1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

Hybrid View

Default Galatasaray araştırmacısı oyunu oynarken zevk alıyor mu ?

Fm serilerinin en kötü serisini oynadığımız şu dönemlerde maç motoru saçma türkçe çeviriler vs vs derken birde galatasaray ile uğraşıyoruz.Barcelona takımını türkiye ligine koysak eminim bu kadar başarılı olamazlar.O yüzden forumdaki bu konuyla ilgili olan haberleri okudum ve sürekli işte şu taktik vs vs denmiş araştrımacı tarafından.Bug lu taktik ise vay halimize.Bug yok ise bu ne biçim bir galatasaray.Galatasaray Barcelonaya nasıl 5 atar.Ligde maç kaybetmeden nasıl şampiyon olur.Emre Çolak neden Messi olur.Yaşasın 23 Nisan !

Bu resmen türkiye ligleri ile yapılmış büyük bir saygısızlıkdır.Oyun gerçekçi olsun diyoruz en azından gerçeğe biraz yakın olsun diyoruz ama gs uzay takımı diğer takımlar gerçeğe bir nebze olsun yakınlar.Bu da gs araştırmacısının ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu konu üzerine birçok yorum yapıldı ve hala yapılıyor. Araştırmacılar için biraz ağır konuşmuşsun, Şubat'ta veya Mart'ta gelecek olan yeni database yaması ile bu durum büyük ihtimalle düzelecektir. Senin gibi bir sürü insan var ama yapacak birşey yok. Bu arada GS araştırmacısının yıllardır bu işi yaptığını düşünüyorum ve şimdiye kadar GS böyle bir performans göstermemişti, yani sadece araştırmacıya yüklenmek yanlış olur oyun zaten rezalet bir sürü düzeltilecek şey var.

Yeni databse geldikten sonra yine aynı şeyler olursa o zaman hep beraber araştırmacıya sallarız ama şu an bu yanlış olur. Ben de ilk başta senin gibi GS takımının fazla iyi yapıldığını düşünüyodum ama sen de 4-4-2, 4-4-1-1 veya 4-1-4-1 taktikleri ile oynarsan durumun GS ile alakalı olmadığını görürsün. Aynı taktikle FB takımı da durdurulamaz oluyor. Özellikle Krasic ve Stoch GS kanatlarından daha iyi ve oyunu domine ediyorlar. Üstüne bir de 4-2-3-1 taktiği oyunda hiçbir işe yaramıyor, bir başka etken de bu. Sen de büyük ihtimalle bu taktikle veya 4-2-4 ile oynuyorsun ikisi de aynı etkiye sahip.

Sende haklısın ama bu eleştiriyi herkes yapıyorsa araştırmacının hala daha kendisini savunmaması lazım.Yok şu taktik yok bu taktik vs vs diye.

Ben büyük takımlarla oynamakdan zevk almıyorum gs ile de 2 maça çıktım şuanda rakibim olarak.Ama asıl önemli olan benim gs ı yenmem veya yenilmem değil gs eğer 8.senemde üst üste 7 şampiyonluk almışsa ve her sene avrupada en kötü çeyrek final oynuyorsa bu işde araştırmacının sıkıntısı var demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet Gs ve Fb oyunda biraz fazla güçlü yapılmış.Gs'da Burak ve Emre Çolak Fb'de Stoch ve Krasiç resmen durdurulamıyor.

Fenerbahçe'de Krasiç'in durdurulamadığına katılıyorum. Ancak onun dışında takım gayet mantıklı ve gerçeğe yakın top oynuyor. Aldığı puanlar da böyle. Eskişehirspor kariyerimde Fenerbahçe 73, Galatasaray 87 puan almıştı mesela.

Fenerbahçede 4-4-2 oynuyo bence işin sırrı fatih terimde.

Quote Originally Posted by ele888111 View Post
    Fm serilerinin en kötü serisini oynadığımız şu dönemlerde maç motoru saçma türkçe çeviriler vs vs derken birde galatasaray ile uğraşıyoruz.Barcelona takımını türkiye ligine koysak eminim bu kadar başarılı olamazlar.O yüzden forumdaki bu konuyla ilgili olan haberleri okudum ve sürekli işte şu taktik vs vs denmiş araştrımacı tarafından.Bug lu taktik ise vay halimize.Bug yok ise bu ne biçim bir galatasaray.Galatasaray Barcelonaya nasıl 5 atar.Ligde maç kaybetmeden nasıl şampiyon olur.Emre Çolak neden Messi olur.Yaşasın 23 Nisan !

Bu resmen türkiye ligleri ile yapılmış büyük bir saygısızlıkdır.Oyun gerçekçi olsun diyoruz en azından gerçeğe biraz yakın olsun diyoruz ama gs uzay takımı diğer takımlar gerçeğe bir nebze olsun yakınlar.Bu da gs araştırmacısının ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.
    Evet.galatasaray araştırmacısı fanatik galatasaraylı heralde.Sonuna kadar katılıyorum.

8. Default

Haklısın ama bide iş taktik meselesi Taktiğini iyi yaparsan her türlü yenersin . Fakat 5 0 baya bir fazla dediğin gibi bide üstüne 5 0 diyorsun . Demekki barca donemin en kötü sezonunu yaşıyor . Kaçıncı sezondasın bide o var ?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ne galatasaraymış arkadaş

10. Default

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    ne galatasaraymış arkadaş
    Uefa şampiyonuz unutma 5 0 tamam abartılacak bir skor ama hafife alınacak bir takımda değil .

Nesil
    2006

Benim oyunda Avrupa'da başarısız olduğu seneye yok R.Madrid hem içeride hem dışarıda yenebiliyor, Munich'e 5 atabiliyor. Ligde ilk devrede 30 küsür puan alan takım 80 küsürden fazla puan ile çok rahat şampiyon olabiliyor. Galatasaray araştırması baştan sona yenilenmesi gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yahu gereksiz başlık açmayın en az 3 4 tane başlık altında konuşuldu o konuları uplayın, birde konuya verdiğin isme bak arkadaşım bekleyin az sabır şubat yamasıyla oyun düzelir

http://forum.turksportal.net/vb/show...=112415&page=2

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    yahu gereksiz başlık açmayın en az 3 4 tane başlık altında konuşuldu o konuları uplayın, birde konuya verdiğin isme bak arkadaşım bekleyin az sabır şubat yamasıyla oyun düzelir

http://forum.turksportal.net/vb/show...=112415&page=2
    Hocam az sabır diyorsun da, oyunun ilk çıktığı günden beri aynı şikayet var. Tamam doğrudur oyunda yamalarla bir çok şey düzeltilebilir. Ancak bu hata en başında yapılmamalıydı. Beta ne için var ? Oyun hatalarını bize rapor etsinler, biz de düzeltelim diye. E kardeşim o zaman düzeltsene şunu. Ne kaybedersin ?

Bu arada bir arkadaşımız UEFA şampiyonu takımız, kadromuz azımsanmayacak derecede iyi demiş. Sonuna kadar katılıyorum. Türkiye standartlarında takımın kadrosu gayet iyi. Ama lig puan durumuna bakalım Galatasaray kaç puan almış. Daha sonra ( Galatasaray dışında bir takımla ) kariyer yapalım ve ilk sezonun, ilk yarısının sonunda oyunda kaç puanı olduğuna bakalım. İddia ediyorum en az 10 puan fark olur arada. Bu kadar da olmaz ki. 3 galibiyet, 1 beraberlik demektir 10 puan.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam az sabır diyorsun da, oyunun ilk çıktığı günden beri aynı şikayet var. Tamam doğrudur oyunda yamalarla bir çok şey düzeltilebilir. Ancak bu hata en başında yapılmamalıydı. Beta ne için var ? Oyun hatalarını bize rapor etsinler, biz de düzeltelim diye. E kardeşim o zaman düzeltsene şunu. Ne kaybedersin ?
    eğerki oyuncu profilleriyle ilgili bir hataysa mesela emre çolak geçen sene insanüstü bir performans sergiliyordu ve acayip gelişiyordu (gerçek hayatta) bu durum göz önünde bulundurularak bu senenin datasına böyle girilmiştir bendecede bu seneki oyununa bakarak abartılı ama sezonun ilk yarısındaki profillerin geçen seneye göre yansıtıldığını 2. yarısınında sezonun 1. yarsına göre yansıtıldığını düşünürsek illaki çoğu futbolcuda düşüş olucaktır

4-4-2 sistemin den kaynaklı bir sorun varsa bu da araştırmacıdan kaynaklı bir sorun değildir daha çok oyunu yapan firmayla ilgili bir sorundur

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    eğerki oyuncu profilleriyle ilgili bir hataysa mesela emre çolak geçen sene insanüstü bir performans sergiliyordu ve acayip gelişiyordu (gerçek hayatta) bu durum göz önünde bulundurularak bu senenin datasına böyle girilmiştir bendecede bu seneki oyununa bakarak abartılı ama sezonun ilk yarısındaki profillerin geçen seneye göre yansıtıldığını 2. yarısınında sezonun 1. yarsına göre yansıtıldığını düşünürsek illaki çoğu futbolcuda düşüş olucaktır

4-4-2 sistemin den kaynaklı bir sorun varsa bu da araştırmacıdan kaynaklı bir sorun değildir daha çok oyunu yapan firmayla ilgili bir sorundur
    Benim araştırmacıyla ilgili bir sıkıntım yok. Bu bir bug bence. Oyun hatası. Çünkü oyunculara bakıyorum, oyuncuların değerlerinin geçen yıla göre verildiğini düşünüyorum ve bir abartı yok gibi. Hatta Burak'ın bitiriciliği az gibi geliyor bana. Nolursa olsun 30 küsür gol atan bir oyuncu. Benim sıkıntım oyunla. Çünkü hocam sende takdir edersin ki kadro farkları bu kadar çok değil Fenerbahçe ile.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

buglu oyuncularla oynadığımız zaman sesimiz çıkmıyorda bundan fayadalanıyoruz fakat böyle bi durumda sorun yaşıyorsunuz. Şahsen beşiktaşla kariyer açtığımda çok eğlenceli oluyor. Yıllardır oynadğımız serilerde ülkemizde hep bir rekabetsiz ortamlar oluyodu. Şimdi en azından benim için çok daha zorlu kariyerler oluyor. Krasiçi,burağı durdurmak için çabalıyorum yada gs ve fbnin orta sahalarını kitliyorum gayette eğlenceli oluyo. Düşünsenize şimdi sneijder gelince neler olucak biraz zevk almayı denemenizi tavsiye ederim çünkü ligin çekişmeli geçmesi bence oyuna çok daha fazla zevk katıyo.

Sampdoria ile 2013-2014 kariyerimdeyim. Geçen yılın TSL sıralaması. Galatasaray 4.sırada. Şampiyonlar liginde gruplardan çıkamadı ve Uefada Tottenham'a elendi.

Bunlarda bu yılki Galatasaray'ın durumu.
    Galatasaray, Barçayı Reali 5-0 6-0 yeniyor diyenlerden SS koyarak yorum yapmalarını rica ediyorum.

Türkçe çeviriye laf atan zihniyeti bir türlü anlamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post

Sampdoria ile 2013-2014 kariyerimdeyim. Geçen yılın TSL sıralaması. Galatasaray 4.sırada. Şampiyonlar liginde gruplardan çıkamadı ve Uefada Tottenham'a elendi.

Bunlarda bu yılki Galatasaray'ın durumu.
    Galatasaray, Barçayı Reali 5-0 6-0 yeniyor diyenlerden SS koyarak yorum yapmalarını rica ediyorum.

Türkçe çeviriye laf atan zihniyeti bir türlü anlamıyorum.
    Yani sen ne demeye çalışıyorsun biz hilecimiyiz ?
    Birtek Gs senin oyununda kötü diye herkesin oyundamı kötü anlamına geliyor ?
    Bizde Ss larımızı koyduk buraya onlar nedir peki ?
    Genel olarak herkesin oyununda Gs ve Fb özelliklede konunun tabiri ile Gs'ın yüksek formundan basediyoruz birtek senin oyunnda Gs kötü oynuyor diye Ss koyanlara siz yalan söylüyorsunuz demekten farksız.

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Yani sen ne demeye çalışıyorsun biz hilecimiyiz ?
    Birtek Gs senin oyununda kötü diye herkesin oyundamı kötü anlamına geliyor ?
    Bizde Ss larımızı koyduk buraya onlar nedir peki ?
    Genel olarak herkesin oyununda Gs ve Fb özelliklede konunun tabiri ile Gs'ın yüksek formundan basediyoruz birtek senin oyunnda Gs kötü oynuyor diye Ss koyanlara siz yalan söylüyorsunuz demekten farksız.
    Ordan bu sonucu çıkardıysan tebrik ederim. İyi akşamlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Senelerdir Fenerbahçe tüm ligi silip süpürürken abartılırken birşey yok! Galatasaray yapınca auwwww !
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Senelerdir Fenerbahçe tüm ligi silip süpürürken abartılırken birşey yok! Galatasaray yapınca auwwww !
    Bu nasıl bir savunma?Daha önceki serilede FB'nin abartıldığını düşünmüyorum.Tüm kupaları da süpürmüyordu.GS'nin abartıldığını kendin de kabul ediyorsun.(Beşiktaşlıyım)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Bu nasıl bir savunma?Daha önceki serilede FB'nin abartıldığını düşünmüyorum.Tüm kupaları da süpürmüyordu.GS'nin abartıldığını kendin de kabul ediyorsun.(Beşiktaşlıyım)
    Savunma yapmadım. Abartıldığını da kabul etmedim. Benim tüm kariyerlerimde süpürüyordu. Ben kendi oyunuma bakarım.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Olay o değil, Galatasaray böyle; ama Galatasaray'ı yönettiğin zamanda Fenerbahçe böyle. Krasiç tutulmayan adam. Gerçekte bu yeteneğe sahip evet; ama Fenerbahçe'de hiç gösteremedi. Burada ki herkesde bu eleştiriyi yapıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Olay o değil, Galatasaray böyle; ama Galatasaray'ı yönettiğin zamanda Fenerbahçe böyle. Krasiç tutulmayan adam. Gerçekte bu yeteneğe sahip evet; ama Fenerbahçe'de hiç gösteremedi. Burada ki herkesde bu eleştiriyi yapıyor.
    O konuda haklı olabilirsiniz. Türkiye ligini oynamadığım için o konuda pek birşey söyleyemem.

Nesil
    2003

Bu biraz da kullanicinin zaaflarini gostermiyor mu?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu biraz da kullanicinin zaaflarini gostermiyor mu?
    Geçen yıl ki seride Fenerbahçe'yi aldığımda her oyunumda rakibim hep farklı takım oldu çok fazla senaryo yaşadım; ama bu seride hep aynı senaryoyu yaşıyorum. Yeni oyun kurmanın getirdiği bir heyecan ne yazık ki yok.

Nesil
    2003

Geçen yıl ki seride Fenerbahçe'yi aldığımda her oyunumda rakibim hep farklı takım oldu çok fazla senaryo yaşadım; ama bu seride hep aynı senaryoyu yaşıyorum. Yeni oyun kurmanın getirdiği bir heyecan ne yazık ki yok.
    Normal olan ikincisi olmali ama. Ozellikle sezon basi kadrolarina bakinca.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Normal olan ikincisi olmali ama. Ozellikle sezon basi kadrolarina bakinca.
    Bu konuda haklısın ama sana şurda karşı çıkıyorum. Sadece sen yenersen puan kaybı yaşayan bir takım(Genel olarak konuşuyorum). Böyle olunca şampiyonluk için gerekli puan barajı 85lere felan çıkıyor. Sencede bu normal olan mı ?

Mesaj Yetkileri