1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: İnter küllerinden doğacak | Türkiye Milli Takımı'nda işler tıkırında (Sezon: 17/18)

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara

Renkli bir kariyer oluyor hocam.. Ve stoke city de iyi gitmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Agedeee View Post
    Renkli bir kariyer oluyor hocam.. Ve stoke city de iyi gitmiş
    Yorumun için teşekkürler. Stoke City'de Crouch efendi baya yardırıyor ya. 9 gol atmış şimdiden bu sezon

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Devler düşüşte baya .Sen de çok iyi gidiyorsun arada basit beraberlikler olmasa daha iyi olurdu.
    Aynen öyle Chelsea çok kötü durumda, Liverpool da pek farklı değil. Tottenham ve Arsenal götürüyor şu aralar. Man Utd da beklentileri karşılayamıyor. Bizim için baya avantajlı oldu. Basit beraberlikleri galibiyeti dönüştürebilseydik lider olabilirdik. İ

kinci forvet mevkiinde sıkıntı yaşıyorum. Facundo Ferreyra iyi güzel oynuyor da yanında oynattığım, Rochina, Armenteros, Bonatini hepsi istikrarsız ve etkisiz.

Geçen sezon Pedro Leon vardı duran topları çok iyi kullanıyorduk, bu sene duran topları iyi kullanan bir adamın eksikliğini yaşıyoruz.

Lider Arsenal yıkıldı

Swansea Taraftarı Geri-Dönüş-Galibiyeti sonrası coştu.

Swansea 3 - 2 Arsenal

Rakibimizin kırmızı kart görmesinden sonra umudum baya artmıştı ama ilk yarı bitmeden iki gol yedik ve şok yaşadık. Soyunma odasında bağırdım çağırdım, kanatları forvete yaklaştırdım ve ikinci yarı muazzam oynadık Weiss'ın golleriyle beraberliği yakaladık, saldırmaya devam ettik Shelvey uzak mesafede topu filelerle buluştu ve altın değerinde 3 puan kazandık.

Sonraki maçta deplasmanda Manchester City ile karşılaşacağız.

Mesaj Yetkileri