Originally Posted by
garez0066
Hocam sana tam anlamıyla katılıyorum diyebilirim. Ben az önce Recep -9 pa'lı olmalı dedim. Bunu söylememde ki sebep şuydu ; Muhammet, yedek kadronun neredeyse tamamının 20 yaş altı oyunculardan oluştuğu bir Beşiktaş kadrosunda kendine sabit bir yer bulamazken, Recep Niyaz az da olsa forma şansı buluyor. -ki bir Fenerbahçe'li olarak takımımdan nefret etme noktasına geldiğim bir konudur bu. Gençlere asla şans vermiyoruz.
Yani eğer özet geçmek gerekirse, Türkiye'nin Real Madrid'i olmak isteyen ( pahalı transferlerden ve yıldız diye önümüze sunulan isimlerden bahsediyorum. Başarı anlamında söylemedim. ) bir kulüpte eğer genç oyuncu forma giyiyorsa o adam gelecekte büyük işler başarabilir. Ancak 24-25 kişilik kadrosunun 10-11 kişisi genç oyunculardan oluşan bir takımda forma giyemeyen bir oyuncuya -9 pa veriliyorsa bunu anlatamaz kimse bana. Sakın kıskançlık yaptığım düşünülmesin. Bu oyunu oynama sebebim gerçekçi olmasıdır. Şampiyonlar Ligi kazanınca kendimi Mourinho gibi hissetmemdir. Gerçekçi bir oyuna sığmayacak şeyler bunlar.