Şu paylaştığınız fotoğrafta kendini atıyor gibi gözükmüyor.Ben çözemedim fotoğrafı.
Şu paylaştığınız fotoğrafta kendini atıyor gibi gözükmüyor.Ben çözemedim fotoğrafı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Senin özelinde yazmamıştım ama bu yazdıklarından sonra senin özelinde de yazabilirim, neyse ikili tartışmaya gerek yok.
Sizler ne istiyorsunuz ben bilmiyorum, anlamıyorum, taraftar savunuyor demek ? Aç bak bakalım Bjk - Gs maçında kim savunmuş. Ne yapsın taraftar, öldürelim mi adamı bunun derdinde misiniz ?
Burak Yılmaz gol attığında sevinmeyelim veya sevinirken ama kendini yere atıyor bunu bırakması lazım mı diyelim her seferinde ? Sanki insanlar heyt be ne güzel attı kendini diyorlar gibi abuk sabuk tepkiler veriliyor. Siz böyle yaptıkça taraftar Burak'a daha çok sahip çıkıyor farkında bile değilsiniz. Bu olayın da özellikle Bjk'liler tarafından kurcalanmasının bir çok sebebi var. İnönü'deki olay, sizi Arena'da istemeyişimiz, Ergin Ataman, Hawkins, Arroyo... Futbol & Basket maçında Schalke bayrağı açanlar yapıyor bu her pozisyonda caps alma işini. Kafayı taktılar bir kere. Senin yazdığın gibi bu adamın huyuysa bu, taraftar hoca bir şey yapamaz. Burak Yılmaz 30 küsur golü kendini yere atarak atmadı, farklı meziyetlerinden dolayı kadromuzda. Keşke atmasa kendini bunu defalarca söyledik, artık her maç konusunda bunları deklare etmenin mantığı nedir, cidden anlamıyorum.
Amrabat ile Hamit olmayınca takım nasıl da iyi işliyor görmüş olduk bence. Engin ve Emre geçen sene oldugu gibi tekrar forma şansı bulmalılar. Yoksa Hamit ve Amrabat gibi iki tane futbol özürlüsü ile iş zor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Amrabat'ı geçtimde Hamit'e çok yükleniliyor,bence çok iyi oynuyor Hamit.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu sezonki bütün büyük maçlarda Hamit takımın en iyilerindendi. Amrabat ile aynı kefeye hayatta koymam.
Attı , atmadı tartışması olmuş http://s14.directupload.net/images/130106/peh7pwbq.swf bence atmış gibi. Neyse hemen her maç yapıyor zaten alışıldı![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Darbeyi hissedince atlamış ama bir sorun var aldığı darbe diğer ayağından gelmiş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
fatih hoca guzel açiklama yapti genç ve para kazandiracak oyuncular alcaz dedi
Hangi maçları izledin merak ediyorum.Hamit'in performansı ilk yarıda koskaca 0 benim gözümde.Amrabat ondan daha etkili oynadı.Hamitten halen verim alamıyor Galatasaray.Emre Çolak bile Hamitten daha faydalı oldu.
Bu hamleyi doğru yaparlarsa galatasaray mali acıdan baya rahatlar.Ama bunu yapmak Avrupa'da devamlılık şart.
Ben bütün maçları izliyorum. Gol + asist demek değildir verimli oynamak. Kaldı ki Hamit'in direkleri dövdüğü, asistlerinin boşa harcandığı en az 5 maç var ilk yarıda. İlk aklıma gelen yağmurlu Cluj maçı mesela, o maç pek çok oyuncu top sürmeye çalışırken Hamit şutu düşünüyordu. Fomsuz, verimsiz denilen Melo ve Hamit'in aklı yeter, tecrübesi yeter. Amrabat da bunlar yok işte, zeka kırıntısı yok.
Melo Formsuz değilki.Son 7-8-9 maçtır iyi oynuyor.Fatih Terim onu orta sahada top kesme görevi verdi.Bunu başarılı bir şekilde yapıyor.Transferlerden en cok verim aldığınız isim.Danny oldu her gün performansının üstüne koyuyor.
Hamit aklıma gelen tek Asisti Cluj macı birde hamit'i İngilteredeki .Mancester maçı dışında aklıma gelen maçı yok.
Zaten o sahada anca şut cekilirdi başka bir şey olmazdı.Braga maçıdan durmadan orta açtı.Esas orda şut cekmesi lazım.Kapanan savunmaya orta açarsan onlarda keser.
Fatih Terim son 2 maçtır.Yektayı on liberöya cekip.Kısa paslarla cabuk cıkma niyetindeydi.Bunun zaman zaman yaptılar.Sonuç gelmedi.Bakalım daha ne kadar deniyicek .
Hazırlık maçında bile rakip takım oyuncuları gelip, komik yorumlar yapıyorlar. Haftalarca bir swf'den ''kesinlikle tükürük yok'' diyen insanların aynı swf'ye bakıp , ''kendini attı'' demedi ironiden başka birşey değildir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
@petrol_fb12
Cluj maçında 2 asisti var, ligde 3. Tekrara girmeyeyim, bu konuda ve maç konularında çoğu kişinin aksine Hamit'ten memnun, Amrabat'tan ise mutsuzum. Herkesin fikrine saygım var tabii ki. Ayrıca Hamit'in sol içte oynatılmasını istiyorum, 4-3-3'e dönebilsek adam gibi bir sağ açık alıp, hem Amrabat hem de Hamit'in performansı çok artacaktır.
Emre Çolak bile derken?
Bu insanların Hamit'ten alamadıkları ne çok merak ediyorum, 3-4 kişiyi geçip jeneriklik bi gol atması mı her maç? Hamit 4-4-2'nin sağ açığında oynayacak adam ne yapması gerekiyosa onu yapıyor bence. İlk haftalarda kötydü hamit kötü başldaı ama sonradan çok iyi oynamaya başladı. Gayet başarılı hamit ve 2. yarı daha da iyi olacak...
Bence sol bek transferine gerek yok gibi şu riera'yı görünce, sezon sonuna kadar götüreblir gibi.
Lugano ve Emre gibi eski oyunculara sahip olan takımın taraftarlarının, rakip takım oyuncusuna çirkef demeside ironidir.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ben Burak kendini yere atmadı dedim mi ? Sadece swf'lere bakarak peşin hüküm vermeyen sizlerdiniz ancak tam tersi durumda hemen ahkam kesiyorsunuz maşallah.
''1.si koyu yaptığım yer'' demeseydin, gerçekten farketmeyecektim. Teşekkürler
Kendini yere atan çirkef mi oluyor yahu. Neyse bazı oyuncular Fenerbahçe'li olmasına rağmen Türkiye'nin en büyük camiasının Galatasaray olduğunu söyleyebiliyor bence onlara çirkef demek de yakışmıyor.
Yalnız şu pozisyonda darbe yok diyen kördür, acilen doktora gitmesi gerekir.
33 golün ve bu sezon 15 golün elbet bir yan etkisi olacaktı karşı tarafa yavaş vayaş etkilerini göstermeye başlıyor.
Bunu ona kim öğretmişse mi ? Zannedersin adam 5-6 yıldır bunun eğitimini alıyor, hocalar tutuluyor ''nasıl yere atlanılır'' diye.