Sayfa 905 / 1204 İlkİlk ... 4058058558959039049059069079159551005 ... SonSon
27,121 ile 27,150 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Manıpülelik bi durum yok, morattide inter t.direktörüde açıkladı galatasaray ile anlaştıklarını, yalandan bi transfer görüşmesi değil yani.. Öyle fenrbhçe sayfalarınn doldurmalarını alıp buraya yazmayın rica ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ntvspor kırmızı son dakika girdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Milleti timsaha yatırırsa yıkarlar bu ntvspor'u yalnız..

Yıllık 5.3 milyon euro, maç başı 25 bin euro dedi Irmak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bugün yada yarın imzaya geliyormuş İstanbul'a Sneijder öyle dediler.

Harikasın Ünal Başkaaan

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3-4 gün önce aynı şekilde Belhanda Fenerbahçe'de dediler, sonra geri vites yaptılar. Resmi site açıklamadan sevinmek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çilek derken portakal geldi.

G.Saray, gerçekten de çok önemli bir iş başardı. Son zamanların, bana göre en sansasyonel transferini gerçekleştirdi. 2,5 sene önce Dünya Kupası'dan final oynamış bir ülkenin as oyuncusu sonuçta ve kariyeri de sağlam başarılarla dolu. Senelik ücreti, maç başı olmasaydı normal derdim; ama maç başılarla çok fazla bence. Düz 5'e anlaşabilselerdi, daha makul olurdu. Bunun dışında olumsuz bakılabilecek hiçbir yanı yok transferin.

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    4-2-3-1 oynaticaz buyuk ihtimal eger Sneijder transferi gerceklesirse.

kalede muslera
    defansta eboue, ujfalusi, semih, hakan balta
    ortada melo, selçuk
    forvet arkasinda hamit, sneijder, amrabat
    forvette burak

tam 6 yabanci ediyor zaten. bu durumda da elmander, umut, emre colak falan yedek kaliyor tabi.

Hocam Sneijder'i falan gectim de temanin adi ne ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Çilek derken portakal geldi.

G.Saray, gerçekten de çok önemli bir iş başardı. Son zamanların, bana göre en sansasyonel transferini gerçekleştirdi. 2,5 sene önce Dünya Kupası'dan final oynamış bir ülkenin as oyuncusu sonuçta ve kariyeri de sağlam başarılarla dolu. Senelik ücreti, maç başı olmasaydı normal derdim; ama maç başılarla çok fazla bence. Düz 5'e anlaşabilselerdi, daha makul olurdu. Bunun dışında olumsuz bakılabilecek hiçbir yanı yok transferin.
    6 ay oynamamasına rağmen hala Hollanda Milli Takımının en iyi 3 oyuncusundan biri belkide en iyisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

iyi transfer ama bence maaşı çok yüksek. Bence Galatasaray'ın hala defansın göbeğine ve sol beke oyuncu alması lazım. Yoksa çok gol atar çok yer...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Resmi site den açıklansa da rahatlasak. NTVspor çok patlıyor bu ara.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ücreti ve bonservisini eminim bir kısmını ya sponsor yada yönetimdeki iş adamlarından biri karşılar.Böyle bir fedakarlık yapan çıkar.Zaten yönetim rahat olsun herkes store koşucak açıklanınca.Taraftar çıkarır 1 ay içinde yıllık ücretini.

Hadi birde resmi açıklama gelsinde keyfimize bakalım.Hala resmi açıklama gelmeden inanmak istemiyorum.Hayaldi gerçek olucak.28 yaşında Sneijder gelicek.Duydu inanma.

Gelmedi ortada maasi da resmilesmedi ama gelirse bu adama verilen maas tabi ki yüksek olacak adam dünyanin en kariyerli iyi orta saha oyuncularindan biri öyle 3 milyon euroya falan oynamaz. Takim ici dengeler de futbolun koca bi yalani. Yetenekli oyuncuya hakettigi parayi vereceksin. Zamaninda Hagi nasil diger futbolculardan daha cok para alip kimse sesini cikarmadiysa su anda da öyle olmali.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Resmi aciklamayi bekleyin arkadaslar, NTV spor'a güven olmaz.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006

Helal olsun çok baba isim aldı Galatasaray. Eğer adını konuşturursa tek başına bile eler Schalke'yi... Zaten kalitesi ligde taşar gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Resmi sitede , Sneijder'in resmini görmeden transfere inanmam.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

arkadaslar resmi siteyi beklemekte yarar var diye dusunuyorum cunku hala bir ses seda cikmadi resmi siteden. benim size tavsiyem biraz daha sabir etmek.

bu arada demin 99-00 sezonundaki taktik falan denmis ama Fatih Terim o taktigi kendi agzindan NTVSpor'daki "Tarih Yazanlar" programinda soylemistir. O taktik: 2-5-3'tur. 3-5-2'nin tam tersi yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Inter ile anlaşma sağlandı, futbolcu ile görüşmeler sürüyor.

GS TV

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Resmi siteye girmek çok zor, kilitlenmiş. Şöyle bir açıklama var resmi sitede:

Wesley Sneijder'in Transferi İle İlgili Açıklama

Wesley Sneijder'in transferine ilişşkin olarak FC Internazionale kulübüyle anlaşma sağlanmış olup oyuncu ile görüşmeler devam etmektedir.

Kamuoyunun dikkatine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Bu ne ya zaten oyuncu ile görüşülüyordu zaten İnter ile anlaşılmıştı bıktım artık !
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

soylemistim sabredin biraz daha diye. artik o kadar cok basin tarafindan konusuldu ki daha gerceklesmeden bu transfer kulup aciklama yapma geregi duydu hakli olarak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu kadar haberden sonra transfer yatarsa kendimize gelemeyiz.Resmi siteyi beklemeye devam...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

para konusunda katilmiyorum fazla olabilir ama sampiyonlar liginden fazlasiyla ucret aldik zaten , daha reklam gelirleri olcak zaten yarisini sponsor karsilasa yeterlidir.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="WYhHkiWT1R4"]Wesley Sneijder 2011 HD Modern PlayMaker[/YOUTUBE]
    rahatlayin biraz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'ın transferine artık çok yaklaştığı Wesley Sneijder, Sarı-Kırmızılı takımın yöneticileriyle görüştü.

Inter'in Hollandalı yıldızı dün akşam Galatasaray yöneticilerine; "Yarın (bugün) babam Milano'ya gelecek. Pazartesi günü menajerim Soren Lerby de yanımda olacak. Galatasaray'a eskisinden daha yakın olduğumu söyleyebilirim" dediği öğrenildi.

Kaynak: TrtSpor

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu kadar haberden sonra transfer yatarsa kendimize gelemeyiz.Resmi siteyi beklemeye devam...
    Bu kadar gelmişken bu transfer yatarsa taraftar isyanlara geçer , kimse hesabını veremez bunun.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Frikikleri Xelcuk ile beraber kullanirlar artik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben gelirim valla, Allah Kerim Fatih Terim der devam ederiz yola.

Sneijder ile mi çıktık gruptan, bu isim gündeme gelmeseydi de yokmuydu Schalke'yi eleme umudumuz ? Ligde avantıjımız var az da olsa. Enseyi karartmamak lazım, Sneijder gelse de hiçbir başarı cepte olmayacak sonuçta.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post

para konusunda katilmiyorum fazla olabilir ama sampiyonlar liginden fazlasiyla ucret aldik zaten , daha reklam gelirleri olcak zaten yarisini sponsor karsilasa yeterlidir.
    Hangi işsiz yapmışsa bunu verdiği paraya yazık olmuş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post

Hocam nereden buldunuz o resmi kim paylaşmış gerçek mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ntvspor'un artık kulüpler resmi açıklama yapmadan sanki kendileri transferi yürütüyormuş gibi kesin bir dille oyuncu geldi gibi söylemler yapmaması lazım.Çok fena gaza getiriyorlar adamı.Çok fazla kamuoyuna yön veriyorlar.Belkide transferi yürüten komiteyi zor durumda bırakıyorlardır.Biraz dikkat etsinler artık.

Mesaj Yetkileri