Sayfa 909 / 1204 İlkİlk ... 4098098598999079089099109119199591009 ... SonSon
27,241 ile 27,270 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz daha zorlayın Mustafa Sarp ile karşılaştırabilirsiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bu dediğiniz Sneijder' in, İnter'de oynayan Wesley Sneijder olduğuna emin misiniz?
    İnter'de oynayan ? 2 senedir 90 dakika üzerinden hesaplarsak 20 maça çıkmış bir oyuncu. Bu bağlamda ona büyük umut beslememek lazım, Ne kadar kaliteli bir oyuncu olursanız olun oynamadığınız zaman pas tutarsınız -ki bunun örneklerini daha önce çok gördük. Sezon başında yürüyecek hali olmayan ve en az 10 maç kendine gelemeyen Hamit'i veya hala kendini toparlamayan Krasiç'i göz önüne aldığımız zaman bu oyunculara göre daha az kuvvetli bir Sneijder'in en formda olduğu dönemden ne kadar uzakta olduğunu görmemiz gerek. Bu bağlamda Burak'a katılıyorum.

Bir de bardağın diğer kısmına bakmak gerekirse böyle oyuncuları seviyorum ve gelirse izlemekten zevk alırım. Ama umduğunuz ile karşılaşacağınız arasındaki dengeye dikkat etmek lazım, bakalım zaman bize neyi gösterecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Oynamayan oyuncu paslanır, evet haklısınız. Ancak şunu göz önüne almadan konuşuyorsunuz; Sneijder' in yanında Hamit kim Krasic kim ? Buna ek olarak da oynamayan oyuncunun pas tuttuğu gibi oynayan oyuncu da form tutar. Bunu akıldan çıkarmamak gerek.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007

@balde_mir_07

Transfermarkt verilerine göre son 1.5 sezonda dakikaya bakarsak 39 maç oynamış. Maça göre bakarsak ise 48 maç 8 gol 13 asist. Kaçırdığı maçların bir kısmı sakatlıktan bir kısmında kadro dışıydı parasal sebeplerden dolayı. Tabii ki eski performansında değil olsa zaten bize mi kalırdı ama o kadar da bitmemiş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Corpus

Hamit ve Krasiç örneklerini yakın örnek diye verdim, örneği çok olan bir durum.

@Gncl1905

Transfermarkt vs siteler biraz sakat siteler, ben direk İnter'in kendi web sitesinden istatistiklere baktım, Sneijder bitmiş demedim ama mevcut oluşan algıdaki "gelecek yakacak yıkacak" beklentisi ekseninden biraz kaymış olabileceğini (varsayım) söylüyorum. Tabi aksi de olabilir, onun için bekleyelim ve görelim.
    ...

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    kardesim sen sakin Sneijder'in Galatasaray'a gelmesinden korkuyor olmayasin?
    Sneijder'in neyinden korkayım Çağrı. Yazdıklarımdan hangisini yapıyor, savunmamı yapıyor, dribblingmi yapıyor, bir tane videosunu gösterin 2 çalım attığı yada 2 top kaptığı. Çok daha uygun maliyetlere çok daha iyi oyuncular alınabilir. Kişisel birşeydir ben beğenmiyorum, sizin içinde almamanızın daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Tamamen benim görüşüm. ama varsa 2 adam üst üste geçtiği, 3-5 top kaptığı bir video gösterin aksini ispatladınız siz haklıymışsınız ben yanılıyrmuşum diyeyim.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Transmarkt istatistik bakimindan guvenilir bir sitedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Transmarkt istatistik bakimindan guvenilir bir sitedir.
    İnter'in kendi web sitesinden aldığım rakamlar diyor. Sence hangisine güvenilir ? İnter'in kendi web sitesi mi transfermarket mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarım sezonda zaten çok über performans beklenemez.Bomba gibi bir sezon öncesi kampı ile dipçik gibi olur.Hele bir gelsinde performansı zamanla değerlendirilir.Yani bide düşününce Sneijder düzenli oynadınmı ne kadar kötü olabilir ki?Sahada olduğu sürece ölüsü bile her türlü rakibi tedirgin eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    İnter'in kendi web sitesinden aldığım rakamlar diyor. Sence hangisine güvenilir ? İnter'in kendi web sitesi mi transfermarket mi ?
    Sirf gecen sezon 20 "lig" macina cikmis. Ona buna ayar vermeye calismak yerine herkes biraz arastirmali.
    http://www.inter.it/aas/squadra/play...n&STAG=2012/13

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sneijder'in neyinden korkayım Çağrı. Yazdıklarımdan hangisini yapıyor, savunmamı yapıyor, dribblingmi yapıyor, bir tane videosunu gösterin 2 çalım attığı yada 2 top kaptığı. Çok daha uygun maliyetlere çok daha iyi oyuncular alınabilir. Kişisel birşeydir ben beğenmiyorum, sizin içinde almamanızın daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Tamamen benim görüşüm. ama varsa 2 adam üst üste geçtiği, 3-5 top kaptığı bir video gösterin aksini ispatladınız siz haklıymışsınız ben yanılıyrmuşum diyeyim.
    savunma konusunda hakli olabilirsin katilirim da... ama simdi tutup da "calim attigini" ya da ne bileyim "dribbling yaptigini" gormedim demen biraz enteresan geldi bana. o bakimdan yani.

zaten adamin en iyi yaptigi sey adam gecebilmesi, dribblingi, oyun kurmasi ve oyun zekasi. asagida "skills ve goals" adinda videosu var. bazi oyuncular vardir illa savunma yapacak diye bir kural yoktur. selcuk kiyasliyosun ama selcukla sneijder'in mevkisi bir degil bir kere. selcuk "defansif oyun kurucu" ozelliginde daha cok savunma yapma becerisi oldugu icin ama sneijder 10 numara pozisyonunda forvet arkasinda sag acikta ya da sol acikta oynayabilen bi adam. bunun haricinde bir diger ozelligi de duran toplardaki kabiliyeti.

[YOUTUBE="qHNmYYgH2sQ"]Sneijder's Skills and Goals[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu bu adamı Selçuk'un yada Melo'nun yerine almıyoruzki top kapma ile ne alakası var?Başka bir oyuncu ile karıştırıyor olabilirsin.Bence şu aşağıdaki videoyu bir izle sonra belki farkına varırsın.

[YOUTUBE="Fzp8vNGw-2k"]Fzp8vNGw-2k[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Sneijder ne yapar diye sorarsak
    1-Galatasarayın bu sene oynadığı 4-4-2 sorunlarında biri olan defans ve ofans hattındaki bağı kurar selçukla beraber araya atacağı paslarla burak'ı her maç 5-6 net pozisyona sokarlar.
    2-Oyunu kanatlara açar fatih hocanın ligde yapmak istediği 2 taktik var kapanan savunmaları açmak için birincisi bekleri de ileriye çıkarıp orta yaptırıp pozisyon bulma ya da dikine ver-kaçlarla oynayarak savunmayı delme şayet ilkini attığı paslarla çok rahat yapabilir
    3-melo formsuz olunca selçuk da hem ileri hem geriye dönük oyun kuruculuk yapmaya çalışıyordu ama sneijder gelirse melo sadece defansla ilgilenecek yani selçuk daha az yorulacak daha diri kalacak
    4-geniş alanlarda amrabata atılacak her pas tehlike oluşturacaktır
    5-sneijderin ceza sahasının çevresinden şut yeteneği malum galatasaray kiletlenmiş maçlarda hamit-sneijderin şutlarıyla oyunu çözebilir.

Tabi bunlar ilk aklıma gelenler sneijder hollandalı bir topçu top cambazlıkları ve total futboldan gelmişliği var galatasaray defans-ofans çizgisini yakın tuttukça form tuttukça çok faydalı olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Sirf gecen sezon 20 "lig" macins cikmis. Ona buna ayar vermeye calismak yerine herkes biraz arastirmali.
    http://www.inter.it/aas/squadra/play...n&STAG=2012/13
    2 senedir 90 dakika üzerinden hesaplarsak
    Diye yazmışım lig maçlarını baz alarak, Ligdeki maçları baz aldığımızda 19, kupa & şampiyonlar ligi 28, sadece bu sezona vurduğumuz zaman tüm maçlarda 6 vs vs

Yahu ne kadar çok asıl anlatılmak istenenin dışındaki şeylerle ilgilenmeyi seviyoruz 5 maç az olsa ne olacak 10 maç fazla olsa ne olacak, düşünceyi baz alın rakamları değil, daha yol gösterici olur.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Futbolun savunmadan ibaret olduğunu ilk defa duyuyorum. Öyle olsaydı Mustafa Sarp-Ayhan-Barış üçlüsü kral olurdu kral.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Çağrı videonun 26. saniyesinde Hollanda formasıyla 1 tane çalım gördüm sadece, kalan hepsi pas, orta, şut. Bir tane daha varsa saniyesini söyleyin lütfen bakmak istiyorum.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@balde_mir_07 Benim icin senin dediklerinin bir sorun teskil etmiyor zira, senin dedigin rakamlarla transfernarkt sitesindeki rakamlar cok da farkli degil. Benim icin sorun teskil eden crapcotun "suna da ayarimi da veriyim de..." bakis acisi. Hic hos degil.

Benim gözlemlediğim kadarıyla benim izlediğim Sneijder:

Artıları: Pasları, ortaları, şutları
    Eksileri: hız, dribling, savunma, güç
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dünyada pas,orta,şut at yeter zaten maç kazandıran onlar.Fenerbahce Alex arıyor neden o artıları yapıcak zeki oyuncusu yok çünkü.Hız ve dribling olayı calışarak halledilir.Güç olayı Scott Piri halleder ligimizin fizik olarka en iyi takımı Galatasaray.Burak bile geçen seneye nazaran bir hız artışı var.Savunma yok bu adaMda zaten bu adam defans ta değil ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

katılıyorum sneijder dribling yeteneği olarak vasat ama bu onun dar alanda çalım atamadığı anlamına gelmiyo ki bize lazım olanlardan biride bu he tabi sneijder yerine dribling yeteneği olan geniş dar farketmeksizin rakibin belini kıran gerektiğinde forveti ikileyen bi kaka veya benzeri tarzdaki oyuncu gelse daha iyi olur tabi ama sırf dribling yeteneği vasat diyede yerin dibine sokulcak bi oyuncu değil sneijder

Nesil
    2007

http://www.youtube.com/watch?v=Fzp8vNGw-2k

0.55 saniyede bir adamdan sıyrılıyor. 1.10 dk kadar daha adam geçişleri var. Daha da izlemedim. Youtube kaldıysa işimiz Adam bir Messi değil tabii ki zaten paslarıyla ve şutlarıyla öne çıkıyor ki nasıl paslar attığını izleyen biliyor zaten NtvSpor televizyonda Sneijder videosu yayınladı orada Ajax yıllarından kalma 3-4 kişiyi yere yatırma pozisyonu da vardı da bulamadım. Defans konusuna gelirsek defans yapacağını sanmıyorum.

Daha da gelip gelmeyeceği belli olmayan adam için kendimi yoramam

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sneijder yerine alınabilecek oyunculara örnek kim var? Bölgeye uygunluğu, aranan özellikler, fiyat, ülke tercihi, takım tercihi göz önüne alınarak cevap verilirse sevinirim.

Büyük ihtimal Sneijder' i beğenmeyenlerin bir çoğu örnek bulamayacaktır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder yerine alınabilecek oyunculara örnek kim var? Bölgeye uygunluğu, aranan özellikler, fiyat, ülke tercihi, takım tercihi göz önüne alınarak cevap verilirse sevinirim.

Scott bana kondisyon yüklesin ben maç başı 100 liraya da oynarım gayette iyi oynarım, garanti veriyorum İşin şakası bi yana Sneijder standartında olup Türkiye'ye gelecek birini bulmak imkansız fakat ben gelirsede Sneijder'in şu dönemde pek faydalı olacağını düşünmüyorum. Sezon sonuna doğru anca form tutar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Dünyada pas,orta,şut at yeter zaten maç kazandıran onlar.Fenerbahce Alex arıyor neden o artıları yapıcak zeki oyuncusu yok çünkü.Hız ve dribling olayı calışarak halledilir.Güç olayı Scott Piri halleder ligimizin fizik olarka en iyi takımı Galatasaray.Burak bile geçen seneye nazaran bir hız artışı var.Savunma yok bu adaMda zaten bu adam defans ta değil ?
    Halledemez işte, bu adam İnter'de Real Madrid'de oynadı, oynadığı takımlar, antrenörleri belli seviyenin üzerinde takımlar. Bu adamın özellikleri bunlar. Alex'in çok farklı özellikleri vardı, rahatlıkla çalım atıp adam ekslitiyordu ve görüntüsünden beklenmeyecek derecede güçlüydü çok iyi top saklıyordu.

Bütün kornerleri ve frikikleri kullansın zaten o istatistikleri yakalar. Ama Hagi gibi bir futbolcu bekliyorsanız hayal kırıklığı yaratır. Şunuda açık yüreklilikle ve son derece samimi duygularımla söyleyeyim ki rakip takım taraftarı olarak bende en ufak bir tedirginlik yaratmıyor.
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sneijder dünya futbolunun en özel orta saha oyuncularından. Selçuk ile kıyaslamam şahsen. Selçuk tipik bir oyun kurucu. Sneijder ise çok yönlü oynayabilen bir isim. Arada çok fark var bence. Sneijder alınırsa yazıldığı gibi Galatasaray'a harbiden sınıf atlatır ama bu transfer sanki gerçekleşmeyecek gibi geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu kadar galatasaraylının harcadığı enerjiyi zaman makinesi bulmaya çalışsalar maradonayı getirirdik hem daha ucuza gelirdi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Halledemez işte, bu adam İnter'de Real Madrid'de oynadı, oynadığı takımlar, antrenörleri belli seviyenin üzerinde takımlar. Bu adamın özellikleri bunlar. Alex'in çok farklı özellikleri vardı, rahatlıkla çalım atıp adam ekslitiyordu ve görüntüsünden beklenmeyecek derecede güçlüydü çok iyi top saklıyordu.

Bütün kornerleri ve frikikleri kullansın zaten o istatistikleri yakalar. Ama Hagi gibi bir futbolcu bekliyorsanız hayal kırıklığı yaratır. Şunuda açık yüreklilikle ve son derece samimi duygularımla söyleyeyim ki rakip takım taraftarı olarak bende en ufak bir tedirginlik yaratmıyor.
    kanka Hagi'yle asla kiyaslayamazsin Sneijder'i. Hagi'yle bu ulkeye gelmis hicbir yabanciyi kiyaslayamazsin. yani "tamam iyi oyuncu ama bi Hagi diil" demek bile Hagi'ye hakarettir bana gore..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bu kadar galatasaraylının harcadığı enerjiyi zaman makinesi bulmaya çalışsalar maradonayı getirirdik hem daha ucuza gelirdi
    Bana para versinler daha iyisini daha ucuza bulurum.Es-es aldığı 2 cocuğu görüdkten herkes cok ucuza cok iyi transfer yapabilir.

Adel Taarabt, Ben Arfa ilk aklıma gelen 2 oyuncu, düşünsem, arasam dahada çok bulurum.

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    kanka Hagi'yle asla kiyaslayamazsin Sneijder'i. Hagi'yle bu ulkeye gelmis hicbir yabanciyi kiyaslayamazsin. yani "tamam iyi oyuncu ama bi Hagi diil" demek bile Hagi'ye hakarettir bana gore..
    Tamam kardeşim onu diyorum bende zaten. Gelirse inş. faydalı olur, ülkemizin paraları çöpe gitmez ama iyi oyuncunun ötesine geçemez benim gözümde. Kesinlikle özel bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, ki bu nedenle bu kadar para verilmesini doğru bulmuyorum. Takımı sırtlayacak oyunculara verilir bu para.
    Burak

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bu arada Sneijder'in esi Yolanthe twitter'dan transferle ilgili aciklama yapti demin:

"Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen…"

Mesaj Yetkileri