Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Sant Andreu'nun önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarında akıbeti ne olur?

Voters
94. You may not vote on this poll
  • 3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır

31 32.98%
  • 5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır

10 10.64%
  • Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez

15 15.96%
  • 10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır

14 14.89%
  • Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez

8 8.51%
  • Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.

16 17.02%
1 ile 30 arası toplam 2029 sonuç

Konu: Sant Andreu" olarak yazılır; "Başarı öyküsü" olarak okunur! (7.Sezon)

Hybrid View

hocam sana bir sorum olacak kendi yarattığım bir taktik var takımım güzel oynuyor o taktik sayesinde 2017 yılında real madride kadar geldim takım 2. yarı öndeyken rehavete kapılabiliyor devre arası uyarmama rağmen bunun önüne naısıl geçilebilir? Ayrıca takım savunmasını nasıl yaptırabilirim özel komut veriyorum hücümcularıma ancak yine de işe yaramadı bir türlü?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    sarsıcı bi gelişme olmuş.
    takıma yezzoat gibi fizik olarak güçlü adamları almaya devam edersen tam benim sevdiğim tipteki savaşçı karakterle oynayan bi takım çıkar ortaya
    bakalım artık...

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    hocam sana bir sorum olacak kendi yarattığım bir taktik var takımım güzel oynuyor o taktik sayesinde 2017 yılında real madride kadar geldim takım 2. yarı öndeyken rehavete kapılabiliyor devre arası uyarmama rağmen bunun önüne naısıl geçilebilir? Ayrıca takım savunmasını nasıl yaptırabilirim özel komut veriyorum hücümcularıma ancak yine de işe yaramadı bir türlü?
    Anlayışı değiştirebilirsin.Ya da orta alanı kalabalıklaştırarak kontrollü oynayabilirsin.2. devre rakip takım gol atmak için taksiksel değişiklikler yapacagından senin de karşı hamlen gerekli...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post

Anlayışı değiştirebilirsin.Ya da orta alanı kalabalıklaştırarak kontrollü oynayabilirsin.2. devre rakip takım gol atmak için taksiksel değişiklikler yapacagından senin de karşı hamlen gerekli...
    ortal alanımda hali hazırda 6 oyuncu bulunuyor zaten anlam veremediğim konu da o

Mesaj Yetkileri