1984 doğumlu 28'ini dolduracak.Genç değil ancak yaşlıda değil.Tam zamanı bence.Şöyle 32 yaşına kadar felan tam performans verse kral olur.Ancak heyecanlanıyoz ama yalan olacak bu transferde![]()
1984 doğumlu 28'ini dolduracak.Genç değil ancak yaşlıda değil.Tam zamanı bence.Şöyle 32 yaşına kadar felan tam performans verse kral olur.Ancak heyecanlanıyoz ama yalan olacak bu transferde![]()
Transfermarkt son derece güvenilir bir site ancak ben resmi açıklama gelmeden sevinmemŞu an titriyorum yahu
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder Cimboma gelirse.Şimdiden Şampiyon Galatasaray.Diğer maçlar formalite maçları olur.Adam tam bir beyin.Süper bir oyuncu kurucu.Tabi Ligde oynarmı ? Şampiyonlar Liginde 2 maç kazandırsın yarı final bile cıkar galatasaray
Şimdi de Galatasaray'a gittiğini sildiler belki de resmi açıklama bekleniyor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Transfermarkt düzeldi, biri heyecan yapmış demek ki.![]()
Şimdi taktik düzeni falan da değişecek inşallah hayırlı olur bu transfer. Sneijder çok kaliteli topçu takımı bir üst seviyeye taşıyabilecek bir oyuncu hatta. 4-2-3-1 çok güzel olur Sneijder ile birlikte hem Amrabat'ta belki kendini gösterme şansını yakalayabilir. Onun dışında gerçekten Fatih Terim'in dediği genç oyuncu transferlerinide görmek istiyorum ben git al Bank Asya'dan parlayabilecek oyuncuları ne bileyim yapılsın yani birşeyler.
İnter resmi kadrosundan oyunculardan Sneijder'ı çıkarmış.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ceza yeseydikte bitmeden bildirmeseydik keşke şimdi olmaz sa - ki olucağını düşünmüyorum - gene Galatasaray'da transfer bitmez geyiğine sarıcak![]()
@Tuğrul
Hala duruyor,kim dedi ki sana ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
FutbolGündemi diye bir sayfa twitter da yazdı kolpaymış unfollow'u yedi şimdi.
GS dergisi editörü;
https://twitter.com/mehmetsenol/stat...01471422308354
Ne anlamak lazım şimdi...
Kadroda gözüküyor.
http://www.inter.it/aas/squadra/index?L=en
Atakan Kurt ( sanırım Lig Tv BJK muhabiri ) : Sneijder ligimize ve Türk Futbolu'na hayırlı olsun gibi bir şey yazdı Twitter'dan.
Adamların site de bir harikaymış bu arada oyuncuların attığı en iyi goller resmi siteden izlenebiliyor mesela 10/11 sezonunda musleraya ve romaya attığı goller enfes
Baskan bugün 3 isim atti ortaya, eger SPK'dan korkulsaydi 3 oyuncu da KAP'a bildirilirdi.
geldı geldı unal basgan bu sefer aldı sınayderi![]()
Çok sağlam kaynaklar onaylıyor transferi.
Muthis bir transfer olur, insAllah gelir ligimizin kalitesi artar.
Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Wesley Sneijder'in transferi için kulübü FC Internazionale ile görüşmelere başlandığını duyurdu.
Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi.
FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
ntvspor açık tek bir bilgi geçmedi yada benim gözümden kaçtı![]()
Parçalıyı giysin inanalımYoksa duyumculara, KAP'a kaldıysak.
Sadri Sener
"Sinayderi biz alacaydik ama baktik dovmeleri var sonra vazgectik"
O ne o göbek mi o ?
Football is simple,but Football Manager is not
mùthiş oyuncu ya melo 10 numarayı verirmı acaba
O göbek ne arkadaş.