Bu konu üzerine birçok yorum yapıldı ve hala yapılıyor. Araştırmacılar için biraz ağır konuşmuşsun, Şubat'ta veya Mart'ta gelecek olan yeni database yaması ile bu durum büyük ihtimalle düzelecektir. Senin gibi bir sürü insan var ama yapacak birşey yok. Bu arada GS araştırmacısının yıllardır bu işi yaptığını düşünüyorum ve şimdiye kadar GS böyle bir performans göstermemişti, yani sadece araştırmacıya yüklenmek yanlış olur oyun zaten rezalet bir sürü düzeltilecek şey var.

Yeni databse geldikten sonra yine aynı şeyler olursa o zaman hep beraber araştırmacıya sallarız ama şu an bu yanlış olur. Ben de ilk başta senin gibi GS takımının fazla iyi yapıldığını düşünüyodum ama sen de 4-4-2, 4-4-1-1 veya 4-1-4-1 taktikleri ile oynarsan durumun GS ile alakalı olmadığını görürsün. Aynı taktikle FB takımı da durdurulamaz oluyor. Özellikle Krasic ve Stoch GS kanatlarından daha iyi ve oyunu domine ediyorlar. Üstüne bir de 4-2-3-1 taktiği oyunda hiçbir işe yaramıyor, bir başka etken de bu. Sen de büyük ihtimalle bu taktikle veya 4-2-4 ile oynuyorsun ikisi de aynı etkiye sahip.