transferin aşaması hakkındaki bilgileri birileri kulağına fısıldamıştır. Kulübüne zaten parayı ver kafi, kulüp paraya bakar ama oyuncu sadece paraya bakmaz. Gerçi bu transfer gerçekleşse bile oyuncunun takıma katılma süreci 1 ayı bulur. Ligde 3-4 maç kaçırabilir (tahminen) Bir de takıma katılması sisteme ve oyunculara adapte olması derken 8-10 maç sıkıntı yaşanabilir (tabi bu kötü senaryo) bir de iyi senaryo var, Fas'ın turnuvadan erken elenmesi , Belhanda'nın takıma erken katılması ve direk sisteme adapte olarak skora direk katkıya başlaması (Alex'i hatırlayın böyle bir senaryo ile başlamıştı)

Gerçekleşirse iyi transfer, bakalım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Müthiş transfer oldu şimdi 11 oynayabilecek bir defans ve yedek forvet lazım bunlarda gerceklesirse tamamdır.Bu arada Stoch'un gitmesini istemiyorum çok verimli oldugundan degil ama Caner ve kötü bir Krasic'e kalıcaz o giderse.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Şu zihniyeti anlamıyorum "10 Numarayı giyemez o Alex'in" arkadaşım 10 Numara Fenerbahçe'nin ona ait değil bende Alexi çok severdim sayardım ama Belhanda bu formayı hakedecek birisi bunu anlsalar.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

İyi transfer ama kendini nasıl geliştireceği önemli çünkü türkiye'ye gelip kendini geliştiren oyuncu sayısı çok az

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Harika oldu bu harika..

Hayri bey bu adamı diyordu sanırım ama çok fazla abartmıştı o ayrı O söylese bu ismi küfür ederdim bu abartıdan dolayı.

Ancak gerçekten sağlam adam fizik olarak.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hala araya büyük bir takım girebilirmiş gibi geliyor bana. böyle bir oyuncuyu alırken kimlerle çekişiyoruz acaba? onu merak ediyorum. hem de daha resmi bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu resmin sızdırıldığı iddia ediliyor. Ne kadar doğru Allah bilir.

Dedikleri bu kadro doğruymuş .

Belhanda transferi hayırlı olsun 22 Trilyonluk transfer oldu.Bakalım ne kadar verim alıcaz ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ziegler kiralanabilir ama bonservisi alınmamalı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Dedikleri bu kadro doğruymuş .

Belhanda transferi hayırlı olsun 22 Trilyonluk transfer oldu.Bakalım ne kadar verim alıcaz ?
    Nobre için de girişim var

Nobre yerine Eren Derdiyok'u alsak ya.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Resmi siteden yalanlama geldi.

Nesil
    2006