1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Pes Ettim Yapamıyorum...

Hybrid View

Nesil
    2007

Ben de çözemedim. Sanki eskisi gibi ligde uçup gitmeyi kaldırmışlar. Geçen bir kariyer yapayım dedim Türkiye Amatör Ligi'nde Vefaspor'u aldım. Arkadaş ben kazanıyorum Küçükçekmece kazanıyor. En sonunda 1 puan farkla kaptırdım şampiyonluğu puanım 70 Diğer gruplarda 60'ı geçen yok neredeyse şampiyon olanlarda ama oyun sağolsun bana rakip bulmuş Galatasaray'a laf atıyorsunuz ama alın Galatasaray'ı illa ki rakibiniz çıkıyor yine. Fenerbahçe, Bursa illa ki oyun birini buluyor.

Son haftalarda da kazanamama problemini hala çözemedim. Puan farkını açsam da bir işe yaramıyor bende. Bir kariyerimde ilk haftalar işi sıkı tuttum iyice 26. hafta 15 puan falan fark var arkadaş son 8 hafta tek galibiyet aldım ve 3. oldum ya şaka gibi Vefaspor kariyerimde de o oldu son 2 hafta yenildim Küçükçekmece iki maçınıda kazandı 1 puan farkla şampiyon oldu.

Gel gelelim Avrupa'da farklı oynuyorum ben de çözemedim onu. Çeyrek Final'den aşağı düşmüyorum eğer ŞL'de isem. Yarı finalde Barça'ya son dakika golü ile elendim misal bir seferinde. Ancak aynı sezon ligde zar zor son hafta şampiyon oldum.

Maç motoru rezilliklerini saymıyorum bile.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Ben de çözemedim. Sanki eskisi gibi ligde uçup gitmeyi kaldırmışlar. Geçen bir kariyer yapayım dedim Türkiye Amatör Ligi'nde Vefaspor'u aldım. Arkadaş ben kazanıyorum Küçükçekmece kazanıyor. En sonunda 1 puan farkla kaptırdım şampiyonluğu puanım 70 Diğer gruplarda 60'ı geçen yok neredeyse şampiyon olanlarda ama oyun sağolsun bana rakip bulmuş Galatasaray'a laf atıyorsunuz ama alın Galatasaray'ı illa ki rakibiniz çıkıyor yine. Fenerbahçe, Bursa illa ki oyun birini buluyor.

Son haftalarda da kazanamama problemini hala çözemedim. Puan farkını açsam da bir işe yaramıyor bende. Bir kariyerimde ilk haftalar işi sıkı tuttum iyice 26. hafta 15 puan falan fark var arkadaş son 8 hafta tek galibiyet aldım ve 3. oldum ya şaka gibi Vefaspor kariyerimde de o oldu son 2 hafta yenildim Küçükçekmece iki maçınıda kazandı 1 puan farkla şampiyon oldu.

Gel gelelim Avrupa'da farklı oynuyorum ben de çözemedim onu. Çeyrek Final'den aşağı düşmüyorum eğer ŞL'de isem. Yarı finalde Barça'ya son dakika golü ile elendim misal bir seferinde. Ancak aynı sezon ligde zar zor son hafta şampiyon oldum.

Maç motoru rezilliklerini saymıyorum bile.
    Ben Danimarka liginde Middtjyland takımını aldım. 1999'da kurulmuş hiç kupa kaldırmamışlar; ama hep üst sıralarda olan bir ekip. Herneyse çok sağlam kadroları var ve bu nedenle Igboun'u kulüp para için sattı ve bana para vermeidklerinden dolayı forvetsiz kaldım. Avrupa'da gruplardan tek yenilgi ile UEFA'da bir üst tura kaldım. Ön elemede Anzhi'yi geçmiştim... Grupda Dnipro, Pana ve Braga var idi. Ligde her rakiple üç defa karşılaşacak süreç ile oynuyorsun. İlk süreçte tek yenilgi ile ikinci bitirdim. İkinci süreçte ite kaka sıramı korudum. Üçüncü süreçte galibiyet yüzü göremedim. Takım yüksek motivasyona rağmen başaramadı. Ne tesadüftür ki her yamadan sonra taktiğim anlam yitirdi. Demo ile başladığım oyun son yama ile maç kazanamayacağım duruma geldi. Demoda takır takır kazanırken son yama da taktiğim anlamını kaybediyor.

Mesaj Yetkileri