Manıpülelik bi durum yok, morattide inter t.direktörüde açıkladı galatasaray ile anlaştıklarını, yalandan bi transfer görüşmesi değil yani.. Öyle fenrbhçe sayfalarınn doldurmalarını alıp buraya yazmayın rica ediyorum.
Manıpülelik bi durum yok, morattide inter t.direktörüde açıkladı galatasaray ile anlaştıklarını, yalandan bi transfer görüşmesi değil yani.. Öyle fenrbhçe sayfalarınn doldurmalarını alıp buraya yazmayın rica ediyorum.
ntvspor kırmızı son dakika girdi
Milleti timsaha yatırırsa yıkarlar bu ntvspor'u yalnız..
Yıllık 5.3 milyon euro, maç başı 25 bin euro dedi Irmak.
Bugün yada yarın imzaya geliyormuş İstanbul'a Sneijder öyle dediler.
Harikasın Ünal Başkaaan
3-4 gün önce aynı şekilde Belhanda Fenerbahçe'de dediler, sonra geri vites yaptılar. Resmi site açıklamadan sevinmek yok.
Çilek derken portakal geldi.
G.Saray, gerçekten de çok önemli bir iş başardı. Son zamanların, bana göre en sansasyonel transferini gerçekleştirdi. 2,5 sene önce Dünya Kupası'dan final oynamış bir ülkenin as oyuncusu sonuçta ve kariyeri de sağlam başarılarla dolu. Senelik ücreti, maç başı olmasaydı normal derdim; ama maç başılarla çok fazla bence. Düz 5'e anlaşabilselerdi, daha makul olurdu. Bunun dışında olumsuz bakılabilecek hiçbir yanı yok transferin.
iyi transfer ama bence maaşı çok yüksek. Bence Galatasaray'ın hala defansın göbeğine ve sol beke oyuncu alması lazım. Yoksa çok gol atar çok yer...
Resmi site den açıklansa da rahatlasak. NTVspor çok patlıyor bu ara.
Ücreti ve bonservisini eminim bir kısmını ya sponsor yada yönetimdeki iş adamlarından biri karşılar.Böyle bir fedakarlık yapan çıkar.Zaten yönetim rahat olsun herkes store koşucak açıklanınca.Taraftar çıkarır 1 ay içinde yıllık ücretini.
Hadi birde resmi açıklama gelsinde keyfimize bakalım.Hala resmi açıklama gelmeden inanmak istemiyorum.Hayaldi gerçek olucak.28 yaşında Sneijder gelicek.Duydu inanma.
Gelmedi ortada maasi da resmilesmedi ama gelirse bu adama verilen maas tabi ki yüksek olacak adam dünyanin en kariyerli iyi orta saha oyuncularindan biri öyle 3 milyon euroya falan oynamaz. Takim ici dengeler de futbolun koca bi yalani. Yetenekli oyuncuya hakettigi parayi vereceksin. Zamaninda Hagi nasil diger futbolculardan daha cok para alip kimse sesini cikarmadiysa su anda da öyle olmali.
Resmi aciklamayi bekleyin arkadaslar, NTV spor'a güven olmaz.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Helal olsun çok baba isim aldı Galatasaray. Eğer adını konuşturursa tek başına bile eler Schalke'yi... Zaten kalitesi ligde taşar gider.
Resmi sitede , Sneijder'in resmini görmeden transfere inanmam.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
arkadaslar resmi siteyi beklemekte yarar var diye dusunuyorum cunku hala bir ses seda cikmadi resmi siteden. benim size tavsiyem biraz daha sabir etmek.
bu arada demin 99-00 sezonundaki taktik falan denmis ama Fatih Terim o taktigi kendi agzindan NTVSpor'daki "Tarih Yazanlar" programinda soylemistir. O taktik: 2-5-3'tur. 3-5-2'nin tam tersi yani.
Inter ile anlaşma sağlandı, futbolcu ile görüşmeler sürüyor.
GS TV
Resmi siteye girmek çok zor, kilitlenmiş. Şöyle bir açıklama var resmi sitede:
Wesley Sneijder'in Transferi İle İlgili Açıklama
Wesley Sneijder'in transferine ilişşkin olarak FC Internazionale kulübüyle anlaşma sağlanmış olup oyuncu ile görüşmeler devam etmektedir.
Kamuoyunun dikkatine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Bu ne ya zaten oyuncu ile görüşülüyordu zaten İnter ile anlaşılmıştı bıktım artık !
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
soylemistim sabredin biraz daha diye. artik o kadar cok basin tarafindan konusuldu ki daha gerceklesmeden bu transfer kulup aciklama yapma geregi duydu hakli olarak.
Bu kadar haberden sonra transfer yatarsa kendimize gelemeyiz.Resmi siteyi beklemeye devam...
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
![]()
![]()
para konusunda katilmiyorum fazla olabilir ama sampiyonlar liginden fazlasiyla ucret aldik zaten , daha reklam gelirleri olcak zaten yarisini sponsor karsilasa yeterlidir.
[YOUTUBE="WYhHkiWT1R4"]Wesley Sneijder 2011 HD Modern PlayMaker[/YOUTUBE]rahatlayin biraz![]()
Galatasaray'ın transferine artık çok yaklaştığı Wesley Sneijder, Sarı-Kırmızılı takımın yöneticileriyle görüştü.
Inter'in Hollandalı yıldızı dün akşam Galatasaray yöneticilerine; "Yarın (bugün) babam Milano'ya gelecek. Pazartesi günü menajerim Soren Lerby de yanımda olacak. Galatasaray'a eskisinden daha yakın olduğumu söyleyebilirim" dediği öğrenildi.
Kaynak: TrtSpor
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
Frikikleri Xelcuk ile beraber kullanirlar artik
Ben gelirim valla, Allah Kerim Fatih Terim der devam ederiz yola.![]()
Sneijder ile mi çıktık gruptan, bu isim gündeme gelmeseydi de yokmuydu Schalke'yi eleme umudumuz ? Ligde avantıjımız var az da olsa. Enseyi karartmamak lazım, Sneijder gelse de hiçbir başarı cepte olmayacak sonuçta.
Ntvspor'un artık kulüpler resmi açıklama yapmadan sanki kendileri transferi yürütüyormuş gibi kesin bir dille oyuncu geldi gibi söylemler yapmaması lazım.Çok fena gaza getiriyorlar adamı.Çok fazla kamuoyuna yön veriyorlar.Belkide transferi yürüten komiteyi zor durumda bırakıyorlardır.Biraz dikkat etsinler artık.