Sayfa 896 / 1204 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
26,851 ile 26,880 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arena'daki Store'de dün hareketlilik varmış.Lan forması bile hazır mı yoksa?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En son Pires uçaktaydı.

Store muhabbetinde bahsedilen tırların içinde Hollanda'dan gelen çimler vardır. Gece ne muhabbetler olmuş yine uA'da falan, bu transfer olmazsa durduk yere morali bozulacak insanların, olumlu hava bozulacak.
    Last edited by uAburak89 : 10.Ocak.2013 at 13:46

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Wesley Sneijder --->Veysel Sarı

bu isim benzerliği sizce bir tesadüf mü ?

Bence veysel kulübe hayırlı olsun
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sporx'e göre PSG ve Anji vazgeçmiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Evet gençler italya'da bugun konusulan olay ;
    Wes'in hatun zamanında bir kısa film çekmiş "Turkish Chick" diye.
    Bu hatun Musluman kapalı "Dilara" adında bir Türk kadınını canlandırıyormuş.
    Buraya kadar bir şey yok yalnız "Dilara" karakteri hafif meşrep bir karakter
    Bizim medyanın eline geçerse çok konuşulacak.
    biliyorum ben o filmi cok eski o zamanlar sneijderle birlikte degillerdi

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Wesley Sneijder ! ! !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

SNEIJDER 24 SAAT İÇERİSİNDE KARARINI VERECEK
    Tulun konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada "Sneijder, 24 saat içerisinde kararını bildirecek. Ben havanın olumlu olduğunu düşünüyorum; ancak kesin bir şey söyleyemem. Bazen yüzde 99 olacak dediğiniz transferler bile gerçekleşmez. Bu nedenle ne olasılık tahmini yaparım, ne de kesin olarak şöyle ya da böyle olacak derim. İş resmiyete dökülmeden bu transfer oluyor demem. Her şey resmi imzalara bağlı. Olumlu bir ivme olduğunu söyleyebilirim; ama ne olacağını bilmiyoruz. Son 24 saatin içerisindeyiz. Futbolcu kararını bu süre içerisinde verecek" dedi.

http://www.radyospor.com/Futbol/1615...de-son-24-saat

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu sefer olacak gibi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/AgentFutbol

Kim la bu fırfırlı ?

Pek inanılacak biri olacağını sanmıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    https://twitter.com/AgentFutbol

Kim la bu fırfırlı ?

Pek inanılacak biri olacağını sanmıyorum ben.
    Büyük ihtimal fake hesap o

sakary Ali Misafir

Gelişmeler sanki olacak bu iş diyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İş çok karıştı, Hollanda basınında haber çıkıyor kaynak Milliyet, Milliyet haber yapıyor kaynağı Hollanda basını. Bir yandan gelmemesini isteyen kesim var, Gs'li kılığına girip karısını mı taciz etsek yazılan forumlar, takım içi denge vurgusu yapan basın. Free-kickler ne olacak diye endişe eden taraftar.

Kap'a bildirim ile başlayan olumlu hava gittikçe bozuluyor, 1-2 güne kalmadan net bir şey olsa olumlu veya olumsuz iyi olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.radyospor.com/Futbol/1615...mrabat-i-aradi

Eğer haber doğruysa sanırım gelmeyi ciddi ciddi düşünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben hala inanmıyorum bu transferin gerçekleşeceğine, oyuncu daha büyük liglere gidebilecek durumda, gelecek olsa bile transfer döneminin sonuna kadar sürer bu süreç. Bizi bekletir gibi geliyor.

Forlan, Reyes, Shaqiri, Fabiano gibi Kap'a bildirilip alınamayan isimlere eklenirse şeklen aynı kategoriye alırım ama zorluk derecesi olarak aynı şekilde düşünemem. Bu yönetime haksızlık olur. Ancak bir türlü anlamadığım ve söylediğimde Gs düşmanlığı denilen ( ) bir durum var, Ünal Aysal son dönemdeki en başarılı başkan olabilir, doğru işler yapabilir ama transfer konusunda hatalı bir tutumu var. Oyuncu ismi verip taraftarı beklentiye sokmak olumsuz sonuç gelene kadar başarılı bir hamle gibi gözüküyor ama sonrası büyük sıkıntı. Geçen sene bunlar göz ardı edildi çünkü şampiyon olduk, yatıp kalkıp Fatih Terim'e dua etsin. Sneijder ile ilgilenmek bile güzel iştir, kulüple anlaşırsın her türlü ama oyuncuyla anlaşmak zordur, hiç bahsetmeyip, beklentiye sokmadan transfer bittiğinde bildirim yapılsaydı kusursuz bir süreç olurdu. Çenesini tutabilse muallak da olan süreç için bildirim yapması gerekmeyecek, her fırsatta kurumsallaşma, profesyonellikten dem vuran başkanın biraz kendine bakması lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Zaten basın diye bir şey var başkan İtalya'ya gidiyor hemen yapıştırıyorlar Snejder diye.Bu sefer farklı gibi duruyor Ntvspor değil bütün medya neredeyse aynı şeyi söylüyor.İnşallah gerçekleşir bu transfer çok fazla yükseltiriz çitamızı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    elime gecen bir son dakika bilgisini hemen paylasayim sizinle:

Wesley Sneijder yarın TK1878 sefer sayılı uçakla 12:25'te İstanbul'da olacak!
    Hocam transferi yürüten Bülent Tulun henüz bitmedi derken böyle bir cümle çok net oldu.Rica etsem biraz açabilir misin?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

aslina bakarsan Unal Aysal bana gore yanlis bisey yapmiyor. Ilgilendigi oyunculari bizzat soyluyor. Bu "transferi bitirdik" vs demek diil. "Su su su oyuncularla ilgileniyoruz." demek o oyunculari illa alicaz anlamina gelmiyor. Sneijder'le ilgileniliyor kuluple anlasiliyor ve bunu kendisi de Inter Baskani Moratti de soyluyor ama "Sneijder'le anlastik kesin geliyor" demiyor. Bir kesinlik vermiyor yani. Turk medyasi ve Turk taraftarlar olarak biz bu durumu buyutuyoruz cunku bundan bi 10-15 sene oncesine kadar Turkiye'ye gelen yabancilar malum. Cok nadirdi bu tarz isim yapmis oyuncularin gelmesi.

Ben Unal Aysal'in yanlis davrandigini dusunmuyorum. Gayet acik ve net konusuyor. "Kesin anlastik" da demiyor. Ilgileniyoruz diyor. Olur ya da olmaz. Bu sunulacak olan teklifi oyuncunun kabul edip etmemesiyle alakali bir durum artik. Yani aslinda Unal Aysal topu oyuncuya atiyor ama biz Unal Aysal'a atiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tamam da basına bu isimleri veren kim ? Başkansa vermesin, başkasıysa işine son versin. Kendisi diyor sonuca bakarım diye, nasıl ki sözleşmesini yenileyeceğiz dediği Mahmuti şampiyon olamayınca bir anda gönderildi, nasıl ki top çizgiyi geçmese ne olacak sorusuna geçiremeyenle devam etmem diyorsa, bu konuda da icraat lazım. İtalya'ya gidiyor olabilir, herkes tahmin edebilir ama açıklamak zorunda değil. Bu işin nasıl yapılacağını Haldun Üstünel gösterdi zamanında, demek ki olabiliyor. Galatasaray'ı kullanarak kendine reyting sağlamaya çalışmadan da taraftar tarafından sevilmek mümkün.

Çağrı transferin zorluğu konusunda, isim verdi diye illa alacak değil konusunda farklı düşünmüyorum zaten. Ama bu 1 değil 2 değil, bildirim yapılmadan da zikredilen isimler oldu başta acemilik dedik artık yeter. Sneijder ile ilgilenmek vizyondur bu olumludur da, ama transfer olmadığında eski örneklerle de pekiştirerek hayal kırıklığı yaşayacak çok kişi var. Ligde lidersin, ŞL'de yola devam demişsin rakibin çekebileceğin en iyi rakip olmuş, sakatlıklarla sorunlarla boğuşuyor, bu hava bozulacak. Sneijder alınamasın yerine -atıyorum- Diego gelsin hala keşke Sneijder gelse diyenler olacak. İnsanların aklına sokuldu bir kere.

Ha transfer olursa zaten bütün konuştuklarımız havada kalacak, ben sadece kendi fikrimi söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Annual: USD 14.907.600,00
    Monthly: USD 1.242.300,00
    Weekly: USD 298.152,00
    Daily: USD 59.630,00

adamın aldığı ücret böyleyken gsnin 5 milyon euroluk teklfini kabul etmesi biraz abest umarım gelir ama zor

kaynak

http://www.mywage.org/zimbabwe/main/...esley-sneijder

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla ha bir gün erken ha bir gün geç,sonuçta bu adamın transferi için 9 ocak da görüşmelere başlandığı bildirildi.Olumsuz bir durum görmüyorum ben.

@Önder HOCA

1-Vergiler Türkiye'de çok düşük durumda
    2-Inter'de aldığı maaşın yarısı vergiye gidiyor.Yani 6-7m € gibi bir maaş alıyor.
    3-Yapılan teklif zaten 6m euro imza parası 3,5m euro sabit ücret,birde detaylarda olmayan primler vardır.

Yani yaptığımız teklif oldukça cazip.

ayak basti parasi olarak sneijder'e 6 milyon euro; yillik 3.2 milyon euro, mac basina 25 bin euro ve sampiyonluk primi olarak 500 bin euro verilecegi bildirilmis.
    @tombul taho nun tüyosünda böyle yazıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olacak gibi ))

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

GS transferlerinin maliyet uzmanı ntvspor yapmadı bir türlü Sneijder için hesap, ondan bilgi kirliliği bitmiyor. Adam Inter'den 6 alıyor, bizden kazanacağı da bu rakamı buluyor hatta bonuslar ve maç başıları ile geçebilir zaten başka türlü gelmesinin imkanı yok. İmza parasını Nike verecek şeklinde söylentiler de var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu arada ayak bastı parası olarak nitelendirilen para Sneijder'in menajeriyle ilgili olan bir durum.Yani direk olarak Sneijder'e verilecek bir para değil bu.Aynı durum Roberto Carlos'ta da yaşanmıştı.ki Sneijder transferi gerçekleşirse forma ve ürün satışıyla,maliyetinin büyük kısmını kendisi çıkarır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@ europeanconquer

Paravan şirketleri unutmayalım yani bence 6 7 den daha fazla giriyor cebine üstelik türkiyedeki yüzde 15 te yaklaşık 1 milyon euroluk açık sağlıyor

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10
    Hocam transferi yürüten Bülent Tulun henüz bitmedi derken böyle bir cümle çok net oldu.Rica etsem biraz açabilir misin?
    tabii ki acarim:
    bazi yakin arkadaslarim Galatasaray Yonetimi'ne ve ekibe yakinlardir. onlardan aldigim bilgiler ve THY'den bana ulasan bilgiler dogrultusunda soyledim bunu. bana gelen bilgi bu yonde. dogru ya da yanlistir onu bilemem ama bu zamana kadar gelen bilgilerde herhangi bir yanlis bilgiye rastlamadim. Sneijder, baskanin sene basindan beri Kaka'yla beraber listesinde olan ve kulube katmak istedigi bir oyuncuydu. Fatih Terim taktigine uymadigi icin Unal Aysal'in bu teklifini kabul etmemisti ama takimda bu sezon taktiksel olarak bazi sikintilar yasandi malum ve Fatih Terim rotasyon yapmak zorunda kaldi ve yeni alternatifler uretmeye basladi ve baktiginda da Sneijder taktiksel anlayisina tam uyum saglayacak mevki de bir futbolcu. Cunku Imparator'un kafasinda suanda bundan onceki entrilerimde de soyledigim gibi 4-2-3-1 taktigi var.

Quote Originally Posted by uAburak89
    Tamam da basına bu isimleri veren kim ? Başkansa vermesin, başkasıysa işine son versin. Kendisi diyor sonuca bakarım diye, nasıl ki sözleşmesini yenileyeceğiz dediği Mahmuti şampiyon olamayınca bir anda gönderildi, nasıl ki top çizgiyi geçmese ne olacak sorusuna geçiremeyenle devam etmem diyorsa, bu konuda da icraat lazım. İtalya'ya gidiyor olabilir, herkes tahmin edebilir ama açıklamak zorunda değil. Bu işin nasıl yapılacağını Haldun Üstünel gösterdi zamanında, demek ki olabiliyor. Galatasaray'ı kullanarak kendine reyting sağlamaya çalışmadan da taraftar tarafından sevilmek mümkün.

Çağrı transferin zorluğu konusunda, isim verdi diye illa alacak değil konusunda farklı düşünmüyorum zaten. Ama bu 1 değil 2 değil, bildirim yapılmadan da zikredilen isimler oldu başta acemilik dedik artık yeter. Sneijder ile ilgilenmek vizyondur bu olumludur da, ama transfer olmadığında eski örneklerle de pekiştirerek hayal kırıklığı yaşayacak çok kişi var. Ligde lidersin, ŞL'de yola devam demişsin rakibin çekebileceğin en iyi rakip olmuş, sakatlıklarla sorunlarla boğuşuyor, bu hava bozulacak. Sneijder alınamasın yerine -atıyorum- Diego gelsin hala keşke Sneijder gelse diyenler olacak. İnsanların aklına sokuldu bir kere.

Ha transfer olursa zaten bütün konuştuklarımız havada kalacak, ben sadece kendi fikrimi söylüyorum.
    aslinda bana gore bu seffafliktir Burak. gazetelerde sacma sapan transfer haberleri okuyacagimiza direkt 1.agizdan kulubun kimlerle ilgilendigini kimlere teklif goturdugunu ogreniyorsun. boylece medya da yalan haber uydurmak yerine mecbur Galatasaray'in yapacagi hamleleri beklemek zorunda kaliyor ve asparagas haberlere kamuoyu da inanmiyor. en azindan ben artik medyada cikan haberleri umursamiyorum.

ayrica Sneijder transferinde Inter baskani Massimo Moratti'nin yaptigi aciklama da cok onemli. Galatasaray'in buyuk bir yol katettiginin ve yeniden Avrupa piyasasinda adindan soz ettirmeye basladiginin bir gostergesi bu. Su anda Avrupa Transfer Borsasi'nda Galatasaray en ust sirada.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    tabii ki acarim:
    bazi yakin arkadaslarim Galatasaray Yonetimi'ne ve ekibe yakinlardir. onlardan aldigim bilgiler ve THY'den bana ulasan bilgiler dogrultusunda soyledim bunu. bana gelen bilgi bu yonde. dogru ya da yanlistir onu bilemem ama bu zamana kadar gelen bilgilerde herhangi bir yanlis bilgiye rastlamadim. Sneijder, baskanin sene basindan beri Kaka'yla beraber listesinde olan ve kulube katmak istedigi bir oyuncuydu. Fatih Terim taktigine uymadigi icin Unal Aysal'in bu teklifini kabul etmemisti ama takimda bu sezon taktiksel olarak bazi sikintilar yasandi malum ve Fatih Terim rotasyon yapmak zorunda kaldi ve yeni alternatifler uretmeye basladi ve baktiginda da Sneijder taktiksel anlayisina tam uyum saglayacak mevki de bir futbolcu. Cunku Imparator'un kafasinda suanda bundan onceki entrilerimde de soyledigim gibi 4-2-3-1 taktigi var.
    Teşekkür ederim aydınlatıcı bir paylaşım oldu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Bu arada ayak bastı parası olarak nitelendirilen para Sneijder'in menajeriyle ilgili olan bir durum.Yani direk olarak Sneijder'e verilecek bir para değil bu.Aynı durum Roberto Carlos'ta da yaşanmıştı.ki Sneijder transferi gerçekleşirse forma ve ürün satışıyla,maliyetinin büyük kısmını kendisi çıkarır
    6 m euro signing on fee. Direkt oyuncuya verilecek. Menajer komisyonu hariç diye duydum ben menajere verilecek para acıklanmadı.

Ayrıca uAburak89' a katılıyorum transfer biraz gizli yürümeli böyle her görüştüğümüz oyuncunun adını kapa vermek kamuoyuna vermek dogru değil. Bizim dezavantajımıza oluyor sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük gün yarın.Kesin olarak yarın belli olucağını düşünüyorum.Tulun'da demiş 24 saat içinde kararını bildirecek diye.Elimizi güçlendiren başka bir konu ise Sneijder ile ilgili diğer avrupa takımlarının ciddi bir ilgisi yok.Neredeyse hiç haber çıkmıyor.PSG ve Anjhi'de ilgilenmiyormuş.

Düşünsenize yarın bu saatlerde resmi site girişinde Sneijder var

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Twitter'da Man City,Man Utd,Tottenham ve Chelsea'nin ilgilendiği yazıyor.Daily Mail'de Sneijder'in Galatasaray'ı reddetiğini ve İngiltere'ye gitmek istediğini yazdı.

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...aray-move.html

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Twitter'da Man City,Man Utd,Tottenham ve Chelsea'nin ilgilendiği yazıyor.Daily Mail'de Sneijder'in Galatasaray'ı reddetiğini ve İngiltere'ye gitmek istediğini yazdı.

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...aray-move.html
    Sneijder's representatives have been in talks with Arsenal, Manchester United, Manchester City, Tottenham and Chelsea but they all turned down the player because of his high wage demands.
    ilgilendikleri dogru ancak yuksek maasindan dolayi vazgectiler.

Mesaj Yetkileri