Sayfa 309 / 578 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
9,241 ile 9,270 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu paylaştığınız fotoğrafta kendini atıyor gibi gözükmüyor.Ben çözemedim fotoğrafı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Maçı izlemedim bile. Twitter'dan yazanlar olunca baktım. Bu arada açıklamalarına rastladım. İki gün önce yere attığını kendisi söylemiş ve bir sonraki oynadığı maçta yine kendini yere atmış. Burak bunu hep yapıyor ve yapmaya devam edecek. Huylu huyundan vazgeçmez.. Sorun Burak'ın bu hareketlerine rağmen kendi taraftarının savunması. Yaptığı yanlış ama neyse sizce sorun yoksa tamamdır o hal Bol bol atsın.
    Senin özelinde yazmamıştım ama bu yazdıklarından sonra senin özelinde de yazabilirim, neyse ikili tartışmaya gerek yok.

Sizler ne istiyorsunuz ben bilmiyorum, anlamıyorum, taraftar savunuyor demek ? Aç bak bakalım Bjk - Gs maçında kim savunmuş. Ne yapsın taraftar, öldürelim mi adamı bunun derdinde misiniz ?

Burak Yılmaz gol attığında sevinmeyelim veya sevinirken ama kendini yere atıyor bunu bırakması lazım mı diyelim her seferinde ? Sanki insanlar heyt be ne güzel attı kendini diyorlar gibi abuk sabuk tepkiler veriliyor. Siz böyle yaptıkça taraftar Burak'a daha çok sahip çıkıyor farkında bile değilsiniz. Bu olayın da özellikle Bjk'liler tarafından kurcalanmasının bir çok sebebi var. İnönü'deki olay, sizi Arena'da istemeyişimiz, Ergin Ataman, Hawkins, Arroyo... Futbol & Basket maçında Schalke bayrağı açanlar yapıyor bu her pozisyonda caps alma işini. Kafayı taktılar bir kere. Senin yazdığın gibi bu adamın huyuysa bu, taraftar hoca bir şey yapamaz. Burak Yılmaz 30 küsur golü kendini yere atarak atmadı, farklı meziyetlerinden dolayı kadromuzda. Keşke atmasa kendini bunu defalarca söyledik, artık her maç konusunda bunları deklare etmenin mantığı nedir, cidden anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amrabat ile Hamit olmayınca takım nasıl da iyi işliyor görmüş olduk bence. Engin ve Emre geçen sene oldugu gibi tekrar forma şansı bulmalılar. Yoksa Hamit ve Amrabat gibi iki tane futbol özürlüsü ile iş zor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Amrabat ile Hamit olmayınca takım nasıl da iyi işliyor görmüş olduk bence. Engin ve Emre geçen sene oldugu gibi tekrar forma şansı bulmalılar. Yoksa Hamit ve Amrabat gibi iki tane futbol özürlüsü ile iş zor.
    Vay be gelmeden önce ne kadar da hevesli yorumlar vardı.

Şimdi futbol özürlüsü oldular.Bence çok çabuk yorum yapılıyor..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat'ı geçtimde Hamit'e çok yükleniliyor,bence çok iyi oynuyor Hamit.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu sezonki bütün büyük maçlarda Hamit takımın en iyilerindendi. Amrabat ile aynı kefeye hayatta koymam.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Attı , atmadı tartışması olmuş http://s14.directupload.net/images/130106/peh7pwbq.swf bence atmış gibi. Neyse hemen her maç yapıyor zaten alışıldı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yer çekimi var ondan olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Darbeyi hissedince atlamış ama bir sorun var aldığı darbe diğer ayağından gelmiş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fatih hoca guzel açiklama yapti genç ve para kazandiracak oyuncular alcaz dedi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu sezonki bütün büyük maçlarda Hamit takımın en iyilerindendi. Amrabat ile aynı kefeye hayatta koymam.
    Hangi maçları izledin merak ediyorum.Hamit'in performansı ilk yarıda koskaca 0 benim gözümde.Amrabat ondan daha etkili oynadı.Hamitten halen verim alamıyor Galatasaray.Emre Çolak bile Hamitten daha faydalı oldu.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    fatih hoca guzel açiklama yapti genç ve para kazandiracak oyuncular alcaz dedi
    Bu hamleyi doğru yaparlarsa galatasaray mali acıdan baya rahatlar.Ama bunu yapmak Avrupa'da devamlılık şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Hangi maçları izledin merak ediyorum.Hamit'in performansı ilk yarıda koskaca 0 benim gözümde.Amrabat ondan daha etkili oynadı.Hamit halen verim alamıyor Galatasaray.
    Ben bütün maçları izliyorum. Gol + asist demek değildir verimli oynamak. Kaldı ki Hamit'in direkleri dövdüğü, asistlerinin boşa harcandığı en az 5 maç var ilk yarıda. İlk aklıma gelen yağmurlu Cluj maçı mesela, o maç pek çok oyuncu top sürmeye çalışırken Hamit şutu düşünüyordu. Fomsuz, verimsiz denilen Melo ve Hamit'in aklı yeter, tecrübesi yeter. Amrabat da bunlar yok işte, zeka kırıntısı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben bütün maçları izliyorum. Gol + asist demek değildir verimli oynamak. Kaldı ki Hamit'in direkleri dövdüğü, asistlerinin boşa harcandığı en az 5 maç var ilk yarıda. İlk aklıma gelen yağmurlu Cluj maçı mesela, o maç pek çok oyuncu top sürmeye çalışırken Hamit şutu düşünüyordu. Fomsuz, verimsiz denilen Melo ve Hamit'in aklı yeter, tecrübesi yeter. Amrabat da bunlar yok işte, zeka kırıntısı yok.
    Melo Formsuz değilki.Son 7-8-9 maçtır iyi oynuyor.Fatih Terim onu orta sahada top kesme görevi verdi.Bunu başarılı bir şekilde yapıyor.Transferlerden en cok verim aldığınız isim.Danny oldu her gün performansının üstüne koyuyor.

Hamit aklıma gelen tek Asisti Cluj macı birde hamit'i İngilteredeki .Mancester maçı dışında aklıma gelen maçı yok.

Zaten o sahada anca şut cekilirdi başka bir şey olmazdı.Braga maçıdan durmadan orta açtı.Esas orda şut cekmesi lazım.Kapanan savunmaya orta açarsan onlarda keser.

Fatih Terim son 2 maçtır.Yektayı on liberöya cekip.Kısa paslarla cabuk cıkma niyetindeydi.Bunun zaman zaman yaptılar.Sonuç gelmedi.Bakalım daha ne kadar deniyicek .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hazırlık maçında bile rakip takım oyuncuları gelip, komik yorumlar yapıyorlar. Haftalarca bir swf'den ''kesinlikle tükürük yok'' diyen insanların aynı swf'ye bakıp , ''kendini attı'' demedi ironiden başka birşey değildir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@petrol_fb12

Cluj maçında 2 asisti var, ligde 3. Tekrara girmeyeyim, bu konuda ve maç konularında çoğu kişinin aksine Hamit'ten memnun, Amrabat'tan ise mutsuzum. Herkesin fikrine saygım var tabii ki. Ayrıca Hamit'in sol içte oynatılmasını istiyorum, 4-3-3'e dönebilsek adam gibi bir sağ açık alıp, hem Amrabat hem de Hamit'in performansı çok artacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hazırlık maçında bile rakip takım oyuncuları gelip, komik yorumlar yapıyorlar. Haftalarca bir swf'den ''kesinlikle tükürük yok'' diyen insanların aynı swf'ye bakıp , ''kendini attı'' demedi ironiden başka birşey değildir.
    Birinde gerçekten tükürük yok diğerinde gerçekten kendini atıyor bunu gsliler bile kabul ediyor nerede ironi ? Tamam kabul etmek istemiyorsunda ortada bir gerçek var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Atmadı mı birde öyle bir düşüyor zannedersin tekme attılar.Bu kadar çirkef bir oyuncu görmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

.Emre Çolak bile Hamitten daha faydalı oldu..
    Emre Çolak bile derken?
    Bu insanların Hamit'ten alamadıkları ne çok merak ediyorum, 3-4 kişiyi geçip jeneriklik bi gol atması mı her maç? Hamit 4-4-2'nin sağ açığında oynayacak adam ne yapması gerekiyosa onu yapıyor bence. İlk haftalarda kötydü hamit kötü başldaı ama sonradan çok iyi oynamaya başladı. Gayet başarılı hamit ve 2. yarı daha da iyi olacak...

Bence sol bek transferine gerek yok gibi şu riera'yı görünce, sezon sonuna kadar götüreblir gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lugano ve Emre gibi eski oyunculara sahip olan takımın taraftarlarının, rakip takım oyuncusuna çirkef demeside ironidir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lugano ve Emre gibi eski oyunculara sahip olan takımın taraftarlarının, rakip takım oyuncusuna çirkef demeside ironidir.
    Ben onlara İyi Karakterli Veya Melek Kalpli Dedim mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

1.si koyu yaptığım yer 2.si onlar çirkef olunca Burak olamıyor mu ? Komiksin valla kabul etmemek için her şeyi deniyorsun İsterse şuan Fenerbahçe'nin ilk 11'i tamamen çirkef oyunculardan kurulu olsun Burak'ın çirkef olduğunu değiştirir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben Burak kendini yere atmadı dedim mi ? Sadece swf'lere bakarak peşin hüküm vermeyen sizlerdiniz ancak tam tersi durumda hemen ahkam kesiyorsunuz maşallah.

''1.si koyu yaptığım yer'' demeseydin, gerçekten farketmeyecektim. Teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kendini yere atan çirkef mi oluyor yahu. Neyse bazı oyuncular Fenerbahçe'li olmasına rağmen Türkiye'nin en büyük camiasının Galatasaray olduğunu söyleyebiliyor bence onlara çirkef demek de yakışmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız şu pozisyonda darbe yok diyen kördür, acilen doktora gitmesi gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Kendini yere atan çirkef mi oluyor yahu. Neyse bazı oyuncular Fenerbahçe'li olmasına rağmen Türkiye'nin en büyük camiasının Galatasaray olduğunu söyleyebiliyor bence onlara çirkef demek de yakışmıyor.
    1.Beşiktaş Maçı
    2.Trabzon Maçı.
    3.Hemen hemen her maç gereksiz kendini yere atmalar.Bunu ona kim öğretmişse.
    Last edited by petrol_fb12 : 07.Ocak.2013 at 00:42 Reason: Peygamber Efendimizin Sözü Üzerine.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

33 golün ve bu sezon 15 golün elbet bir yan etkisi olacaktı karşı tarafa yavaş vayaş etkilerini göstermeye başlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bunu ona kim öğretmişse mi ? Zannedersin adam 5-6 yıldır bunun eğitimini alıyor, hocalar tutuluyor ''nasıl yere atlanılır'' diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

1.Beşiktaş Maçı
    2.Trabzon Maçı.
    3.Hemen hemen her maç gereksiz kendini yere atmalar.Bunu ona kim öğretmişse.
    Alt yapıda bunun için özel hocalar var, ordandır.

E tabi Trabzon ve BJK maçları farklı maçlar, ondan özel maddeye koydun onları sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Alt yapıda bunun için özel hocalar var, ordandır.

E tabi Trabzon ve BJK maçları farklı maçlar, ondan özel maddeye koydun onları sanırım.
    Büyük maçlar onlar daha cok göz önünde diye.

Mesaj Yetkileri