1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by himone View Post
    Gelip burada bu yorumu yapmanın insanları tahrik etmekten başka hiçbirşeye yaramayacağını bilmene rağmen yapıyorsun ve ben senin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Böyle yorumu yapmadan önce biraz araştırsan insanların neden böyle şeyler söylediğini anlarsın. Adam oyunda GS ın başarılı olmasının neyini çekemeyecek anlamış değilim. Sen oyunun bu şekilde olmasını istiyorsan o ayrıdır ama insanlar başarıların gerçek hayatla paralellik göstermesini istiyorlar.

Arastirip gercek hayatla paralellik gostermedigini kanitlayacak bir seyler ortaya koyarsan gorur ve ona gore gerekli duzenlemeleri yapariz veritabaninda.

Ama benim simdiye kadar oyattigim 50-60 oyunda bu tip bir durum ile 1-2 defa karsilastim.

Bana oynatilan her 3 oyundan 1 tanesinin bu ilk mesajdaki gibi sonuclandigini (orjinal veritabani ile) gosterin o zaman inanayim. Usenmeden yuklediginiz her oyunu indirir ve incelerim.

Ama 50-60 oyunda bir defa olan bir seyi cok da ciddiye alamam.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Arastirip gercek hayatla paralellik gostermedigini kanitlayacak bir seyler ortaya koyarsan gorur ve ona gore gerekli duzenlemeleri yapariz veritabaninda.

Ama benim simdiye kadar oyattigim 50-60 oyunda bu tip bir durum ile 1-2 defa karsilastim.

Bana oynatilan her 3 oyundan 1 tanesinin bu ilk mesajdaki gibi sonuclandigini (orjinal veritabani ile) gosterin o zaman inanayim. Usenmeden yuklediginiz her oyunu indirir ve incelerim.

Ben oyunda GS'ın abartıldığını düşünmüyorum, zaten seninle daha önce yaptığımız konuşmalarda abartılanın GS değil 4-4-2 taktiği olduğu üzerinde anlaşmıştık.

Ama gerçek hayatla paralellik kısmı için araştırma yapmaya gerek yok. GS tarihinde M. United, Real Madrid, Chelsea gibi takımların hepsini birden eleyerek Şampiyonlar ligini aldığı bir durum söz konusu mudur? Kesinlikle değildir ve insanlar bu durumu 1-2-3 defa değil birçok kez yaşıyorlar. Hayatı boyunca kupayı hiç kazanmamış bir takımın birçok oyunda kupayı alması kesinlikle gerçekçi değildir. İnsanlar itiraz ederken kesinlikle bunu söylüyorlar.

Tekrar söylüyorum bu durum kesinlikle GS ile alakalı değil 4-4-2 ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bunun farkına varmayan insanlar GS'ın abartılı olduğunu söylüyorlar. Sonra birisi çıkıp bunun tamamen çekememzlik olduğunu söylüyor ve ona verilebilecek en düzgün cevabı verdiğimi düşünüyırum. İnsanları tahrik etmenin anlamı yok, sonuçta itiraz eden adamların oyunlarında bu durum defalarca yaşanmış, daha neyin araştırmasını yapacağız.

Tabi sen bana GS'ın kupayı defalarca almasını gerçek hayatla paralellik varmış gibi savunacaksan orası ayrı ben o konuda gerekli cevaplara daha önce bahsettiğim gibi ulaştım. Ama bu durumun kaç oyunda bir olduğu önemli değil, madem yapay zeka ile alakalı neden CSKA Moskova, Napoli, Atletico Madrid gibi çok iyi kadrolara sahip takımlar GS kadar bu kupayı alamıyorlar veya finallere çıkamıyorlar. Yani hangi sebeple olursa olsun gerçeklikten tamamen uzak.

Burada senin yapacağın bir güncelleme kesinlikle yoktur, ama oyunun araştırmacısı olduğun için gidip 4-4-2 taktiğinin gerçek dışı sonuçlara yol açtığından bahsedebilirsin. İnsanlar GS diye itiraz ettiklerinde bunun çekememezlikle alakası olmadığını haklı sebeplerle itiraz ettiklerini fakat bu duruma sebep olanın GS takımı değil 4-4-2 taktiği olduğunu belirtebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Her 3 oyundan 1'inde Galatasaray zaten harikalar yaratıyor şampiyonlar liginde. Bu nasıl görmezden gelmedir anlamadım?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Her 3 oyundan 1'inde Galatasaray zaten harikalar yaratıyor şampiyonlar liginde. Bu nasıl görmezden gelmedir anlamadım?
    Bu konu altinda butun yazdiklarimi dikkatlice okursan hic bir gormezden gelme olmadigini anlarsin.

Mesaj Yetkileri